Χοιρινό εξοχικό στη σακούλα

Bαθμολογία: 4.8302
       
 
53 ψήφοι
mmay, 11.02.09

Περιγραφή

Πώς γίνεται ένα τόσο νόστιμο φαγητό χωρίς να λερώσετε ούτε ένα σκεύος ψησίματος???? Διαβάστε παρακάτω...
Χοιρινό εξοχικό στη σακούλα
photo: lenale

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 κιλό χοιρινό χωρίς κόκαλλο σε κομμάτια.
  • 1 πιπεριά πράσινη σε κομμάτια.
  • 1 πιπεριά κόκκινη σε κομμάτια.
  • 300 γρ.κεφαλογραβιέρα σε κομμάτια.
  • αλάτι, πιπέρι, ρήγανη κατά βούληση.
  • 3 κ.σ. μουστάρδα.
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο.
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Χοιρινό
Μέθοδος: Φούρνου
Σερβίρει: 6 άτομα
Κόστος:
(0 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(0 ψήφοι)
Προετοιμασία: - (0 ψήφοι)
Mαγείρεμα: - (0 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Σε ένα μπολ βάζετε το χοιρινό και βάζετε το αλάτι, το πιπέρι και τη ρήγανη.
  2. Κατόπιν βάζετε τη μουστάρδα και το λάδι.
  3. Στο τέλος βάζετε τις πιπεριές και το τυρί ανακατεύετε.
  4. Ήδη απο τη μυρωδιά καταλαβαίνετε τι θα φάτε!!!!
  5. Τοποθετούμε το mix στη σακούλα ψησίματος.
  6. Την κλείνετε, κάνετε δύο-τρεις τρύπες απο πάνω νε την μεγάλη πηρούνα, τη βάζετε σε ένα ταψί χωρίς τίποτα άλλο μέσα και ψήνετε για 2 ώρες στους 200 βαθμούς. Στην αρχή θα βγάλει ζουμάκια. Θα τα πιεί όμως όλα μέχρι να τελειώσει...

Λίγα μυστικά ακόμα

Γίνεται τέλειο!!!! Μελλώνει το κρέας μπλέκεται και το τυρί ανάμεσα... Γίνεται και με κοτόπουλο.

