Χταπόδι κρασάτο
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βγάζουμε από το χταπόδι τα μάτια και το στόμα και το πλένουμε καλά.
-
2
Το βάζουμε σε κατσαρόλα με καπάκι και προσθέτουμε όλα τα αρώματα και το κρασί.
-
3
Σιγοβράζουμε το χταπόδι με το νερό που αφήνει μέχρι να βράσει καλά.
-
4
Βγάζουμε το χταπόδι και το κόβουμε κομμάτια.
-
5
Σουρώνουμε τη σάλτσα του σε άλλη κατσαρόλα, προσθέτουμε τις ντομάτες και το λάδι και βράζουμε για 10-15'.
-
6
Ρίχνουμε το χταπόδι στη σάλτσα και βράζουμε άλλα 5-8'.
Σχόλια (30)