Χοιρινή τηγανιά ονειρική

Bαθμολογία: 4.8936
       
 
47 ψήφοι
Μπουγιού, 05.09.10

Περιγραφή

Οειρική γεύση και πολύ εύκολη στην εκτέλεση! Μία καταπληκτική πρόταση για ένα τραπέζι σε φίλους ή επίσημο δείπνο! Τα χρώματα και τα αρώματα θα εντυπωσιάσουν όλους τους καλεσμένους σας!!
Χοιρινή τηγανιά ονειρική
photo: greg97

Συνταγή από:

Μπουγιού

1 Συνταγές
0 Φωτογραφίες
Unfollow

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 κιλό χοιρινή τηγανιά
  • 4 πράσινες πιπεριές (κέρατο)
  • 3 πολύχρωμες πιπεριές (κόκκινη, πορτοκαλί, κίτρινη)
  • 1 συσκευασία μανιτάρια portobello
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • 1/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο
  • αλάτι- πιπέρι- ρίγανη
  • 1 κουτάκι μπύρα
  • 1 γάλα εβαπορέ
  • κάρυ
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Χοιρινό
Μέθοδος: Κατσαρόλας
Ειδικές περιστάσεις: Για μπουφέ
Σερβίρει: 4 άτομα
Κόστος:
(3 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(2 ψήφοι)
Προετοιμασία: - (0 ψήφοι)
Mαγείρεμα: - (0 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Κόβετε το κρεμμύδι σε φέτες και τις πιπεριές ζουλιέν (λωρίδες) και τα μανιτάρια επίσης.
  2. Σε μία κατσαρόλα (υπολογίστε να χωράει όλα τα υλικά μέσα) ρίχνουμε το ελαιόλαδο.
  3. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και προσθέτουμε τις πιπεριές. Ανακατεύουμε για περίπου 5 λεπτά (μην το αφήσετε, θα καούν οι κάτω και οι πάνω θα μείνουν ωμές.
  4. Ρίχνετε τα μανιτάρια και αφήνετε για ακόμη 5 λεπτά. Αφαιρείτε από την κατσαρόλα τα λαχανικά και στο ίδιο λάδι τσιγαρίζετε τη τηγανιά, να θωρακιστεί καλά.
  5. Ξαναβάζετε στη κατσαρόλα τα λαχανικά και προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και τη μπύρα (σιγά σιγά γιατί αφρίζει πολύ!).
  6. Χαμηλώνετε τη φωτιά (κάτω κι από τη μέση) και αφήνετε για περίπου 45 λεπτά με κλειστό το καπάκι της κατσαρόλας. Ανά διαστήματα ανακατεύετε.
  7. Μόλις περάσουν τα 45 λεπτά ανοίγετε το καπάκι και ανεβάζετε τη φωτιά. Το φαγητό έχει πολλά υγρά και θέλουμε σχεδόν να εξατμιστούν.
  8. Μόλις εξατμιστούν τα υγρά, θα πάρει περίπου 10 λεπτά, προσθέτετε στο φαγητό το εβαπορέ και κάρυ (όσο θέλετε).
  9. Αφήνετε να πάρει μία βράση και το φαγητό είναι έτοιμο.

Λίγα μυστικά ακόμα

Η ποσότητα του κάρυ εξαρτάται καθαρά από τα γούστα του καθενός. Εγώ προσωπικά βάζω 3-4 κουταλιές του γλυκού γιατί μου αρέσει πολύ το άρωμα και η γεύση που δίνει στο φαγητό!

Συνοδεύεται φυσικά με πατάτες τηγανιτές ή πιλάφι!

Αντί για χοιρινή τηγανιά μπορείτε να το κάνετε με μπουκίτσες από φιλέτο κοτόπουλο. Γίνεται εξίσου νόστιμο!!

Σχετικές συνταγές

    56 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από xeniamanos, 8-9-10  
    #
    Σχόλιο από totoula, 9-9-10  
    #
    Σχόλιο από evageliagiannena, 12-9-10  
    #
    Σχόλιο από sokolateniaaa, 12-9-10  
    θα το φτιάξω σίγουρα...με κοτόπουλο όμωσ,μου αρέσει πιο πολύ...το γάλα δεν ξέρω κατά πόσο θα μου αρέσει...αν δεν το βάλω θα γίνει εξίσου ωραίο το φαγητό??????
    #
    Σχόλιο από Μπουγιού, 13-9-10  
    Το γάλα είναι που κάνει τη διαφορά. Κι εγώ όταν το μαγείρεψα τη πρώτη φορά το σκεφτόμουν όμως μην το σκέφτεσαι! Δεν καταλαβαίνεις καθόλου γεύση από γάλα! Αν θέλεις μπορείς μάλιστα να βάλεις Light που η μυρωδιά του είναι πιο λεπτή από το κανονικό εβαπορέ.
    Πάντως προχθές είχα τραπέζι και για ακόμη μία φορά με έβγαλε ασπροπρόσωπη η συγκεκριμένη συνταγή!!
    #
    Σχόλιο από IFI, 28-9-10  
    #
    Σχόλιο από aspros_glaros, 26-10-10  
    Τέλεια η συνταγή.
    μπράβο σου.
    #
    Σχόλιο από greg97, 29-10-10  
    Τέλεια η τηγανιά!!!
    #
    Σχόλιο από giotak1, 4-11-10  
    Tελεια 1000000 πιρουνακια
    #
    Σχόλιο από nefelangel, 10-11-10  
    Φανταστική η τηγανιά!! Μόνο που, στη δική μου κουζίνα τουλάχιστον, οι χρόνοι θα πρέπει να μειωθούν κάπως και ειδικά του τσιγαρίσματος.
    #
    Σχόλιο από dcroula, 17-11-10  
    Φανταστική γεύση, μόνο που μου έγινε λίγο σκληρό το χοιρινό...ίσως να φταίει βέβαια και το κομμάτι του κρέατος που χρησιμοποίησα. Θα έχω το νου μου την επόμενη φορά....κατά τα άλλα η συγκεκριμένη γεύση ταιριάζει πολύ στα γούστα μας.
    #
    Σχόλιο από elenixios, 23-12-10  
    θα μπορούσα να σε βρίσω που έχεις ξετρελάνει τον άντρα μου άλλα θα δείξω ανωτερότητα και θα σου βάλω 5 πιρουνάκια! αστειεύομαι βέβαια ως προς το βρίσιμο! το έκανα χθες και ότι περίσσεψε σήμερα έγινε μακαρονάδα... για δες το κι αυτο...!
    #
    Σχόλιο από aggalexa, 14-1-11  
    Λοιπόν, το έφτιαξα εχθές. Είναι πραγματικά πολύ νόστιμο φαγητό, και εύκολο. 'Ομως έχω να παρατηρήσω, τα εξής, που στερούν και το ένα πιρουνάκι....
    Οι πιπεριές θα πρέπει να ξαναμπαίνουν στην κατσαρόλα, πολύ αργότερα, γιατί, απλώς εξαφανίστηκαν, από τα 45 λεπτά που έβραζαν!
    Και κάτι ακόμα, πιο σημαντικό. Αν δεν πρόκειται να σερβιριστεί αμέσως, τότε, μάλλον θα πρέπει να ρίξουμε το γάλα, την τελευταία στιγμή,και τότε να ξαναπάρει μια βράση.
    Εγώ, ενθουσιάστηκα στις 18.30 που το ετοίμασα για το τραπέζι μου, και απογοητεύτηκα στις 21.30 που άνοιξα την κατσαρόλα για να το σερβίρω σε φίλους μας. Η σάλτσα είχε "κόψει", και έτσι, φαινόταν κακομαγειρεμένο, ενώ στην πραγματικότητα ήταν νόστιμο. Κλαψ!
    Τέλος πάντων, αξίζει να το φτιάξετε,αρκεί να έχετε στο νου σας, το χρόνο που θα μεσολαβήσει, ως τη στιγμή που θα το σερβίρετε. Προσωπικά θα το ξαναφτιάξω, οπωσδήποτε, και αυτός είναι και ο λόγος που μπήκα στη διαδικασία να επισημάνω τις λεπτομέριες!
    Ευχαριστώ πολύ.
    #
    Σχόλιο από katchania, 18-3-11  
    Καλησπέρα!Εγω ένα έχω να πω...Οτι γράφτηκα στις συνταγες της παρέας μετά απο 3 χρόνια που παρακολουθώ για να βαθμολογήσω 2 συνταγές η μία ειναι αυτη!Τρομερή γεύση,το φάγαμε ολο μόλις το έψησα..Δεν ξέρω πως θα ήταν άν το άφηνα για κάποια ώρα κ το τρώγαμε αργότερα πάντως η γεύση ήταν απίθανη!
    #
    Σχόλιο από Μπουγιού, 18-3-11  
    @greg97 Ευχαριστώ για την φωτό!
    @dcroula εάν το κρέας ήταν φρέσκο (την ίδια μέρα αγορασμένο) τότε σίγουρα φταίει αυτό. Πρέπει πάντα το χοιρινό να μπαίνει στην κατάψυξη, έστω για μία νύχτα. Θα δεις μεγάλη διαφορά μετά!
    @elenixios το έχω ήδη κάνει κι εγώ. Συγκεκριμένα το έκανα με κοτόπουλο αντί χοιρινό και το συνόδευσα με παπαρδέλες!! Είμαι και μακαρονού, το καλύτερο μου!!
    @aggalexa πάντα όταν ένα φαγητό έχει γάλα ή κρέμα γάλακτος την προσθέτεις λίγο πριν σερβίρεις. Όσο "κάθεται" μέσα στην κατσαρόλα, τόσο φαίνεται πως "κόβει". Ευχαριστώ για την παρατήρησει, δεν είχα σκεφτεί πως έπρεπε να το επισυμάνω.
    @katchania όπως είπα ακριβώς από πάνω, εάν δεν είναι να φαγωθεί αμέσως, το εβαπορέ θα πρέπει να μπει λίγο πριν φαγωθεί.

    Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα πιρουνάκια σας!!!
    #
    Σχόλιο από nefeli lydia, 3-4-11  
    θελω να κανω μια ερωτηση γιατι χρησιμοποιουμε εβαπορε και οχι κρεμα γαλακτος? μου αρεσε πολυ η συνταγη και σιγουρα θα την κανω αλλα προτιμω περισσοτερο την κρεμα γαλακτος..η γευση απο το εβαπορε ειναι διαφορετικη σ' αυτη τη συνταγη? ευχαριστω εκ των προτερων
    #
    Σχόλιο από Wendy, 3-4-11  
    Θα ήθελα να ρωτήσω αν το γάλα είναι το μικρό ή μεγάλο κουτί.
    #
    Σχόλιο από anakard, 16-4-11  
    Φοβερός μεζές. Πραγματικά αξίζει να το παρουσιάσει κάποιος σε ένα τραπέζι .Μπράβο!!!
    #
    Σχόλιο από giotaRR, 1-5-11  
    Την τηγανιά την έκανα σημερα, πρωτομαγια, και ήταν φανταστική!!! Ξετρελάθηκαν όλοι και ρωτούσαν για τη συνταγη... Το γάλα να μην το φοβηθείτε, βάλτε το, και όντως τα λαχανικά πρέπει να μπουν αργότερα, εγώ τα πρόσθεσα αφού το χοιρινό είχε βράσει για μισή ώρα. Α! Wendy, εγώ έβαλα το μικρό μπουκάλι γάλα, δεν ξέρω αν η Μπουγιου εννοούσε μεγάλο, πάντως το μικρό ήταν μια χαρά
    #
    Σχόλιο από martha2, 9-6-11  
    Πολύ νόστιμο!
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