Σχετικές συνταγές

    75 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από glykoula, 19-2-09  
    KALIMERA mmay, FAINETE POLU ORAIA H SYNTAGH SOU KAI EUKOLH, ALLAS THA HTHTELA NA SE ROTHSO THN SAKOULA PSYSHMATOS POU ANAFEREIS POU THN BRHSKOUME ????
    #
    Σχόλιο από Evi H., 19-2-09  
    Στο σουπερμαρκετ, στο ράφι με τα αλουμινόχαρτα, αντικολλητικά χαρτιά κ.λπ. θα βρεις σακούλες ψησίματος. Είναι της γνωστής μάρκας με τα προαναφερθέντα προϊόντα... Είναι πολύ βολικές η αλήθεια είναι. Και εγώ τις χρησιμοποιώ. Τα φαγητό μένει ζουμερό, ψήνεται γρήγορα και κυρίως χωρίς περιττά λίπη!!
    #
    Σχόλιο από kostas, 19-2-09  
    super-market
    #
    Σχόλιο από τουιτι, 19-2-09  
    καλησπερα οταν λες κοτοπουλο εννοεις φιλετο?
    #
    Σχόλιο από iliaxtida, 20-2-09  
    Μμμμμ, φαίνεται πολύ καλή! Να ρωτήσω κάτι? Αν βάλουμε μέσα στη σακούλα πατατούλες τι θα γινόταν?
    #
    Σχόλιο από mmay, 23-2-09  
    Τουιτι το κοτοπουλο να είναι φιλέτο αλλά όχι απαραίτητα στήθος.Μπορεί να είναι και ξεκοκκαλισμένο μπουτι.
    #
    Σχόλιο από mmay, 23-2-09  
    Ιλιαχτίδα μια φορά που έβαλα πατάτες δεν έγιναν όπως τις περίμενα...μπορείς όμως να δοκιμάσεις!!!
    #
    Σχόλιο από zoe_joe, 29-4-09  
    ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!
    #
    Σχόλιο από maggy, 5-10-09  
    Τωρα που κανω διαιτα την σακουλα την τιμαω ιδαιτερως αν τρυπησεις το χοιρινο και βαλεις μεσα σκορδο και μπαχαρι θα ειναι τελειο
    #
    Σχόλιο από souidezaki, 10-10-09  
    αυτή την στιγμή ψήνεται στον φούρνο μόνο που το κάνω στην γάστρα γιατί εδώ στην σουηδία που είμαι δεν βρήκα σακούλα και αντί για χοιρινό έβαλα κοτόπουλο και πρόσθεσα μανιτάρια και λιγο λευκό κρασί! θα επιστρέψω αφού φάμε, με τα πιρουνάκια μου!
    #
    Σχόλιο από souidezaki, 11-10-09  
    πεντανόστιμο!
    #
    Σχόλιο από lenale, 16-1-10  
    Απλά υπέροχο!!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από nasia.., 16-1-10  
    καλησπέρα!mmay φαίνεται πολύ καλή η συνταγή σου αλλά είναι υγιεινές για το μαγείρεμα οι σακούλες ψησίματος?και το κρέας μπορεί να ξεροψηθεί μέσα στη σακούλα?μια φορά παλαιότερα είχα δοκιμάσει να ψήσω παντσετούλες και μου είχαν γίνει σαν βραστές :-(( υπάρχει κανα κόλπο?
    #
    Σχόλιο από ΚΑΤΕΡΙΝΑ37, 21-2-10  
    Καλησπέρα. Μόλις ολοκληρωσα το φαγητό. Επειδή δεν είχα σακούλα ψησίματος έβαλα δύο κόλες ψησίματος (μια πάνω μια κάτω) και το "έδεσα" σαν καραμέλα στις άκρες. Το Μόνο που πρόσθεσα, απλά επειδή μου αρέσουν, είναι μανιτάρια. το αποτέλεσμα; απλά καταπληκτικό!!!! ακόμα και ο άντρας μου που είναι σχετικά δύσκολο έφαγε 3 μερίδες. Συγχαρητήρια.
    #
    Σχόλιο από PITSOUF, 29-3-10  
    Το έκανα ακριβώς όπως λες...
    Βγήκε ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!!!!
    Την επόμενη φορά μόνο ίσως βάλω περισσότερη πιπεριά.
    #
    Σχόλιο από Glumbu, 10-4-10  
    πολι ορεα σιννταγι αλα εχω μια ερωτισι αντι για κεφαλογραβιέρα βαλουμε φετα λες να τιν χαλαση ?
    #
    Σχόλιο από stroumfisma, 13-4-10  
    Βάζω 5 πιρουνάκια λόγω γεύσης! Πολύ ωραίο ήταν!!! Αλλά μου βγήκε πολύ ξεροψημένο στεγνό,οπότε την επόμενη φορά θα το αφήσω λιγότερη ώρα στον φούρνο
    #
    Σχόλιο από helcon, 17-4-10  
    ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΠΑΝΙΚΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΑΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟ.
    #
    Σχόλιο από 1415, 20-4-10  
    Επειδή στην φωτο δείχνει λαχταριστό θα το φτιαξώ και θα επανέλθω με πιρούνακια.
    #
    Σχόλιο από 1415, 22-4-10  
    Το έφτιαξα αλλά μου κόλλησε το τυρί και μου έμεινε χωρίς ζουμάκι χωρίς να το αφήσω παραπάνω ώρα.Η γεύση του ήταν καλή.
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>

