Χοιρινή τηγανιά με απίθανη γεύση!

Bαθμολογία: 4.8125
       
 
32 ψήφοι
sirilo, 06.04.08

Περιγραφή

Ειναι μια τηγανια, οχι στεγνη, αλλα μπορουμε να βουταμε τις μπουκιτσες μας. Δηλαδη γλυφουμε τα δαχτυλα μας.
Χοιρινή τηγανιά με απίθανη γεύση!

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 κιλο χοιρινο (κιλοτο)
  • ελαιολαδο (για το κρεας)
  • μανιταρια
  • σπορελαιο (για τα μανιταρια)
  • ενα κουτι κρεμα γαλακτος
  • αλατι
  • πιπερι
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Χοιρινό
Μέθοδος: Τηγανιού
Σερβίρει: 4-5 ατομα
Κόστος:
(0 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(0 ψήφοι)
Προετοιμασία: - (0 ψήφοι)
Mαγείρεμα: - (0 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Βαζουμε το λαδι σ'ενα τηγανι και οταν ζεσταθει αρκετα ριχνουμε μεσα το κρεας. Γυριζουμε ταχτικα το κρεας μεχρι να μαλακωσει σχεδον. Αλατοπιπερωνουμε και το αφηνουμε μεχρι να μαλακωσει το κρεας καλα.
  2. Εν τω μεταξυ σ'ενα αλλο τηγανι βαζουμε το σπορελαιο και ροδοκοκκινιζουμε τα μανιταρια. Οταν ειναι ετοιμα τα ριχνουμε στο κρεας και τα ανακατευουμε να ενωθουνε μεταξυ τους. Προσθετουμε την κρεμα γαλακτος και ανακατευουμε να ενσωματωθουνε ολα τα υλικα μαζι.
  3. Τα ανακατωνουμε μεχρι να πηξει η κρεμα γαλακτος, (οχι τελειως γιατι οσο μενει πηζει) και ειναι ετοιμο να το σερβιρουμε.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορειτε να ετοιμασετε την τηγανια και τα μανιταρια και να ριξετε την κρεμα γαλακτος την τελευταια στιγμη. Ετσι δεν θα πηξει η σαλτσα πολυ.

