Χρυσές χοιρινομπουκιές
Λίγα μυστικά ακόμα
Ειναι συνταγή της φίλης μου της Μυρσινης και δεν λείπει απο κανένα μπουφέ μου.
Υλικά
-
Σπαλομπριζολα χοιρινή χωρίς κόκαλα και χτυπημένη με το μπάτη πολύ καλά
-
μοτσαρελα
-
δυόσμος
-
αυγό και γαλέτα για παναρισμα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Απλώνουμε στο κρέας αφου το αλατοπιπερώσουμε, τη μοτσαρελα με το δυόσμο. Το τυλίγουμε σε ρολό και το πιάνουμε με οδοντογλυφίδες.
-
2
Το παναρουμε με αυγό και γαλέτα. Το αφήνουμε στο ψυγείο μισή μέρα. Το βγάζουμε απο το ψυγείο και το κόβουμε ροδέλες μισού δάχτυλου. Αραιώνουμε το αυγό με λίγο νερό και κατρακυλάμε τις μπουκιτσες, κατευθειαν τηγανισμα σε μπολικο λαδι, φριτουρα δηλ. Να κολυμπανε στο λαδι.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια