Χορτόπιτα Χανιώτικη με βλήτα
Καλοκαιρινή και εύκολη πιτούλα με βλήτα!!!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουµε τα βλίτα και τα τσιγαρίζουµε µε µπόλικο ψιλοκοµµένο κρεµµύδι, τον µαϊντανό, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι. Στη συνέχεια τα αφήνουµε να ψηθούν και τα στραγγίζουµε.
-
2
Φτιάχνουµε µε τα υλικά για το φύλλο 2 χοντρά φύλλα.
-
3
Απλώνουµε το ένα στο ταψί και βάζουµε πάνω τα βλίτα.
-
4
Σκεπάζουµε µε το άλλο και αλείφουµε την πίτα µε ελαιόλαδο ή βούτυρο και την ψήνουµε σε µέτριο φούρνο µέχρι να ροδίσει.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (4)