Σχετικές συνταγές

    61 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από MARA!, 25-5-08  
    πολυ γευστικο φαγητο!Εσβησα με λιγο λευκο κρασι στο κρεας.
    #
    Σχόλιο από elenikolas, 6-10-08  
    Τέλειο, φανταστικό, πεντανόστιμο. Το έφτιαξα για μεζεδάκι και εξαφανίστηκε αμέσως. Μπράβο στη μαγείρισσα,όλα τα πιρουνάκια. :-)
    #
    Σχόλιο από mariannaki, 20-10-08  
    Πολύ ωραία η συνταγή σου. Πραγματικά δε στέγνωσε καθόλου και τη συνόδεψα με ρυζάκι. Συγχαρητήρια! Ήταν απλή, γρήγορη και εύκολη.
    #
    Σχόλιο από sirilo, 5-12-08  
    Σας ευχαριστω που σας αρεσε η συνταγη μου.
    #
    Σχόλιο από daphne, 6-12-08  
    φαίνεται πολύ ωραίο αλλά με πολλά λιπαρά... λάδι για το κρέας, λάδι για τα μανιτάρια και κρέμα γάλακτος... Κρίμα που τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή παράνομα ή ανήθικα ή παχαίνουν ... :)
    #
    Σχόλιο από sirilo, 11-12-08  
    Δαφνη μου δεν εχει πολλα λαδια.
    Στο λαδι που σωταρεις τα μανιταρια,θα τα βγαλεις και στο ιδιο λαδακι θα βαλεις μεσα το κρεας.
    Δεν θα βαλεις αλλο λαδι,και οχι πολυ.
    Αλλα αξιζει να αμαρτησεις.
    Η γευση του σε αποζημιωνει.
    #
    Σχόλιο από MAIDONI, 19-12-08  
    καταπληκτικο! η σαλτσουλα απιστευτη...
    μπραβο sirilo...
    #
    Σχόλιο από dimikl, 19-12-08  
    Η ίδια συνταγή γίνεται και με μπουκές κοτόπουλου ή γαλοπούλας για πιο λίγα λιπαρά.
    Η γεύση του.... όντως απίθανη.
    #
    Σχόλιο από katourlou, 5-2-09  
    ρε κορίτσια οταν πήγα να σωτάρω τα μανιτάρια εξφεντονιζόντουσαν σαν ποπ-κορν.. Ήταν κονσέρβας αλλλά τα είχα στραγγίξει καλά για να μην έχουνε νερά. Τι φταίει?
    #
    Σχόλιο από sirilo, 5-2-09  
    katourlou μου,πρωτα τα σωταρεις λιγο σκετα,χωρις το λαδι μεχρι να φυγουν τα νερα τους και μετα προσθετεις το λαδακι.
    Επισης αν ριξεις απο την αρχη λιγο αλατακι στο τηγανι δεν θα πιτσιλαει καθολου,γιατι το αλατι κανει κατακρατηση υγρων.
    Τωρα ξερεις τι θα κανεις την επομενη φορα.
    #
    Σχόλιο από maria24, 28-3-09  
    φοβερή εμφάνηση,μπράβο!φαντάζομαι πως θα είναι και από γεύση....θα το φτιάξω αύριο και μάλλον θα προσθέσω και λίγο κάρυ. Ή όχι...δεν ξέρω..θα δω!με κάρυ ή χωρίς θα το φτιάξω.εν το μεταξύ από τη στιγμή που "έμπλεξα" με την συνταγοπαρέα έχω κάνει τον αραβωνιαστικό μου "πειραματόζωο"!Χι χι!Δεν παραπονιέται όμως.Τα περισσότερα φαγάκια είναι πεντανόστιμα.5 πιρουνάκια και όταν το φτιάξω θα ρθω να βάλω άλλα 5!!
