κύρια φωτογραφία συνταγής Χοιρινές μπριζόλες με λάχανο τουρσί

Χοιρινές μπριζόλες με λάχανο τουρσί

portaras
portaras @cook_8453183
,greece

Πεντανόστιμη συνταγή, με πικάντικη γεύση.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 600 γρ. λάχανο τουρσί (ψιλοκομμένο)
  2. 1 μεγάλο κρεμύδι
  3. λευκό κρασί (1 μπουκάλι)
  4. 2-3 λεμόνια
  5. 1 1/2 κουτάλι της σούπας πάπρικα
  6. 2 κουτάλια της σούπας θυμάρι
  7. 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  8. αλάτι
  9. μαύρο πιπέρι κατα προτίμηση

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Θωρακίζουμε τις μπριζόλες στο καυτό λάδι και στη συνέχεια προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι.

  2. 2

    Προσθέτουμε το θυμάρι, μισή κουταλιά πάπρικα και το κράσι, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε το φαγητό να βράσει σε χαμηλή φωτιά.

  3. 3

    Σβήνουμε με τον χυμό του λεμονιού και αφαιρούμε τις μπριζόλες με το μισό ζουμάκι της κατσαρόλας για να μη στεγνώσουν και τις διατηρούμε ζεστές.

  4. 4

    Βάζουμε στην κατσαρόλα το λάχανο  και την υπόλοιπη πάπρικα, ανακατεύουμε με τη σάλτσα και το αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει.

  5. 5

    Σερβίρουμε με τις μπριζόλες.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια

ChristineZ
ChristineZ @cook_11771055
Βάζουμε όντως ένα ολόκληρο μπουκάλι κρασί των 750ml;;;

Από

portaras
portaras @cook_8453183
στις
,greece
Αν δέν έκανα την δουλειά που κάνω θα ήθελα πολύ να είμουν μάγειρας...αφου όμως δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς,ασχολούμαι ερασιτεχνικά στο σπίτι μαγειρέυοντας για μένα την οικογενειά μου και τους φίλους μου! Η μαγειρική είναι τέχνη,και το φαγητό απόλαυση.
Δες περισσότερα

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα