κύρια φωτογραφία συνταγής Χοιρινή τηγανιά με βαλσάμικο
vasiliki ver
vasiliki ver @cook_8476293
Αθήνα,Ελλάδα

Συνταγή του.dietup.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν δεν έχει μαλακώσει το κρέας, πριν ρίξουμε τη σος βαλσάμικου προσθέτουμε λίγο νεράκι για να το βοηθήσουμε να μαγειρευτεί και να γίνει τρυφερό.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 500 γρ. ψαρονέφρι κομμένο σε μπουκιές
  2. 1/2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  3. 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  4. 1/2 σκελίδα σκόρδο πολύ ψιλοκομμένο
  5. 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  6. 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
  7. Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
  8. Για της σος βαλσάμικο
  9. 1/2 φλ. βαλσάμικο
  10. 2 κ.σ. μέλι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε το κομμένο κρέας σε ένα μπολ, αλατοπιπερώνουμε καλά και στη συνέχεια ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε να αλευρωθούν όλες οι μπουκίτσες.

  2. 2

    Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και τη μαργαρίνη να ζεσταθούν καλά και στη συνέχεια ρίχνουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά και το σκόρδο. Σοτάρουμε ελαφρά και ρίχνουμε το κρέας.

  3. 3

    Αφήνουμε να μαγειρευτεί για λίγη ώρα ώστε να θωρακίσει τα ζουμιά του και λίγο πριν είναι έτοιμο το κρέας μας ρίχνουμε τη σος βαλσάμικου που θα έχουμε φτιάξει, χτυπώντας με το μιξεράκι του καφέ το βαλσάμικο και το μέλι.

  4. 4

    Αφήνουμε το φαγητό μέχρι να τραβήξει όλα του τα υγρά να πήξει η σάλτσα.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (4)

reba
reba @cook_8483523
Την έφτιαξα με χοιρινό για τηγανιά στη χύτρα και έγινε λουκούμι! Τέλεια! Θα την ξαναφτιάξω σίγουρα και με ψαρονέφρι.

Από

vasiliki ver
vasiliki ver @cook_8476293
στις
Αθήνα,Ελλάδα
Είμαι μητέρα δύο παιδιών,ενός αγοριού και μιας κόρης. Από το 1990 ζω στην Αθήνα, ασχολούμαι με τα παιδιά μου ,μου αρέσει πολύ η μαγειρική . Από το 2014 είχα την στήλη "Το βιβλίο των συνταγών μας" στο σάιτ της πόλης μου karystos-online ! Δυστυχώς το σαιτ δεν λειτουργεί πλέον.
Δες περισσότερα