κύρια φωτογραφία συνταγής Χταπόδι στη γάστρα

Χταπόδι στη γάστρα

32 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
MIKAELLA
MIKAELLA @cook_8450226
Zoopigi

Ένα χταπόδι που έφτιαξα την Καθαρά Δευτέρα και πήρε τις καλύτερες εντυπώσεις!!!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 3 κιλά χταπόδι φρέσκο
  2. 1/2 φλυντζάνι ελαιόλαδο
  3. 1 φλυντζανάκι ξύδι βαλσάμικο
  4. αλάτι + πιπέρι
  5. ρίγανη
  6. σκόρδο κομμένο σε μικρά κομματάκια
  7. 3 κρεμμύδια κομμένα φέτες

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράστε το χταπόδι για μισή ώρα μόνο σε μπόλικο νερό.

  2. 2

    Σουρώστε το και αφήστε το να κρυώσει.

  3. 3

    Μετά κοψτε το χταπόδι σε μικρά κομμάτια και βάλτε το στη γάστρα.

  4. 4

    Προσθέστε όλα τα υλικά και ανακατέψτε. Κλείστε τη γάστρα και βάλτε το φαγητό στο φούρνο για 1 ώρα.

  5. 5

    Το χταπόδι έχει γίνει λουκουμάκι!!!

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

MIKAELLA
MIKAELLA @cook_8450226
στις
Zoopigi