Χοιρινό κρασάτο με πιπεριές
Χοιρινό κρέας (κομμάτια από μπούτι ή λαιμό) μαγειρεμένα στην κατσαρόλα με πιπεριές και κρασί.
Λίγα μυστικά ακόμα
Το κρέας για να μη σφίξει μπορείς πριν να το βράσεις. Επίσης μπορείς να προσθέσεις αν θέλεις λίγο δενδρολίβανο.Προσοχή η συνταγή συνοδεύεται με ριζότο ή τηγανιτές πατάτες.Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αρχικά τσιγαρίζεις τις πιπεριές με το κρεμμύδι, το σκόρδο και το κρέας ώσπου να "μαραζώσουν" οι πιπεριές και να πάρει χρώμα το κρέας και το κρεμμύδι.
-
2
Προσθέτεις και σβήνεις με το κρασί.
-
3
Προσθέτεις το νερό, και έπειτα το αλάτι και τα μπαχαρικά και χαμηλώνεις τη φωτιά.
-
4
Ανακατεύεις δοκιμάζοντας και προσθέτωντας νερό για να γίνει το κρέας.
-
5
Αφήνεις να σφίξει το μίγμα και να γίνει η σάλτσα.
Σχόλια (4)