    48 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από xeniamanos, 8-9-10  
    #
    Σχόλιο από totoula, 9-9-10  
    #
    Σχόλιο από evageliagiannena, 12-9-10  
    #
    Σχόλιο από IFI, 28-9-10  
    #
    Σχόλιο από aspros_glaros, 26-10-10  
    Τέλεια η συνταγή.
    μπράβο σου.
    #
    Σχόλιο από greg97, 29-10-10  
    Τέλεια η τηγανιά!!!
    #
    Σχόλιο από giotak1, 4-11-10  
    Tελεια 1000000 πιρουνακια
    #
    Σχόλιο από nefelangel, 10-11-10  
    Φανταστική η τηγανιά!! Μόνο που, στη δική μου κουζίνα τουλάχιστον, οι χρόνοι θα πρέπει να μειωθούν κάπως και ειδικά του τσιγαρίσματος.
    #
    Σχόλιο από dcroula, 17-11-10  
    Φανταστική γεύση, μόνο που μου έγινε λίγο σκληρό το χοιρινό...ίσως να φταίει βέβαια και το κομμάτι του κρέατος που χρησιμοποίησα. Θα έχω το νου μου την επόμενη φορά....κατά τα άλλα η συγκεκριμένη γεύση ταιριάζει πολύ στα γούστα μας.
    #
    Σχόλιο από elenixios, 23-12-10  
    θα μπορούσα να σε βρίσω που έχεις ξετρελάνει τον άντρα μου άλλα θα δείξω ανωτερότητα και θα σου βάλω 5 πιρουνάκια! αστειεύομαι βέβαια ως προς το βρίσιμο! το έκανα χθες και ότι περίσσεψε σήμερα έγινε μακαρονάδα... για δες το κι αυτο...!
    #
    Σχόλιο από aggalexa, 14-1-11  
    Λοιπόν, το έφτιαξα εχθές. Είναι πραγματικά πολύ νόστιμο φαγητό, και εύκολο. 'Ομως έχω να παρατηρήσω, τα εξής, που στερούν και το ένα πιρουνάκι....
    Οι πιπεριές θα πρέπει να ξαναμπαίνουν στην κατσαρόλα, πολύ αργότερα, γιατί, απλώς εξαφανίστηκαν, από τα 45 λεπτά που έβραζαν!
    Και κάτι ακόμα, πιο σημαντικό. Αν δεν πρόκειται να σερβιριστεί αμέσως, τότε, μάλλον θα πρέπει να ρίξουμε το γάλα, την τελευταία στιγμή,και τότε να ξαναπάρει μια βράση.
    Εγώ, ενθουσιάστηκα στις 18.30 που το ετοίμασα για το τραπέζι μου, και απογοητεύτηκα στις 21.30 που άνοιξα την κατσαρόλα για να το σερβίρω σε φίλους μας. Η σάλτσα είχε "κόψει", και έτσι, φαινόταν κακομαγειρεμένο, ενώ στην πραγματικότητα ήταν νόστιμο. Κλαψ!
    Τέλος πάντων, αξίζει να το φτιάξετε,αρκεί να έχετε στο νου σας, το χρόνο που θα μεσολαβήσει, ως τη στιγμή που θα το σερβίρετε. Προσωπικά θα το ξαναφτιάξω, οπωσδήποτε, και αυτός είναι και ο λόγος που μπήκα στη διαδικασία να επισημάνω τις λεπτομέριες!
    Ευχαριστώ πολύ.
    #
    Σχόλιο από katchania, 18-3-11  
    Καλησπέρα!Εγω ένα έχω να πω...Οτι γράφτηκα στις συνταγες της παρέας μετά απο 3 χρόνια που παρακολουθώ για να βαθμολογήσω 2 συνταγές η μία ειναι αυτη!Τρομερή γεύση,το φάγαμε ολο μόλις το έψησα..Δεν ξέρω πως θα ήταν άν το άφηνα για κάποια ώρα κ το τρώγαμε αργότερα πάντως η γεύση ήταν απίθανη!
    #
    Σχόλιο από Μπουγιού, 18-3-11  
    @greg97 Ευχαριστώ για την φωτό!
    @dcroula εάν το κρέας ήταν φρέσκο (την ίδια μέρα αγορασμένο) τότε σίγουρα φταίει αυτό. Πρέπει πάντα το χοιρινό να μπαίνει στην κατάψυξη, έστω για μία νύχτα. Θα δεις μεγάλη διαφορά μετά!
    @elenixios το έχω ήδη κάνει κι εγώ. Συγκεκριμένα το έκανα με κοτόπουλο αντί χοιρινό και το συνόδευσα με παπαρδέλες!! Είμαι και μακαρονού, το καλύτερο μου!!
    @aggalexa πάντα όταν ένα φαγητό έχει γάλα ή κρέμα γάλακτος την προσθέτεις λίγο πριν σερβίρεις. Όσο "κάθεται" μέσα στην κατσαρόλα, τόσο φαίνεται πως "κόβει". Ευχαριστώ για την παρατήρησει, δεν είχα σκεφτεί πως έπρεπε να το επισυμάνω.
    @katchania όπως είπα ακριβώς από πάνω, εάν δεν είναι να φαγωθεί αμέσως, το εβαπορέ θα πρέπει να μπει λίγο πριν φαγωθεί.

    Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα πιρουνάκια σας!!!
    #
    Σχόλιο από Wendy, 3-4-11  
    Θα ήθελα να ρωτήσω αν το γάλα είναι το μικρό ή μεγάλο κουτί.
    #
    Σχόλιο από anakard, 16-4-11  
    Φοβερός μεζές. Πραγματικά αξίζει να το παρουσιάσει κάποιος σε ένα τραπέζι .Μπράβο!!!
    #
    Σχόλιο από giotaRR, 1-5-11  
    Την τηγανιά την έκανα σημερα, πρωτομαγια, και ήταν φανταστική!!! Ξετρελάθηκαν όλοι και ρωτούσαν για τη συνταγη... Το γάλα να μην το φοβηθείτε, βάλτε το, και όντως τα λαχανικά πρέπει να μπουν αργότερα, εγώ τα πρόσθεσα αφού το χοιρινό είχε βράσει για μισή ώρα. Α! Wendy, εγώ έβαλα το μικρό μπουκάλι γάλα, δεν ξέρω αν η Μπουγιου εννοούσε μεγάλο, πάντως το μικρό ήταν μια χαρά
    #
    Σχόλιο από martha2, 9-6-11  
    Πολύ νόστιμο!
    #
    Σχόλιο από ΛΟΥΚΡΗΤΙΑ44, 9-6-11  
    Δεν βαθμολογω ακομα, αλλα εβαλα τη συνταγη στις αγαπημενες μου διαβαζοντας απλα και μονο το συνδυασμο των υλικων, ουτε καν την εκτελεση!! Θα επιστρεψω συντομα για τα αναλογα πηρουνακια.
    #
    Σχόλιο από maria86c, 19-6-11  
    Εμπιστέυθηκα τη συνταγή σου για το Κυριακάτικο γεύμα μας!
    Σαν ευχαριστώ,
    θα σου χαρίσω 5 πιρουνάκια και μια φωτογραφία για τη συνταγή σου!
    Πολύ νόστιμο!
    Εγώ δεν άφησα πολλά υγρά να εξατμιστούν για να κάνουμε ''βούτες'' με το ψωμάκι:ο) επίσης μαζί με τα λαχανικά είχα βάλει και λεπτοκομμένες πατάτες.
    Με τη συγκεκριμένη μπύρα μου πίκρισε λίγο το φαγητό,την επόμενη φορά θα δοκιμάσω να βάλω και μια κουταλιά μέλι!
    #
    Σχόλιο από paulinaj, 24-6-11  
    Καταπληκτική συνταγή!
    Έχω να προσθέσω τα εξής:
    ότι όντως τα λαχανικά πρέπει να προσθέτουμε αργότερα στο κρέας γιατί χάνονται, το γάλα δε μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα οπτικά γιατί έβαλα light κ το έβρασα στην χύτρα κ το χοιρινό έγινε πάρα μα πάρα πολυ μαλακό!αυτό που απέφυγα να βάλω ήταν ρίγανη γιατί πικρίζει πάντα εκτός εάν την βάλεις στο τέλος κ για την μπύρα επέλεξα την πιο ελαφριά ωστε κ πάλι να μην μου πικρίσει το φαγητο μου!!!
    Υπεροχή συνταγή!
    ευχαριστώ!
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

