Χταποδοκεφτέδες
Είναι διαφορετικοί απο αυτούς που ξέρουμε. Ό,τι πρέπει για ουζάκι.
Λίγα μυστικά ακόμα
Ειναι ένας μεζές που το κάνουν στην Κάλυμνο. Κάτι διαφορετικο για το ουζάκι σας.. καλή σας όρεξη.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κάνουμε τα χταπόδια κιμά, μουλιάζουμε το ψωμί και τα αφείνουμε να σουρώσουν καλα.
-
2
Σε ένα μπώλ ρίχνουμε όλα τα υλίκα μαζι και ζυμώνουμε όλα τα υλικα.
-
3
Στο τέλος προσθέτουμε το αλέυρι και αφού γίνει μία σφικτή ζύμη πλάθουμε τους κεφτέδες και τηγανίζουμε σε καφτό λάδι.
-
4
Αλάτι θα βάλετε ελάχιστο και αλευρι οσο πάρει.
Σχόλια (11)