Χοιρινές μπριζόλες στη λαδόκολλα
Είναι μια συνταγή που εκτός από μπριζόλα, γίνεται και με κοτόπουλο... Με απλά υλικά που όλοι και όλες έχουμε στο σπίτι μας... Είναι μια συνταγή από τον μάγειρα Βασίλη Καλλίδη .
Λίγα μυστικά ακόμα
Ο χρόνος προετοιμασίας είναι 1 ώρα και 40΄λεπτά
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Μαρινάρουμε τις μπριζόλες μαζί με το κρεμμύδι και το σκόρδο και το αλατοπίπερο.
-
2
Απλώνουμε στον πάγκο της κουζίνας 6 κομμάτια λαδόκολλα και βάζουμε πάνω από μία μπριζόλα.
-
3
Απλώνουμε από πάνω τις πιπεριές, τις ντομάτες και το τυρί.
-
4
Πασπαλίζουμε με τη ρίγανη, λίγο ακόμα αλατοπίπερο και ραντίζουμε με το ελαιόλαδο. Κλείνουμε τις λαδόκολλες σε πακετάκια και τα ξανατυλίγουμε με αλουμινόχαρτο.
-
5
Αραδιάζουμε τα πακέτα σ 'ένα ταψί, προσθέτουμε 2 - 3 ποτήρια νερό και σιγοψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 250΄ βαθμούς για 1΄ ώρα και 20΄ λεπτά.
Σχόλια (3)