Χταπόδι κρασάτο 2
Νόστιμη παραλλαγή για χταπόδι κρασάτο. Ότι πρέπει για ουζάκι ή κρασάκι
Υλικά
-
1 χταπόδι φρέσκο ή κατεψυγμένο
-
1 κρεμμύδι
-
2 σκελίδες σκόρδο
-
0.5 ποτήρι του νερού ελαιόλαδο
-
1 ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε το χταπόδι και όταν στραγγίσει το βάζουμε σε κατσαρόλα.
-
2
Στο μούλτι πολτοποιούμε το κρεμμύδι με το σκόρδο και το ελαιόλαδο.
-
3
Ρίχνουμε το μίγμα στην κατσαρόλα που είναι το χταπόδι.
-
4
Ρίχνουμε το κρασί.
-
5
Βράζουμε μέχρι να μην έχει υγρά το χταπόδι (περίπου 30 λεπτά).
Σχόλια (8)