Χοιρινές μπριζόλες με ξύδι μπαλσάμικο
Πεντανόστιμες χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα από ξύδι μπαλσάμικο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Συνοδέυονται τέλεια με πατάτες φούρνου ή ρύζι basmati. Καλή σας όρεξη.
Υλικά
-
αλάτι
-
πιπέρι
-
ρίγανη
-
λάδι
-
2 κρασοπότηρα ξύδι μπαλσάμικο
-
1 πράσινη πιπεριά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε καλά τις μπριζόλες και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Τις αλείφουμε με λάδι έτσι ώστε να μαλακώσουν. Κόβουμε την πιπεριά σε λωρίδες και τις τοποθετούμε πάνω στις μπριζόλες για να πάρουν άρωμα.
-
2
Ζεσταίνουμε το λάδι και τηγανίζουμε τις μπριζόλες. Μόλις τηγανιστούν αφαιρούμε το περισσότερο λάδι και προσθέτουμε το ξύδι μπαλσάμικο. Τις αφήνουμε να σιγοβράσουν και αφαιρούμε απο τη φωτιά.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (6)