κύρια φωτογραφία συνταγής Χοιρινές Πανσέτες με κόλιαντρο

Χοιρινές Πανσέτες με κόλιαντρο

machi
machi @cook_8454336

Ένα εύκολο και νόστιμο φαγητό έτοιμο σε 15 λεπτά και κόστος λιγότερο από 5 ευρώ!

Λίγα μυστικά ακόμα

Ταιριάζει απόλυτα με χωριάτικη σαλάτα και για μεγαλύτερη ατασταλία πατατούλες τηγανητές.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

2 άτομα
  1. 8 πανσέτες χοιρινές (περίπου 600γρ)
  2. 1 φλ. καφέ ελαιόλαδο
  3. αλάτι
  4. κόλιαντρο ξερό τριμμένο
  5. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  6. 1 κρασοπότηρο λευκό κρασί
  7. φρεσκοστιμμένο λεμόνι για το σερβίρισμα.

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι με καπάκι βάζουμε το ελαιόλαδο και απλώνουμε τις πανσέτες. Το βάζουμε σε δυνατή φωτιά και κλείνουμε το καπάκι.

  2. 2

    Αφού περάσουν 3 λεπτά γυρίζουμε τις πανσέτες από την άλλη μεριά, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και μπόλικο κόλιαντρο.

  3. 3

    Ξανακλείνουμε το καπάκι και αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά. Έπειτα γυρίζουμε τις πανσέτες και ρίχνουμε το κρασί. Κλείνουμε το καπάκι και αφήνουμε για άλλα 3 λεπτά.

  4. 4

    Ξεσκεπάζουμε το καπάκι και αφήνουμε να εξατμιστούν τα υγρά γυρίζοντας τις πανσέτες έτσι ώστε να πάρουν χρώμα και από τις δύο μεριές.

  5. 5

    Ρίχνουμε λεμονάκι ανάλογα με τα γούστα μας. Καλή όρεξη!

Αντιδράσεις

Σχόλια (2)

golfo
golfo @cook_8452627
πραγματι πολυ ευκολος και νοστιμοτατος τροπος να φας πριζολες και πανσετες χοιρινες,γινονται λουκουμι.\nτις εχω φτιαξει αρκετες φορες ετσι,μονο που στο τελος βαζω και λιγη φρεσκια ριγανη.\nευχαριστω

Από

machi
machi @cook_8454336
στις