    46 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από zoe_joe, 29-4-09  
    ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!
    #
    Σχόλιο από maggy, 5-10-09  
    Τωρα που κανω διαιτα την σακουλα την τιμαω ιδαιτερως αν τρυπησεις το χοιρινο και βαλεις μεσα σκορδο και μπαχαρι θα ειναι τελειο
    #
    Σχόλιο από lenale, 16-1-10  
    Απλά υπέροχο!!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από PITSOUF, 29-3-10  
    Το έκανα ακριβώς όπως λες...
    Βγήκε ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!!!!
    Την επόμενη φορά μόνο ίσως βάλω περισσότερη πιπεριά.
    #
    Σχόλιο από stroumfisma, 13-4-10  
    Βάζω 5 πιρουνάκια λόγω γεύσης! Πολύ ωραίο ήταν!!! Αλλά μου βγήκε πολύ ξεροψημένο στεγνό,οπότε την επόμενη φορά θα το αφήσω λιγότερη ώρα στον φούρνο
    #
    Σχόλιο από helcon, 17-4-10  
    ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΠΑΝΙΚΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΑΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟ.
    #
    Σχόλιο από 1415, 20-4-10  
    Επειδή στην φωτο δείχνει λαχταριστό θα το φτιαξώ και θα επανέλθω με πιρούνακια.
    #
    Σχόλιο από 1415, 22-4-10  
    Το έφτιαξα αλλά μου κόλλησε το τυρί και μου έμεινε χωρίς ζουμάκι χωρίς να το αφήσω παραπάνω ώρα.Η γεύση του ήταν καλή.
    #
    Σχόλιο από DIMITRIS TSITSILIAGOS, 6-6-10  
    #
    Σχόλιο από geomagniko3, 23-7-10  
    Πεεεεντααααανόόόόόστιιιιμοοοοοοο!!!! Στη γιορτή της κόρης μου, Μάγδας, όλοι μου ζητούσαν ξανά και ξανά και ξανά...... Μπράβο!!!!!
    #
    Σχόλιο από mort, 11-8-10  
    το κρέας βγήκε πολύ στεγνό και ας το άφησα λιγότερη ώρα.
    #
    Σχόλιο από marietina7, 12-10-10  
    Apla teleio.....
    #
    Σχόλιο από Glumbu, 18-11-10  
    #
    Σχόλιο από Glumbu, 8-12-10  
    #
    Σχόλιο από xrysal, 10-1-11  
    Έγινε πολύ ωραίο, μπράβο :)
    #
    Σχόλιο από τριφυλακι, 16-1-11  
    Μουεβγαλε πολυ ζουμακι στις δυο ωρες με αποτελεσμα ολη η νοστιμια να φυγει. πιστευω καλυτερα θα επρεπε να ψηθει στον αερα στους 200 βαθμους η να το αφηνα περισσοτερες ωρες στις αντιστασεις
    #
    Σχόλιο από dimkat, 19-2-11  
    #
    Σχόλιο από Aναστασία78, 26-3-11  
    το εφτιαξα σημερα, πντανοστιμο!! μοσχοβολισε ολο το σπιτι.. ισως ηθελε λιγο λιγοτερη ωρα ψησιμο αλλα πραγματικα ηταν ποοολυ νοστιμο!!
    #
    Σχόλιο από vasopapa, 20-4-11  
    καλησπέρα φαινετε πολύ νόστιμη κ γρήγορη κ εύκολη...θα την κάνω μετά το πασχα.
    είμαι καινούριο μέλος αν και παρακολουθώ συχνα το site είπα να γραφτώ !!!
    #
    Σχόλιο από Angelina28, 25-5-11  
    Πολύ ωραία και εύκολη η συνταγή σου! Μπράβο! :)
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

    17 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από glykoula, 19-2-09  
    KALIMERA mmay, FAINETE POLU ORAIA H SYNTAGH SOU KAI EUKOLH, ALLAS THA HTHTELA NA SE ROTHSO THN SAKOULA PSYSHMATOS POU ANAFEREIS POU THN BRHSKOUME ????
    #
    Σχόλιο από Evi H., 19-2-09  
    Στο σουπερμαρκετ, στο ράφι με τα αλουμινόχαρτα, αντικολλητικά χαρτιά κ.λπ. θα βρεις σακούλες ψησίματος. Είναι της γνωστής μάρκας με τα προαναφερθέντα προϊόντα... Είναι πολύ βολικές η αλήθεια είναι. Και εγώ τις χρησιμοποιώ. Τα φαγητό μένει ζουμερό, ψήνεται γρήγορα και κυρίως χωρίς περιττά λίπη!!
    #
    Σχόλιο από kostas, 19-2-09  
    super-market
    #
    Σχόλιο από τουιτι, 19-2-09  
    καλησπερα οταν λες κοτοπουλο εννοεις φιλετο?
    #
    Σχόλιο από iliaxtida, 20-2-09  
    Μμμμμ, φαίνεται πολύ καλή! Να ρωτήσω κάτι? Αν βάλουμε μέσα στη σακούλα πατατούλες τι θα γινόταν?
    #
    Σχόλιο από mmay, 23-2-09  
    Τουιτι το κοτοπουλο να είναι φιλέτο αλλά όχι απαραίτητα στήθος.Μπορεί να είναι και ξεκοκκαλισμένο μπουτι.
    #
    Σχόλιο από mmay, 23-2-09  
    Ιλιαχτίδα μια φορά που έβαλα πατάτες δεν έγιναν όπως τις περίμενα...μπορείς όμως να δοκιμάσεις!!!
    #
    Σχόλιο από nasia.., 16-1-10  
    καλησπέρα!mmay φαίνεται πολύ καλή η συνταγή σου αλλά είναι υγιεινές για το μαγείρεμα οι σακούλες ψησίματος?και το κρέας μπορεί να ξεροψηθεί μέσα στη σακούλα?μια φορά παλαιότερα είχα δοκιμάσει να ψήσω παντσετούλες και μου είχαν γίνει σαν βραστές :-(( υπάρχει κανα κόλπο?
    #
    Σχόλιο από Glumbu, 10-4-10  
    πολι ορεα σιννταγι αλα εχω μια ερωτισι αντι για κεφαλογραβιέρα βαλουμε φετα λες να τιν χαλαση ?
    #
    Σχόλιο από giotak1, 22-6-10  
    το κρεας θα βγαλει ζουμακι?ή θα πρεπει να προσθεσω εγω νερακι για να μην μου ξεραθει?
    #
    Σχόλιο από mort, 11-8-10  
    με τι συνοδεύεται αυτό το φαγητό;
    #
    Σχόλιο από calamity, 19-8-10  
    Ποιο μέρος του χοιρινού λέτε ότι είναι καλύτερο για αυτή τη συνταγή;
    #
    Σχόλιο από karavour, 19-8-10  
    calamity εγώ σκέφτομαι να το δοκιμάσω με ψαρονέφρι. Είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή του αλλά είναι εγγυημένο κομμάτι, όπως κι αν το μαγειρέψεις.
    #
    Σχόλιο από PITSOUF, 16-9-10  
    Eγώ το έχω κάνει 3φορές και τις 3 με μπούτι...και τις 3 βγήκε λουκούμι!!!
    Μόνο που βάζω λίγο περισσότερες πιπεριές...
    Δεν μου έχει ξεραθεί ποτέ, ίσα ίσα που μου αφήνει και λίγο ζουμάκι.
    #
    Σχόλιο από const, 15-10-10  
    καλημέρα κι από μένα!

