Χταποδάκια με μπαλσάμικο, τραχανά και μανιτάρια
Σπέσιαλ χταποδάκι αρωματικό και νόστιμο!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Τη συνταγή την βρήκα στον Γαστρονόμο!!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μια γάστρα βάζουμε το ελαιόλαδο, το χταπόδι, τα δαφνόφυλλα, το μπαχάρι και περιχύνουμε με το βαλσαμικό και το μέλι.
-
2
Προσθέτουμε τα μανιτάρια, καλύπτουμε τη γάστρα με το καπάκι και ψήνουμε στο φούρνο για 40 λεπτά στους 180° C έως ότου το χταπόδι βγάλει τα υγρά του.
-
3
Ανοίγουμε τη γάστρα, προσθέτουμε τον τραχανά, κλείνουμε και το ψήνουμε για ακόμα 15 λεπτά στην ίδια θερμοκρασία.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)