Χοιρινό με κάρυ και πράσα
Μια συνταγή εύκολη και πολύ νόστιμη, απευθύνεται σε όσους αρέσει το κάρυ και...όχι μόνο!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Συνοδεύεται ιδανικά με ρύζι.. Καλή μας όρεξη!!
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε το χοιρινό σε κομμάτια (εάν δεν είναι ήδη κομμένο), του βάζουμε αρκετό κάρυ και το αφήνουμε περίπου δέκα λεπτά.
-
2
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα λίγο λάδι, ρίχνουμε το χοιρινό μας και περιμένουμε ώσπου να πάρει λίγο χρώμα.
-
3
Προσθέτουμε τα πράσα, τα οποία έχουμε κόψει σε ροδέλες, βάζουμε λίγο ακόμα κάρυ (ανάλογα με τα γούστα, μπορούμε να προσθέσουμε όσο μας αρέσει) και αλατοπιπερώνουμε.
-
4
Προσθέτουμε νερό, τόσο ώστε να καλύψει το φαγητό μας.
-
5
Το φαγητό θα είναι έτοιμο όταν θα έχει μείνει μια πηχτή σαλτσούλα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια