Χοιρινό με μουστάρδα

Bαθμολογία: 4
       
 
1 ψήφοι
tzilda, 06.12.10

Περιγραφή

Χοιρινό με μουστάρδα και τυρί philadelphia στην κατσαρόλα

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 κιλό χοιρινό για κατσαρόλα
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 καρότο σε κύβους
  • 1 μικρή ντομάτα σε κύβους
  • 1 φλυτζάνι τσαγιού ρετσίνα ή άσπρο κρασί
  • 100 γρ. φέτα
  • 1 κεσεδάκι τυρί κρέμα Philadelphia
  • Λίγη ρίγανη
  • 1 φλυτζανάκι ελιές σε ροδέλες
  • 4 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
  • 1/2 κούπα ελαιόλαδο
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Χοιρινό
Μέθοδος: Κατσαρόλας
Δυσκολία: Εύκολο
Κόστος:
(0 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(0 ψήφοι)
Προετοιμασία: - (0 ψήφοι)
Mαγείρεμα: - (0 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Αχνίζω ελαφρώς το χοιρινό με το μισό ελαιόλαδο για να θωρακιστεί.
  2. Αχνίζω στη χύτρα με το υπόλοιπο ελαιόλαδο το κρεμμύδι. Λίγο πριν μαραθεί προσθέτω και το χοιρινό.
  3. Ρίχνω τη ντομάτα, το καρότο, την ρετσίνα και νερό μέχρι να σκεπαστεί το κρέας. Κλείνω τη χύτρα και βράζω για 10 λεπτά (έως ότου γίνει).
  4. Ανοίγω και προσθέτω τη φέτα, το τυρί κρέμα, τη ρίγανη, τις ελιές και τη μουστάρδα. Ανακατεύω καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
  5. Είναι έτοιμο όταν έχει δέσει η σάλτσα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν σε περίπτωση έχετε βάλει παραπάνω νερό και η σάλτσα δεν σας δένει, αραιώστε σε λίγο κρύο νερό 1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ και προσθέστε το στο φαγητό ανακατεύοντας πολύ καλά. Είναι μια συνταγή που μου την ζητάνε όλοι!

Σχετικές συνταγές

    5 Όλα

    #
    Σχόλιο από tzilda, 6-1-11  
    Είναι από τις πιο αγαπημένες συνταγές όσων το έχουν δοκιμάσει!!!!!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από γιωτινι, 15-1-11  
    την εφτιαξα σημερα και μου βγηκε πολυ ωραιο το φαγακι μου.ειναι για πεντε πηρουνακια νομιζω αλλα κατι σαν να μου ξινιζε στη γευση.τι να εφταιγε?οχι οτι ηταν ασχημο αλλα περιμενω να δοκιμασουν και ο αντρας μου με το γιο μου και τοτε θα επιστρεψω μαλλον με πεντε πηρουνακια
    #
    Σχόλιο από tzilda, 15-1-11  
    ΜΗΠΩΣ ΕΡΙΞΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΡΑΣΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ?
    #
    Σχόλιο από γιωτινι, 20-1-11  
    να μη σου πω οτι εβαλα και λιγο λιγοτερο απο τη δοσολογια..παντως δεν τους αρεσε καθολου.το βρηκανε πολυ βαρυ φαγητο
    #
    Σχόλιο από tzilda, 20-1-11  
    ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΤΟΝΗ ΓΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΒΑΡΥ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΖΗΤΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΓΟΥΣΤΑ!

    3 Σχόλια

    #
    Σχόλιο από tzilda, 6-1-11  
    Είναι από τις πιο αγαπημένες συνταγές όσων το έχουν δοκιμάσει!!!!!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από γιωτινι, 15-1-11  
    την εφτιαξα σημερα και μου βγηκε πολυ ωραιο το φαγακι μου.ειναι για πεντε πηρουνακια νομιζω αλλα κατι σαν να μου ξινιζε στη γευση.τι να εφταιγε?οχι οτι ηταν ασχημο αλλα περιμενω να δοκιμασουν και ο αντρας μου με το γιο μου και τοτε θα επιστρεψω μαλλον με πεντε πηρουνακια
    #
    Σχόλιο από γιωτινι, 20-1-11  
    να μη σου πω οτι εβαλα και λιγο λιγοτερο απο τη δοσολογια..παντως δεν τους αρεσε καθολου.το βρηκανε πολυ βαρυ φαγητο

    2 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από tzilda, 15-1-11  
    ΜΗΠΩΣ ΕΡΙΞΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΡΑΣΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ?
    #
    Σχόλιο από tzilda, 20-1-11  
    ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΤΟΝΗ ΓΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΒΑΡΥ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΖΗΤΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΓΟΥΣΤΑ!

    0 Παραλλαγές

    Σχετικά άρθρα

    Βιταμίνες Β' μέρος
    Αφού είδαμε τις υδατοδιαλυτές βιταμίνες στο πρ...
    Λαχανικά: πότε είναι η εποχή τους;
    Μπορεί να βρίσκουμε όλα τα λαχανικά πλέον όλες ...
    Τα κομμάτια του χοιρινού
    Αν νομίζετε πως το ψαρονέφρι είναι το νεφρό του ψ...
    Καταψύχω λαχανικά
    Μπορείτε να αγοράσετε φρέσκα λαχανικά, να τα βάλε...
    Βιταμίνες Α' μέρος
    Οι βιταμίνες είναι μη θερμιδικές ουσίες, ο...

    Το tip της ημέρας

    Βράστε τα αυγά σας σε νερό με σόδα. Η σόδα τα δυναμώνει και σπάνε πιο δύσκολα!

    Τη συνταγή προτείνουν:

    Κρεατικά
    Ένα βιβλίο 152 αγαπημένων συνταγών, του/της Πριγκιπισσα
    ΧΟΙΡΙΝΟ
    Ένα βιβλίο 155 αγαπημένων συνταγών, του/της efh_dimitris
    κυρίως πιάτα
    Ένα βιβλίο 181 αγαπημένων συνταγών, του/της mariagal