Χοιρινό με παραπούλια

12 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
tzeni.masterchef
tzeni.masterchef @cook_8480233
athens,

Παραδοσιακό πεντανόστιμο φαγητό.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 &1/2 κιλό χοιρινό από σπάλα καλύτερα η ψαρονέφρι
  2. 1 κιλό παραπούλια (θα τα βρείτε στις λαϊκές αγορές) πλυμένα και κομμένα σε μέτρια κομμάτια, και ζεματισμένα σε μπόλικο καυτό νερό
  3. 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  4. 1 κούπα λάδι
  5. αλάτι
  6. 1-2 λεμόνια
  7. 1 κουταλιά κορν φλαουρ

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια το πλένουμε καλά, το στραγγίζουμε το αλατίζουμε και το σοτάρουμε στη κατσαρόλα με το λάδι για 5 λεπτά.

  2. 2

    Ρίχνουμε λίγο πιπέρι, να βγάλει το άρωμα του και προσθέτουμε και το κρεμμύδι ενώ εξακολουθούμε να σοτάρουμε σε σιγανή φωτιά.

  3. 3

    Ρίχνουμε καυτό νερό να σκεπαστεί το κρέας, και σιγοβράζουμε για μία ώρα περίπου. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό καυτό. Μόλις το

  4. 4

    Κρέας μαλακώσει χωρίς να βράσει εντελώς,προσθέτουμε και τα παραπούλια.

  5. 5

    Το φαγητό μας είναι έτοιμο όταν έχει βράσει καλά το κρέας, χωρίς να παραβράσουν τα χόρτα και έχει μείνει με ελάχιστη σάλτσα.

  6. 6

    Διαλύουμε 1 κουταλιά κορν φλάουρ σε χυμό λεμονιού και το ρίχνουμε στο φαγητό μας.

  7. 7

    Αφήνουμε να πάρει 1-2 βράσεις και είναι έτοιμο.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

tzeni.masterchef
tzeni.masterchef @cook_8480233
στις
athens,