    να ρωτήσω... το μοσχάρι δεν θα γίνει καλό αντί για το χοιρινό?
    #
    Σχόλιο από Ειρήνη Κ, 25-5-11  
    μπορούμε να αφαιρέσουμε το τυράκι, για να γίνει πιο διαιτητικό?
    #
    Σχόλιο από evagelia_m, 4-11-12  
    να ρωτησω.. ποια η διαφορα απο το να γινει το φαγητο στη γαστρα απ οτι στη σακουλα? επισης... 2 ωρες ψησιματος δεν ειναι πολλες?

    12 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από souidezaki, 10-10-09  
    αυτή την στιγμή ψήνεται στον φούρνο μόνο που το κάνω στην γάστρα γιατί εδώ στην σουηδία που είμαι δεν βρήκα σακούλα και αντί για χοιρινό έβαλα κοτόπουλο και πρόσθεσα μανιτάρια και λιγο λευκό κρασί! θα επιστρέψω αφού φάμε, με τα πιρουνάκια μου!
    #
    Σχόλιο από souidezaki, 11-10-09  
    πεντανόστιμο!
    #
    Σχόλιο από ΚΑΤΕΡΙΝΑ37, 21-2-10  
    Καλησπέρα. Μόλις ολοκληρωσα το φαγητό. Επειδή δεν είχα σακούλα ψησίματος έβαλα δύο κόλες ψησίματος (μια πάνω μια κάτω) και το "έδεσα" σαν καραμέλα στις άκρες. Το Μόνο που πρόσθεσα, απλά επειδή μου αρέσουν, είναι μανιτάρια. το αποτέλεσμα; απλά καταπληκτικό!!!! ακόμα και ο άντρας μου που είναι σχετικά δύσκολο έφαγε 3 μερίδες. Συγχαρητήρια.
    #
    Σχόλιο από eirinouli, 29-6-10  
    ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!!
    επειδή έφαγα τον κόσμο και σακούλα ψησίματος δεν βρήκα, αποφάσισα να το κάνω στην γάστρα... έριχνα λίγο λίγο το τυρί μέσα όσο περνούσε η ώρα..
    έβγαλε πολύ ζουμί βέβαια και στην αρχή φοβήθηκα αλλά σιγοψήθηκε και έγινε κυριολεκτικά λουκούμι! στο τέλος ήπιε και το περισσότερο ζουμάκι!!
    θα το δοκιμάσω και στην λαδόκολλα που είπε κάποιος παραπάνω...
    5 πηρουνάκια από μένα και τους καλεσμένους μου!!!!
    #
    Σχόλιο από bebinna, 4-7-10  
    Πω πω!!! ξέχασα να βάλω πιπεριά, πάντως ήταν τέλειο το φαγητό αυτό, ότι πρέπει για Κυριακάτικο γεύμα. Μέσα στην σακούλα πρόσθεσα και 3 πατατούλες κυδωνάτες. Καταπληκτικό! Θα το ξαναφτιάξω σίγουρα…. Μεγάλο πλεονέκτημα ότι μετά δεν έχεις να τρίψεις ταψί! Ευχαριστώ!
    #
    Σχόλιο από Pandi, 7-8-10  
    Λουκούμι έγινε, λουκούμι! Δεν πρόλαβα καν να το βγάλω foto,φαγώθηκε αμέσως! Μου έμεινε και εμένα ελάχιστο ζουμάκι, αλλά μικρό το κακό, πήραν το ψωμί και άρχισαν τις βουτιές! Εγώ έβαλα 4 πιπεριές (πράσινη κέρατο, κόκκινη, κίτρινη και πορτοκαλί)και 3 διαφορετικά τυριά (γραβιέρα, καπνιστό και σκληρό τυρί που φτιάχνει η γιαγιά μου) από 100γρ. το καθένα. Όταν το ξανακάνω θα ανεβάσω Foto (αν προλάβω να το βγάλω!)
    #
    Σχόλιο από Λίζα, 18-10-10  