    #
    Σχόλιο από sirilo, 28-3-09  
    maria 24 ειμαι σιγουρη οτι θα σας αρεσει πολυ.
    Καλη επιτυχια.
    #
    Σχόλιο από maria24, 30-3-09  
    Άλλα 5 πιρουνάκια!πολύ πολύ νόστιμο αν και δεν πρόλαβα να το καλογευτώ γιατί το εξαφάνισε η φαγανή μου παρέα!!Ειδικά η σαλτσούλα τέλεια.Θα το δοκιμάσω και με κοτόπουλο!
    #
    Σχόλιο από sirilo, 3-4-09  
    Μαρακι μου χαρηκα που σας αρεσε.
    Πραγματι εχει απιθανη γευση.
    #
    Σχόλιο από kaitoula, 24-4-09  
    Αυτή η τηγανιά είναι φανταστική !Εγώ πρόσθεσα και λίγη μουστάρδα στην κρέμα γάλακτος Δοκιμάστε το και έτσι είναι λίγο πιο πικάντικο Σκέτη η κρέμα γαλακτος μου φαίνεται ότι γλυκίζει αρκετά.
    #
    Σχόλιο από kessy, 24-4-09  
    Απίθανη γεύση στην σθγκεκριμένη τηγανιά στην οποία εκτός απο τα μανιτάρια εγώ βάζω και ψιλοκομμένη πιπεριά!
    #
    Σχόλιο από dcroula, 18-8-09  
    #
    Σχόλιο από sirios am, 13-9-09  
    Αυριο την δοκιμαζω και σας γραφω τι πετυχα.
    Ειμαι περιεργος...και πειναωωωω. παω τωρα να την μαγειρεψω. ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ
    #
    Σχόλιο από sirios am, 13-9-09  
    -Και τωρα σας γραφω τη μαγειρεψα και με τι αλλαγες: Ενα πολυ καλο μεζε που μπορει να συνοδευσει πολλα αλλα πιατα. Απο πατατες, τηγανητες η φουρνου, μεχρι ζυμαρικα και λαχανικα, οπως εκανα εγω με φασολακια πλατια, λαδερα.Και ταιριαξε.
    -Τι αλλαγες εκανα: Χρησημοποιησα ελαιολαδο για τα μανιταρια και αφου εγιναν τα εβγαλα σε πιατο και στο ιδιο λαδι εβαλα το μαριναρισμενο χοιρινο, οχι σε δυνατη φωτια, προσθετοντας λιγο δενδρολιβανο, αλατι,πιπερι λευκο και μαυρο.Το λευκο δινει δυνατη γευση χωρις να καιει. Επισης του εβαλα παπρικα γλυκια και λιγο μιγμα μπαχαρικων για κρεας και τελος το εσβησα με λευκο κρασι που το αφησα να βρασει με το κρεας και να ξεθυμανει. Αφου μαλακωσε το κρεας, εβαλα και την κρεμα γαλακτος που δεν την αφησα να πηξει πολυ. Ναι ειμαι υπερβολικος στα μπαχαρικα και μυρωδικα, αλλα μ'αρεσουν τα πικαντικα και οι δυνατες γευσεις καθως και στον γιο μου οποτε ηρθε κι'εδεσε! γι'αυτο του δινουμε και πολλα πιρουνια!Τελειο!
    #
    Σχόλιο από sirilo, 4-10-09  
    sirios am μερικες απο τις αλλαγες σου θα τις δοκιμασω εκτος απο τα πολλα μπαχαρια.
    Παντως σ.ευχαριστω και χαρηκα που σου αρεσε.
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>