    4 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από sokolateniaaa, 12-9-10  
    θα το φτιάξω σίγουρα...με κοτόπουλο όμωσ,μου αρέσει πιο πολύ...το γάλα δεν ξέρω κατά πόσο θα μου αρέσει...αν δεν το βάλω θα γίνει εξίσου ωραίο το φαγητό??????
    #
    Σχόλιο από Μπουγιού, 13-9-10  
    Το γάλα είναι που κάνει τη διαφορά. Κι εγώ όταν το μαγείρεψα τη πρώτη φορά το σκεφτόμουν όμως μην το σκέφτεσαι! Δεν καταλαβαίνεις καθόλου γεύση από γάλα! Αν θέλεις μπορείς μάλιστα να βάλεις Light που η μυρωδιά του είναι πιο λεπτή από το κανονικό εβαπορέ.
    Πάντως προχθές είχα τραπέζι και για ακόμη μία φορά με έβγαλε ασπροπρόσωπη η συγκεκριμένη συνταγή!!
    #
    Σχόλιο από nefeli lydia, 3-4-11  
    θελω να κανω μια ερωτηση γιατι χρησιμοποιουμε εβαπορε και οχι κρεμα γαλακτος? μου αρεσε πολυ η συνταγη και σιγουρα θα την κανω αλλα προτιμω περισσοτερο την κρεμα γαλακτος..η γευση απο το εβαπορε ειναι διαφορετικη σ' αυτη τη συνταγη? ευχαριστω εκ των προτερων
    #
    Σχόλιο από Μπουγιού, 24-6-11  
    Σας ευχαριστώ όλους για τα πιρουνάκια!!!
    @nefeli lydia έχει αρκετή διαφορά στη γεύση το εβαπορέ από την κρέμα γάλακτος. Το έχω κάνει και με κρέμα, όμως δεν μου άρεσε τόσο.
    @Wendy για τις ποσότητες της συνταγής βάζω το μικρό εβαπορέ.
    @maria86c σ' ευχαριστώ πολύ για τη φωτογραφία!!!! Καλή η ιδέα με τις πατατούλες μέσα, όμως είμαι fan της τηγανικής πατάτας και τις προτιμώ εκτός!!!
    Όσον αφορά τα λαχανικά, έχει να κάνει και με το μέγεθος που τα κόβεις. Αν τα κόβεις σε λεπτά, μικρά κομμάτια, σίγουρα θα λιώσουν. Εγώ τα κόβω αρκετά μεγάλα για να διατηρούνται. Πάντως σίγουρα μία λύση είναι να μπουν ένα τεταρτάκι πριν τελειώσει το μαγείρεμα του κρέατος.
    Κάτι που πρόσθεσα μία φορά και μου άρεσε επίσης ήταν καλαμπόκι. Αλλά μόνο για όσους αρέσει το καλαμπόκι και πιστεύουν πως πάει με όλα (σαν εμένα δηλαδή!!).

    4 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από aerikoyli, 14-9-12  
    καταπληκτικο φαγητο!!!εγινε τελειο!αξιζει τα 5 πειρουνακια η συνταγη σου μπουγιου..σ'ευχαριστω που τη μοιραστηκες μαζι μας!!!
    #
    Σχόλιο από egpolitou, 17-12-12  
    Εξαιρετική! Πράγματι το εβαπορέ δεν αφήνει μυρωδιά (τουλάχιστον το light που χρησιμοποίησα). Τη δεύτερη φορά που την έφτιαξα, αντί για γάλα έβαλα στραγγιστό γιαούρτι (πλήρες) και έγινε εξίσου εξαιρετικό!
    #
    Σχόλιο από Kasios, 12-1-14  
    Το εκανα αλλα αντι χοιρινο εβαλα κοτοπουλο και αντι καρρυ, κυμινο. Εμενα μου αρεσε ποοοοολυ! Δοκιμαστε το.
    #
    Σχόλιο από dthemora, 30-6-14  
    Χωρις γάλα και καρυ..

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Τα κομμάτια του χοιρινού
    Αν νομίζετε πως το ψαρονέφρι είναι το νεφρό του ψ...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    Φαγητά
    Ένα βιβλίο 43 αγαπημένων συνταγών, του/της Μουστρουφίτσα
    Χοιρινο
    Ένα βιβλίο 6 αγαπημένων συνταγών, του/της Papajohn
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 66 αγαπημένων συνταγών, του/της sopamar
    ΧΟΙΡΙΝΟ
    Ένα βιβλίο 56 αγαπημένων συνταγών, του/της VIVIΚΑ
    ΧΟΙΡΙΝΟ
    Ένα βιβλίο 155 αγαπημένων συνταγών, του/της efh_dimitris