κύρια φωτογραφία συνταγής Χριστόψωμο του 2007
NTINA
NTINA @cook_8528225
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ειναι διαφορετικο απο το παραδοσιακο.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορειτε να κρατησετε λιγη ζυμη και να διακοσμησετε την επιφανεια πχ κοτσιδες, φυλλαρακια, το σχημα του σταυρου.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 350 γρ αλευρι
  2. 1 γιαουρτι 150γρ
  3. 100 γρ χυμος πορτοκαλιου
  4. 20 γρ ζαχαρη αχνη
  5. αλατι
  6. 25 γρ βουτυρο
  7. 1 κουτ μαγια ξηρη
  8. ψιλοκομμενα καρυδια
  9. ξυσμα λεμονιου
  10. ξυσμα πορτοκαλιου

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ζυμωστε ολα τα υλικα μαζι, εκτος απο τα καρυδια και τα ξυσματα. Αφηστε το ζυμαρι να ανεβει

  2. 2

    Μολις ανεβει ζυμωστε το λιγο και ριχτε τα υπολοιπα, αφηστε το να ξανανεβει, βρεχτε το με νερο και ριχτε σουσαμι.

  3. 3

    Ψηστε το οπως το ψωμι.

Αντιδράσεις

Σχόλια (5)

ΦΡΟΣΩ
ΦΡΟΣΩ @cook_8449773
Χρόνια πολλά.
Το ψωμί σου είναι καταπληκτικό.άρεσε σε όλη την οικογένεια.
Ευτιχισμένο το νέο έτος.

Από

NTINA
NTINA @cook_8528225
στις
ΠΕΙΡΑΙΑΣ