Διόρθωση συνταγής

Υλικά

45 Minutes
  1. 1 πακέτο φύλλο χωριάτικο
  2. 700 γρ. φέτα
  3. 1/2 lt. γάλα
  4. 250 γρ. μαργαρίνη λιωμένη
  5. 1 αβγό για το άλειμμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Λιώνουμε τη μαργαρίνη.

  2. 2

    Χτυπάμε τα αβγά σε ένα μπολ, ρίχνουμε μέσα τη φέτα θρυματισμένη, το γάλα και ανακατεύουμε.

  3. 3

    Λαδώνουμε το ταψί και βάζουμε ένα φύλλο, ρίχνουμε μερικές κουταλιές μαργαρίνη και γέμιση.

  4. 4

    Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα.

  5. 5

    Χτυπάμε το αβγό και αλείφουμε την πίτα μας.

  6. 6

    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο αρχικά στους 200 βαθμούς (ανάλογα πόσο δυνατός είναι ο φούρνος) για να φουσκώσει και χαμηλώνουμε στους 170-180 βαθμούς μέχρι να ψηθεί (γύρω στα 3/4 της ώρας).

Αντιδράσεις

Σχόλια (18)

golfo
golfo @cook_8452627
ετσι ακριβως την κανει η μανα μου,ειναι ευκολος και γρηγορος τροπος.\nμια χαρα τυροπιτα γινεται.\nευχαριστω

Από

Pinakidou Maria
Pinakidou Maria @cook_09071972
στις
Αλεξανδρούπολη