    41 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από MARA!, 25-5-08  
    πολυ γευστικο φαγητο!Εσβησα με λιγο λευκο κρασι στο κρεας.
    #
    Σχόλιο από elenikolas, 6-10-08  
    Τέλειο, φανταστικό, πεντανόστιμο. Το έφτιαξα για μεζεδάκι και εξαφανίστηκε αμέσως. Μπράβο στη μαγείρισσα,όλα τα πιρουνάκια. :-)
    #
    Σχόλιο από mariannaki, 20-10-08  
    Πολύ ωραία η συνταγή σου. Πραγματικά δε στέγνωσε καθόλου και τη συνόδεψα με ρυζάκι. Συγχαρητήρια! Ήταν απλή, γρήγορη και εύκολη.
    #
    Σχόλιο από sirilo, 5-12-08  
    Σας ευχαριστω που σας αρεσε η συνταγη μου.
    #
    Σχόλιο από daphne, 6-12-08  
    φαίνεται πολύ ωραίο αλλά με πολλά λιπαρά... λάδι για το κρέας, λάδι για τα μανιτάρια και κρέμα γάλακτος... Κρίμα που τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή παράνομα ή ανήθικα ή παχαίνουν ... :)
    #
    Σχόλιο από sirilo, 11-12-08  
    Δαφνη μου δεν εχει πολλα λαδια.
    Στο λαδι που σωταρεις τα μανιταρια,θα τα βγαλεις και στο ιδιο λαδακι θα βαλεις μεσα το κρεας.
    Δεν θα βαλεις αλλο λαδι,και οχι πολυ.
    Αλλα αξιζει να αμαρτησεις.
    Η γευση του σε αποζημιωνει.
    #
    Σχόλιο από MAIDONI, 19-12-08  
    καταπληκτικο! η σαλτσουλα απιστευτη...
    μπραβο sirilo...
    #
    Σχόλιο από maria24, 28-3-09  
    φοβερή εμφάνηση,μπράβο!φαντάζομαι πως θα είναι και από γεύση....θα το φτιάξω αύριο και μάλλον θα προσθέσω και λίγο κάρυ. Ή όχι...δεν ξέρω..θα δω!με κάρυ ή χωρίς θα το φτιάξω.εν το μεταξύ από τη στιγμή που "έμπλεξα" με την συνταγοπαρέα έχω κάνει τον αραβωνιαστικό μου "πειραματόζωο"!Χι χι!Δεν παραπονιέται όμως.Τα περισσότερα φαγάκια είναι πεντανόστιμα.5 πιρουνάκια και όταν το φτιάξω θα ρθω να βάλω άλλα 5!!
    #
    Σχόλιο από sirilo, 28-3-09  
    maria 24 ειμαι σιγουρη οτι θα σας αρεσει πολυ.
    Καλη επιτυχια.
    #
    Σχόλιο από maria24, 30-3-09  
    Άλλα 5 πιρουνάκια!πολύ πολύ νόστιμο αν και δεν πρόλαβα να το καλογευτώ γιατί το εξαφάνισε η φαγανή μου παρέα!!Ειδικά η σαλτσούλα τέλεια.Θα το δοκιμάσω και με κοτόπουλο!
    #
    Σχόλιο από sirilo, 3-4-09  
    Μαρακι μου χαρηκα που σας αρεσε.
    Πραγματι εχει απιθανη γευση.
    #
    Σχόλιο από kessy, 24-4-09  
    Απίθανη γεύση στην σθγκεκριμένη τηγανιά στην οποία εκτός απο τα μανιτάρια εγώ βάζω και ψιλοκομμένη πιπεριά!
    #
    Σχόλιο από dcroula, 18-8-09  
    #
    Σχόλιο από sirios am, 13-9-09  
    Αυριο την δοκιμαζω και σας γραφω τι πετυχα.
    Ειμαι περιεργος...και πειναωωωω. παω τωρα να την μαγειρεψω. ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ
    #
    Σχόλιο από sirilo, 4-10-09  
    sirios am μερικες απο τις αλλαγες σου θα τις δοκιμασω εκτος απο τα πολλα μπαχαρια.
    Παντως σ.ευχαριστω και χαρηκα που σου αρεσε.
    #
    Σχόλιο από marietina7, 11-12-09  
    Παρα πολυ καλη ...
    Και εγω το εσβησα με λιγο κραση και προσθεσα στη κρεμα γαλακτος λιγη μουσταρδα!!
    #
    Σχόλιο από sirios am, 19-4-10  
    -φίλε μου,ξαναδοκίμασα την τηγανιά,φτιάχνοντας τα μανιτάρια όπως στην συνταγή,με σπορέλαιο.Τα μπαχαρικά μου σταθερά,μόνο την πάπρικα άλλαξα με καυτερή.Τη να σου πω? ότι γλείψαμε και τα πιάτα? Γι΄αυτό πάρε άλλα πέντε πιρουνάκια.Και για όσους δεν την έχουν δοκιμάσει τους το συνιστώ υπεύθυνα.
    #
    Σχόλιο από sirios am, 19-4-10  
    ΠΡΟΣΟΧΉ επειδή εμένα μου αρέσουν τα πικάντικα βάζω πολλά μπαχαρικά και τα κάνω καυτερά.Μην ξεγελαστείτε,ακολουθήστε την βασική συνταγή.
    #
    Σχόλιο από sirilo, 3-5-10  
    sirios am και coco αν και αργησα λιγακι να σας απαντησω,σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια,και χαρηκα που σας αρεσε η συνταγουλα μου.
    Σας ευχαριστω και τα πιρουνακια.
    #
    Σχόλιο από Aktaia, 12-6-10  
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

    14 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από katourlou, 5-2-09  
    ρε κορίτσια οταν πήγα να σωτάρω τα μανιτάρια εξφεντονιζόντουσαν σαν ποπ-κορν.. Ήταν κονσέρβας αλλλά τα είχα στραγγίξει καλά για να μην έχουνε νερά. Τι φταίει?
    #
    Σχόλιο από sirilo, 5-2-09  
    katourlou μου,πρωτα τα σωταρεις λιγο σκετα,χωρις το λαδι μεχρι να φυγουν τα νερα τους και μετα προσθετεις το λαδακι.
    Επισης αν ριξεις απο την αρχη λιγο αλατακι στο τηγανι δεν θα πιτσιλαει καθολου,γιατι το αλατι κανει κατακρατηση υγρων.
    Τωρα ξερεις τι θα κανεις την επομενη φορα.
    #
    Σχόλιο από ΠΟΠΕΤΑ, 23-12-09  
    θα πηγαινε να βαλω μεσα χρωματιστες πιπεριες? και αν ναι σε πιο σταδιο του μαγειρεματος? εχω σημερα το βραδυ δειπνο σε φιλους και σκεφτομουν να το κανω ειναι επειγον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από sirilo, 23-12-09  
    ΠΟΠΕΤΑ μου,δεν ξερω αν σε προλαβα,αλλα για τις πιπεριες ειναι καθαρα θεμα γουστου.
    Αν τις τρωνε ολοι,γιατι οχι,αλλα πιστευω πως θα αλλαξει τελειως η γευση του,γιατι η πιπερια εχει βαρια γευση.
    Η γνωμη μου ειναι να το δοκιμασεις με πιπεριες μια αλλη φορα σε καθημερινο μενου και αν σας αρεσει το προσφερεις σε αλλο γιορτινο τραπεζι με φιλους.
    Καλη επιτυχια σε οτι κι αν κανεις,και καλες γιορτες.
    #
    Σχόλιο από sirilo, 1-12-11  
    Eirinaki μου και εγω σ΄ευχαριστω για τα πιρουνακια που μου χαρισες και χαιρομαι που σου αρεσε η συνταγη μου.
    #
    Σχόλιο από sirilo, 6-3-12  
    yotakef μου σ'ευχαριστω για τα πιρουνακια που μου χαρισες,παει να πει πως σας αρεσε η τηγανια μου.
    φιλια!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από sirilo, 17-11-12  
    DIMITRATAS χαιρομαι που σου αρεσε η τηγανια μου,και σ'ευχαριστω για τα πιρουνακια που μου χαρισες.
    #
    Σχόλιο από ΣΟΦΙΑΝΝΑ, 5-12-12  
    ΕΝΩ ΑΠΟ ΓΕΥΣΗ ΣΚΙΖΕΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΗΤΑΝ ΣΚΛΗΡΟ. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩς ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΑΣΤΕΙ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ.. ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΟ ΛΑΔΙ ΜΟΝΟ ΣΚΛΗΡΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙΓΕΤΑΙ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΣΥΝΑΙΒΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ. ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΨΗΘΕΙ ΣΤΟ ΛΑΔΙ??
    #
    Σχόλιο από sirilo, 6-12-12  
    ΣΟΦΙΑΝΝΑ μου μαλλον παιζει μεγαλο ρολο το κρεας που χρησιμοποιησες.
    Εγω συνηθως ζηταω απο τον χασαπη,κιλοτο,ειναι πολυ τρυφερο κομματι του χοιρινου,επισης μ'αυτο κανω και τα σουβλακια για να ειναι μαλακο το κρεας.
    Τον τελευταιο καιρο το δοκιμασα και με κοτοπουλο,γινεται επισης τελειο.
    Παντως χαρηκα που σου αρεσε σε γευση.
    #
    Σχόλιο από sirilo, 1-1-13  
    Κατερίνα.Κ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
    Σ'ευχαριστω για τα πιρουνακια που χαρισες στν συνταγη μου.
    Το δοκιμασα με κοτοπουλο και γινεται επισης πολυ γευστικο,και μαλακο το κρεας.
    #
    Σχόλιο από sirilo, 4-1-13  
    Κατερίνα.Κ. μου τελικα εαν θελουμε κανουμε θαυματα στην κουζινα,αρκει να το εχουμε λιγακι.
    Μου αρεσε ο τροπος που εκανες το χοιρινο να μαλακωσει,το ειχα κανει κι εγω καναδυο φορες αλλα επειδη συνηθως δεν εχω χρονο για βρασιματα περνω παντα κιλοτο χοιρινο που ειναι πολυ τρυφερο κομματι του χοιρινου.
    Αλλα τωρα με την κριση που μας δερνει θα ξαναγυρισω στον τροπο τον δικο σου.
    Φιλακια και καλο Π-Σ-Κ
    #
    Σχόλιο από sirilo, 30-1-13  
    paulinaj μου σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια καθως και για τα πιρουνακια που μου χαρισες.
    Δοκιμασε το και με κοτοπουλο,γινεται επισης πεντανοστιμο.
    Καλα μαγειρεματα!!!!!!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από sirilo, 21-2-13  
    SofakiK.μου σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια,καθως επισης και για τα πιρουνακια που μου χαρισες.
    Πολυ χαρηκα που σου αρεσε η συνταγη μου.
    Καλο Π/Σ/Κ
    #
    Σχόλιο από sirilo, 8-4-14  
    Maria-Kiki,geolas,tazoula,somi085,σας ζητω μια μεγαλη συγνωμη για την αργοπορημενη μου απαντηση,και επισης σας ευχαριστω ολους σας για τα καλα σας λογια και για τα πιρουνακια που χαρισατε στην συνταγη μου,φιλια σε ολους σας και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!!!!!!!

