marymyt
marymyt @Mary_Savelou
,Ελλάδα

Λεμονάτο να γλύφετε τα δάχτυλά σας.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλουμε διαλύουμε ένα κουταλάκι του γλυκού κορν φλάουρ ή και παραπάνω, εξαρτάται απο το ζουμάκι που έχετε, σε λίγο νερό και ρίχνουμε στη κατσαρόλα για να δέσει το ζουμί. Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

61 Minutes
2 με 3 άτομα
  1. 1/2 κ. χοιρινό (χρησιμοποιώ τηγανιά)
  2. 1 σφηνάκι λευκό κρασί
  3. χυμό ενός λεμονιού
  4. 1 κύβο της αρεσκείας σας (χρησιμοποιώ λαχανικών)
  5. λίγη ρίγανη
  6. αλάτι πιπέρι
  7. λίγο λάδι για το τσιγάρισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ξαφρίζουμε το κρέας.

  2. 2

    Το πλένουμε καλά και το στραγγίζουμε.

  3. 3

    Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει και τσιγαρίζουμε το κρέας.

  4. 4

    Σβήνουμε με το κρασί και το λεμόνι, τα οποία έχουμε ήδη ανακατέψει σε ένα ποτηράκι.

  5. 5

    Ρίχνουμε το κύβο και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει ο κύβος.

  6. 6

    Προσθέτουμε τη ρίγανη, το αλατοπίπερο και κατόπιν νερό τόσο όσο να σκεπαστεί το κρέας.

  7. 7

    Μόλις πάρει βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά και βράζουμε μέχρι να μαλακώσει το χοιρινό.

Αντιδράσεις

Σχόλια (44)

Zoe Ingilidou
Zoe Ingilidou @cook_23022365
Καλησπέρα, έφτιαξα το χοιρινό με κάποιες από τις προσθήκες που έχετε αναφέρει. Έγινε υπέροχο και από όψη κι από γεύση!

Από

marymyt
marymyt @Mary_Savelou
στις
,Ελλάδα

Κορυφαία αναζήτηση σε