Χωριάτικη τυρόπιτα ή μιλίνα
Πολύ νόστιμη και αφράτη!!!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Λιώνουμε τη μαργαρίνη.
-
2
Χτυπάμε τα αβγά σε ένα μπολ, ρίχνουμε μέσα τη φέτα θρυματισμένη, το γάλα και ανακατεύουμε.
-
3
Λαδώνουμε το ταψί και βάζουμε ένα φύλλο, ρίχνουμε μερικές κουταλιές μαργαρίνη και γέμιση.
-
4
Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα.
-
5
Χτυπάμε το αβγό και αλείφουμε την πίτα μας.
-
6
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο αρχικά στους 200 βαθμούς (ανάλογα πόσο δυνατός είναι ο φούρνος) για να φουσκώσει και χαμηλώνουμε στους 170-180 βαθμούς μέχρι να ψηθεί (γύρω στα 3/4 της ώρας).
Σχόλια (18)