Χοιρινό με Μανιτάρια
Χοιρινο με μανιτάρια και πιπεριές με κρέμα γάλακτος
Υλικά
-
1 Κιλό Χοιρινή σπάλα σε κομματάκια
-
300 γρ. Μανιτάρια κονσέρβα ή Φρέσκα
-
300 γρ. Πράσινες και κόκκινες πιπεριές
-
500 γρ. Κρέμα γάλακτος
-
100 γρ ελαιόλαδο
-
αλάτι και πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε πολύ καλά το χοιρινό κρέας και το βάζουμε σε ένα ταψάκι.
-
2
Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
-
3
Ρίχνουμε τα λαχανικά και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
-
4
Ψήνουμε το φαγητό στους 250 Βαθμούς μέχρι σχεδόν να ψηθεί το κρέας.
-
5
Αφαιρούμε τα περισότερα απο τα υγρά που έχουν βγάλει το κρέας και τα λαχανικά, και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος.
-
6
Ξαναφουρνίζουμε για άλλα 10' με 20' λεπτά μέχρι να δέσει η κρέμα.
-
7
Σερβίρεται με μακαρόνια ή ρύζι.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (4)