Χοιρινό με λάχανο κοκκινιστό
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να προσθέσετε κομμένες φέτες από καρότο για να δώσετε γεύση και χρώμα στο πιάτο.
Υλικά
-
2 κιλά χοιρινό μπούτι ή σπάλα κομμένη σε κομμάτια
-
4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
-
1 μέτριο λάχανο χοντροκομμένο
-
5 κ.σ. ελαιόλαδο
-
2 τομάτες τριμμένες
-
1 Knorr «Σπιτικό» ζωμό βοδινού
-
γλυκιά κόκκινη πάπρικα
-
2 μεγάλες πατάτες κομμένες σε μεγάλα κομμάτια
-
1 φλιτζάνι φύλλα σέλινο χοντροκομμένα
-
1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
-
1 κ.σ. Pummaro πελτίνο
-
αλάτι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μια κατσαρόλα, βράζουμε το κρέας με νερό μόλις να το σκεπάζει.
-
2
Όταν το χοιρινό μισοβράσει, προσθέτουμε το λάχανο, τις πατάτες και τον σπιτικό ζωμό βοδινού και αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί μέχρι να μείνουν με λίγο υγρό στην κατσαρόλα.
-
3
Σε μια δεύτερη κατσαρόλα, σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια με το ελαιόλαδο ανακατεύοντάς για να μην κολλήσουν και προσθέτουμε τις τομάτες, τον πελτέ και τα φύλλα σέλινου και, μόλις μαραθούν, ρίχνουμε γλυκό και καυτερό κόκκινο πιπέρι ανακατεύοντας.
-
4
Τα περιχύνουμε στο χοιρινό με το λάχανο, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια