Χωριάτικα λουκάνικα με εσπεριδοειδή
Εύκολη λύση για έναν ιδανικό μεζέ για τσιπουράκι.
Λίγα μυστικά ακόμα
1) Δεν βάζουμε πολύ λάδι, παρά μόνο λίγες σταγόνες, γιατί τα λουκάνικα κατά το ψήσιμο θα βγάλουν το δικό τους λάδι.2) Για περισσότερο άρωμα, κόβουμε μερικά κομματάκια με φλούδα από το πορτοκάλι που χρησιμοποιήσαμε και τα αφήνουμε να ψηθούν κανονικά μαζί με τα λουκάνικα.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε κατά μήκος τα λουκάνικα ώστε να έχουμε στο τέλος 10 λεπτά λουκάνικα.
-
2
Σε ένα ταψάκι βάζουμε το χυμό από το λεμόνι και το πορτοκάλι. Προσθέτουμε τα λουκάνικα και ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
-
3
Ραντίζουμε με ελάχιστες σταγόνες λάδι τα λουκάνικα και ψήνουμε στο grill μέχρι να ροδίσουν και να μαλακώσουν.
Σχόλια (6)