ΔΙΔΥΜΙΝΑ
ΔΙΔΥΜΙΝΑ @cook_8454396
,greece

Πολύ εύκολα, πολύ γρήγορα, δε χρειάζονται μίξερ και μπορούν να τα κάνουν ακόμα και τα παιδιά σας. Α! και πολύ νόστιμα και εντυπωσιακά.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλετε απλώστε το ζυμαράκι στον πάγκο σας και κόψτε με κουπ πατ χριστουγεννιάτικα σχεδιάκια. Εμένα μου αρέσουν πολύ τα αστεράκια.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

25 Minutes
30-35 μπισκοτάκια
  1. 140 γραμμάρια αλεύρι
  2. 100 γραμάρια βούτυρο μαλακό
  3. 50 γραμμάρια αμύγδαλα ή καρύδια ψιλοκομμένα
  4. 30 γραμμάρια ζάχαρη
  5. 1/2 κουτ. γλυκού βανίλια
  6. 1 φλυτζάνι τσαγιού άχνη ζάχαρη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Δουλεύουμε το μείγμα με το χέρι να γίνει ομοιογενές.

  2. 2

    Παίρνουμε λίγη λίγη ζύμη στο χέρι και πλάθουμε μπισκοτάκια σε ότι σχήμα μας αρέσει.

  3. 3

    Αραδιάζουμε σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολα.

  4. 4

    Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 18-20 λεπτά.

  5. 5

    Όταν ψηθούν και κρυώσουν τα πασπαλίζουμε με μπόλικη άχνη.

Αντιδράσεις

Σχόλια (7)

Cleopatra
Cleopatra @Cleopatra
Καλησπέρα. Όταν λες βούτυρο μαλακό εννοείς soft ή κανονικό σε θερμοκρασία δωματίου; Ευχαριστώ πολύ

Από

ΔΙΔΥΜΙΝΑ
ΔΙΔΥΜΙΝΑ @cook_8454396
στις
,greece
Λατρεύω τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική.Με ξεκουράζει,μου δίνει ενέργεια,με κάνει να νιώθω χρήσιμη και δημιουργική και γενικά είναι το αποτελεσματικότερο αντικαταθληπτικό αν το αγαπάς αυτό που κάνεις.
Δες περισσότερα