Χοιρινό μπούτι μαγειρεμένο με μουστάρδα και μέλι
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε αν θέτετε να βάλετε μέσα στο τηγάνι μαζί με το χοιρινό μία κόκκινη ή μια πράσινη πιπεριά που πάνε με την γεύση του χοιροινού.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβετε το κρέας σε μεγάλες μπουκιές, και το σοτάρετε σε ένα μεγάλο τηγάνι μαζί με το ελαιόλαδο.
-
2
Μόλις ροδοκοκκινίσουν ρίχνετε μέσα κρεμμύδι και σκόρδο.
-
3
Ανακατεύοντας συνεχεια ρίχνετε το μέλι, την μουστάρδα, το κέτσαπ, αλάτι και πιπέρι.
-
4
Τέλος προσθέτετε το λευκό κρασί.
-
5
Ανακατεύετε για να ενωθούν όλα τα υλικά, χαμηλώνετε την φωτιά, σκεπάζετε το τηγάνι και σιγομαγειρέυετε μέχρι η σάλτσα να γίνει πηχτή και βελούδινη.
-
6
Σερβίρετε το φαγητό ζεστό συνοδεύοντάς το απο ένα χιονάτο πιλάφι ή πατατούλες φούρνου.
Σχόλια (12)