    6 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από dimikl, 19-12-08  
    Η ίδια συνταγή γίνεται και με μπουκές κοτόπουλου ή γαλοπούλας για πιο λίγα λιπαρά.
    Η γεύση του.... όντως απίθανη.
    #
    Σχόλιο από kaitoula, 24-4-09  
    Αυτή η τηγανιά είναι φανταστική !Εγώ πρόσθεσα και λίγη μουστάρδα στην κρέμα γάλακτος Δοκιμάστε το και έτσι είναι λίγο πιο πικάντικο Σκέτη η κρέμα γαλακτος μου φαίνεται ότι γλυκίζει αρκετά.
    #
    Σχόλιο από sirios am, 13-9-09  
    -Και τωρα σας γραφω τη μαγειρεψα και με τι αλλαγες: Ενα πολυ καλο μεζε που μπορει να συνοδευσει πολλα αλλα πιατα. Απο πατατες, τηγανητες η φουρνου, μεχρι ζυμαρικα και λαχανικα, οπως εκανα εγω με φασολακια πλατια, λαδερα.Και ταιριαξε.
    -Τι αλλαγες εκανα: Χρησημοποιησα ελαιολαδο για τα μανιταρια και αφου εγιναν τα εβγαλα σε πιατο και στο ιδιο λαδι εβαλα το μαριναρισμενο χοιρινο, οχι σε δυνατη φωτια, προσθετοντας λιγο δενδρολιβανο, αλατι,πιπερι λευκο και μαυρο.Το λευκο δινει δυνατη γευση χωρις να καιει. Επισης του εβαλα παπρικα γλυκια και λιγο μιγμα μπαχαρικων για κρεας και τελος το εσβησα με λευκο κρασι που το αφησα να βρασει με το κρεας και να ξεθυμανει. Αφου μαλακωσε το κρεας, εβαλα και την κρεμα γαλακτος που δεν την αφησα να πηξει πολυ. Ναι ειμαι υπερβολικος στα μπαχαρικα και μυρωδικα, αλλα μ'αρεσουν τα πικαντικα και οι δυνατες γευσεις καθως και στον γιο μου οποτε ηρθε κι'εδεσε! γι'αυτο του δινουμε και πολλα πιρουνια!Τελειο!
    #
    Σχόλιο από coco, 30-4-10  
    Ένα μπράβο κι από μένα! Ακολούθησα κι εγώ το σβήσιμο με λευκό κρασί και λίγη μουστάρδα μετά... Πρόσθεσα και επιπλέον λίγη ρίγανη, γλυκιά πάπρικα και μοσχοκάρυδο. Αφού δεν είχα μανιτάρια είπα να αυτοσχεδιάσω! Μπράβο για την ιδέα που εγώ προσωπικά πέραν της κλασσικής λεμονάτης τηγανιάς δεν θα την δοκίμαζα. Γιαμ!
    #
    Σχόλιο από Κατερίνα.Κ., 3-1-13  
    Λοιπόν άλλαξα κάπως τον τρόπο μαγειρέματος κι έγινε πολύ-πολύ πιο μαλακο σχετικά με τις υπόλοιπες φορές που το είχα μαγειρέψει.Μόλις πρόσθεσα το κρέας στο ζεστο λάδι κ κοκκίνισε το έσβησα με ένα ποτηράκι λευκο κρασί και μόλις εξατμίστηκε πρόσθεσα νερό αρκετο κ χαμήλωσα τη φωτια λίγο πιο κάτω από τη μέση κ το άφησα εκεί να σιγοβράζει.Στη συνέχεια ακουλούθησα τη διαδικασία ως έχει. Έγινε λιωμα!
    #
    Σχόλιο από Κατερίνα.Κ., 3-1-13  
    Sirilo Χρόνια πολλά και σε εσενα, καλή χρονια, να μας δώσεις και άλλες ωραίες συνταγες.

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Τα κομμάτια του χοιρινού
    Αν νομίζετε πως το ψαρονέφρι είναι το νεφρό του ψ...
    Τα μυστικά του τηγανιού
    Το τηγάνισμα μπορεί να φαίνεται απλή δουλειά, ...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 1073 αγαπημένων συνταγών, του/της ΣΙΛΒΥ
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 40 αγαπημένων συνταγών, του/της xristoskali
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 96 αγαπημένων συνταγών, του/της paparatsi
    ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ-ΧΟΙΡΙΝΟ
    Ένα βιβλίο 63 αγαπημένων συνταγών, του/της marymyt
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 184 αγαπημένων συνταγών, του/της ursula