Χοιρινή τηγανιά με απίθανη γεύση!
Ειναι μια τηγανια, οχι στεγνη, αλλα μπορουμε να βουταμε τις μπουκιτσες μας. Δηλαδη γλυφουμε τα δαχτυλα μας.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορειτε να ετοιμασετε την τηγανια και τα μανιταρια και να ριξετε την κρεμα γαλακτος την τελευταια στιγμη. Ετσι δεν θα πηξει η σαλτσα πολυ.
Υλικά
-
1 κιλο χοιρινο (κιλοτο)
-
ελαιολαδο (για το κρεας)
-
μανιταρια
-
σπορελαιο (για τα μανιταρια)
-
1 κουτι κρεμα γαλακτος
-
αλατι
-
πιπερι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βαζουμε το λαδι σ'ενα τηγανι και οταν ζεσταθει αρκετα ριχνουμε μεσα το κρεας. Γυριζουμε ταχτικα το κρεας μεχρι να μαλακωσει σχεδον. Αλατοπιπερωνουμε και το αφηνουμε μεχρι να μαλακωσει το κρεας καλα.
-
2
Εν τω μεταξυ σ'ενα αλλο τηγανι βαζουμε το σπορελαιο και ροδοκοκκινιζουμε τα μανιταρια. Οταν ειναι ετοιμα τα ριχνουμε στο κρεας και τα ανακατευουμε να ενωθουνε μεταξυ τους. Προσθετουμε την κρεμα γαλακτος και ανακατευουμε να ενσωματωθουνε ολα τα υλικα μαζι.
-
3
Τα ανακατωνουμε μεχρι να πηξει η κρεμα γαλακτος, (οχι τελειως γιατι οσο μενει πηζει) και ειναι ετοιμο να το σερβιρουμε.
Σχόλια (62)