Χτιστό
Ένα γλυκό με μπισκότα και κρέμα σοκολάτας, που στήνεται όμως διαφορετικά.
Λίγα μυστικά ακόμα
Καλή επιτυχία. Αν το μείγμα μας είναι ρευστό το τοποθετούμε στο ψυγείο για να πήξει λίγο..
Υλικά
-
250 γρ. μαργαρίνη
-
1 αυγό
-
1 ποτήρι ζάχαρη άχνη
-
1/2 φλιτζάνι κακάο
-
2-3 βανίλιες ή λίγο κονιάκ
-
3 πακέτα μπισκότα τετράγωνα
-
γάλα για να βουτήξουμε τα μπισκότα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Λιώνουμε τη μαργαρίνη.
-
2
Βάζουμε τη ζάχαρη, το κακάο, το αυγό και τις βανίλιες ή το κονιάκ.
-
3
Βουτάμε τα μπισκότα στο γάλα.
-
4
Πιάνουμε το μπισκότο και τοποθετούμε λίγο από το μείγμα που φτιάξαμε.
-
5
Τα τοποθετούμε στο ταψί έτσι όπως στην φωτογραφία.
-
6
Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία με τα μπισκότα και τα τοποθετούμε το ένα μπροστά από το άλλο.
-
7
Αν μας περισσέψει μείγμα την βάζουμε πάνω και στα πλάγια του χτιστού, τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα (περίπου).
-
8
Οταν το σερβίρουμε το κόβουμε λίγο λοξά.
Σχόλια (13)