    Πολυ ωραιο φαγητο γευστικο και ευκολο...Εβαλα πολυχρωμες πιπεριες μανιταρια διαφορα μπαχαρικα γραβιερα και κεφαλοτυρι και εφτιαξα και μια σαλτσα με μουσταρδα μελι κρασι λαδι και μυρωδικα και μουλιασα το χοιρινο για 8 ωρες...Εγινε λουκουμι...Συγχαρητηρια!!!
    #
    Σχόλιο από saltandpepper, 19-12-10  
    Πολυ καλη συνταγη.Εγω βαζω κ ενα κρεμμιδι μεσα.Αντι για κεφαλογραβιερα δοκιμαστε με φετα κ μανουρι(150γρ φετα κ 150γρ μανουρι).Βαζω παλι κ μιξ για χοιρινο κρεας κ λιγη παπρικα .Ετσι εματηα τη συνταγη απο τον κρεοπολη μου.
    Μπραβο mmay gia thn ideea sou.
    #
    Σχόλιο από karavour, 26-12-10  
    πάρα πολύ νόστιμο, όμως θέλει λίγο προσοχή στο ψήσιμο, ανάλογα τον φούρνο. Δηλαδή στο δικό μου φούρνο ήθελε ψήσιμο 2 ώρες αλλά στους 180 και όχι στους 200 γιατί αλλιώς θα μου στέγνωνε. Επίσης έβαλα 3 πολύχρωμες πιπεριές, μανιτάρια και διάφορα μπαχαρικά. Πολύ πρωτότυπη ιδέα για μπουφέ
    #
    Σχόλιο από Chef_Marie, 27-2-11  
    Πολύ όμορφος συνδυασμός..! Ωραία συνταγή..! Της έκανα και μερικές προσθήκες και αλλαγές...
    Πρόσθεσα πιπεριά φλωρίνης, πατατούλες, μανιταράκια, ροδέλες ελιών καλαμών και λίγο μπαχάρι. Το τύλιξα σε λαδόκολλα γιατί δεν είχα σακούλα και έγινε λουκούμι...!!!
    #
    Σχόλιο από natasoula1980, 14-2-12  
    Μπράβο! Πολύ καλο... Πραγματικά αξίζει να το δοκιμάσετε. Εμείς που δεν είμαστε λάτρεις του χοιρινού επείδη συνήθως βγαίνει σκληρό, τρελαθήκαμε! Εγώ έβαλα στο 1κ. χοιρινό 2 κοκκινες και 2 πράσινες πιπεριές και μανιτάρια χονδροκομμένα και πρόσθεσα λίγο βαλσάμικο και έγινε απίστευτο!
    #
    Σχόλιο από mmay, 17-2-12  
    Χαίρομαι πολύ που σας άρεσε τόσο πολύ!!!
    θέλω να σας πω οτι πρόσφατα δοκίμασα να φτιάξω μοσχαρίσια μπριζόλα στη σακούλα και έγινε τέλεια!!!πολύ μαλακιά και ζουμερή.την άλειψα με λαδάκι και μουστάρδα και έβαλα χοντροκομμένα κρεμμύδια για λίγη γεύση.δοκιμάστε και δεν θα χάσετε!!

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Τα κομμάτια του χοιρινού
    Αν νομίζετε πως το ψαρονέφρι είναι το νεφρό του ψ...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    Αγαπημένα φαγητά
    Ένα βιβλίο 45 αγαπημένων συνταγών, του/της karavour
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 36 αγαπημένων συνταγών, του/της SOUA
    Χοιρινό
    Ένα βιβλίο 20 αγαπημένων συνταγών, του/της georgia1
    Κυρίως πιάτα κρέας
    Ένα βιβλίο 16 αγαπημένων συνταγών, του/της Floral
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 74 αγαπημένων συνταγών, του/της grandchef