κύρια φωτογραφία συνταγής Χοιρινές μπριζόλες στη λαδόκολλα
Γωγώ !!!!!
Γωγώ !!!!! @manioula
,ΕΛΛΑΔΑ

Είναι μια συνταγή που εκτός από μπριζόλα, γίνεται και με κοτόπουλο... Με απλά υλικά που όλοι και όλες έχουμε στο σπίτι μας... Είναι μια συνταγή από τον μάγειρα Βασίλη Καλλίδη .  

Λίγα μυστικά ακόμα

Ο χρόνος προετοιμασίας είναι 1 ώρα και 40΄λεπτά

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

93 Minutes
6 ατομα
  1. 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο περασμένο από το πολυμιξεράκι
  2. 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  3. 2 πιπεριές σε ροδέλες
  4. 2 ντομάτες σε ροδέλες
  5. 300 γρ. κασέρι σε φετάκια
  6. 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  7. λίγη ρίγανη
  8. αλάτι και πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Μαρινάρουμε τις μπριζόλες μαζί με το κρεμμύδι και το σκόρδο και το αλατοπίπερο.

  2. 2

    Απλώνουμε στον πάγκο της κουζίνας 6 κομμάτια λαδόκολλα και βάζουμε πάνω από μία μπριζόλα.

  3. 3

    Απλώνουμε από πάνω τις πιπεριές, τις ντομάτες και το τυρί.

  4. 4

    Πασπαλίζουμε με τη ρίγανη, λίγο ακόμα αλατοπίπερο και ραντίζουμε με το ελαιόλαδο. Κλείνουμε τις λαδόκολλες σε πακετάκια και τα ξανατυλίγουμε με αλουμινόχαρτο.

  5. 5

    Αραδιάζουμε τα πακέτα σ 'ένα ταψί, προσθέτουμε 2 - 3 ποτήρια νερό και σιγοψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 250΄ βαθμούς για 1΄ ώρα και 20΄ λεπτά.

Αντιδράσεις

Σχόλια (3)

Bibiana
Bibiana @cook_8518154
Στους 250 βαθμους δεν σιγοψηνεις ρε παιδια,γκρατιναρεις μονο...

Από

Γωγώ !!!!!
στις
,ΕΛΛΑΔΑ
την αγαπώ πάρα πολύ!!!! η αγάπη μου για τη ζαχαροπλαστική είναι μοναδική !!!! αλλά και την αλμυρή μαγειρική!!!!!
Δες περισσότερα