Χοιρινό στην γάστρα με essence barbecue
Ότι κάνεις στην πήλινη την γάστρα γίνεται λουκούμι... Ήθελα χοιρινό στην γάστρα άλλα ήθελα και σως μπάρμπεκιου.... και το έκανα μαζί. Βγήκε νοστιμότατο και με πολύ ενδιαφέρουσα γεύση!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε το χοιρινό και το βάζουμε στην γάστρα. Κόβουμε σε κύβους ή σε λεπτές ροδέλες τις πιπεριές, τις πατάτες σε φέτες στρογγυλές (ή όπως επιθυμείτε), ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τα βάζουμε και αυτά στην γάστρα.
-
2
Αλατίζουμε τα υλικά που είναι στην γάστρα μας.
-
3
Στο μπλέντερ ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μας, εκτός από το πιπέρι και το κάρυ, και τα χτυπάμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
-
4
Περιχύνουμε τα υλικά στην γάστρα.
-
5
Προσθέτουμε ένα ποτηράκι του κρασιού νερό.
-
6
Πιπερώνουμε και ρίχνουμε το κάρυ.
-
7
Περιχύνουμε με το λάδι μας.
-
8
Ψήνουμε με το καπάκι κλειστό σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 πάνω κάτω για 1 ώρα και 30 λεπτά και για ακόμα 30 λεπτά χωρίς το καπάκι.
Σχόλια (4)