κύρια φωτογραφία συνταγής Χρυσές χοιρινομπουκιές

Χρυσές χοιρινομπουκιές

9 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
NTINA
NTINA @cook_8528225
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Λίγα μυστικά ακόμα

Ειναι συνταγή της φίλης μου της Μυρσινης και δεν λείπει απο κανένα μπουφέ μου.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. Σπαλομπριζολα χοιρινή χωρίς κόκαλα και χτυπημένη με το μπάτη πολύ καλά
  2. μοτσαρελα
  3. δυόσμος
  4. αυγό και γαλέτα για παναρισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Απλώνουμε στο κρέας αφου το αλατοπιπερώσουμε, τη μοτσαρελα με το δυόσμο. Το τυλίγουμε σε ρολό και το πιάνουμε με οδοντογλυφίδες.

  2. 2

    Το παναρουμε με αυγό και γαλέτα. Το αφήνουμε στο ψυγείο μισή μέρα. Το βγάζουμε απο το ψυγείο και το κόβουμε ροδέλες μισού δάχτυλου. Αραιώνουμε το αυγό με λίγο νερό και κατρακυλάμε τις μπουκιτσες,  κατευθειαν τηγανισμα σε μπολικο λαδι, φριτουρα δηλ. Να κολυμπανε στο λαδι.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

NTINA
NTINA @cook_8528225
στις
ΠΕΙΡΑΙΑΣ