κύρια φωτογραφία συνταγής Yam Mamuang

Yam Mamuang

16 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
MariaV
MariaV @cook_8450101
,ΕΛΛΑΔΑ

Μια διαφορετικη σαλατα, από την Ταϋλάνδη.

Λίγα μυστικά ακόμα

Καποια υλικα ειναι παραξενα για μας. Τα βρισκουμε ολα στα διαφορα Ασιατικα σ/μ. Συνταγη απο το βιβλιο ''Ασιατικες Σπεσιαλιτε''.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 2 ξινα μηλα
  2. 1 κ.γ. αλατι
  3. 3 σκελιδες σκορδο
  4. 4 φρεσκα κρεμμυδακια
  5. 180 γρμ. φιλετο χοιρινου
  6. 1 κ.σ. ψημενα αραπικα φιστικια
  7. 1 κ.σ. λαδι
  8. 1 κ.σ. σκονη γαριδας
  9. 1 κ.σ. σαλτσα ψαριου
  10. 1 κ.γ. καστανη ζαχαρη.
  11. Πιπερι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλενετε τα μηλα, τα καθαριζετε και τα κοβετε σε λεπτες φετες.

  2. 2

    Τα βαζετε σε ενα μπολ και προσθετετε αλατι.

  3. 3

    Καθαριζετε το σκορδο,τα κρεμμυδια και τα κοβετε σε λεπτες φετες.

  4. 4

    Ψιλοκοβετε το κρεας.

  5. 5

    Κοπανατε τα φιστικια στο γουδι.

  6. 6

    Σωταρετε σε καυτο λαδι το σκορδο και τα κρεμμυδια. Τα βγαζετε απο το λαδι και τα αφηνετε να κρυωσουν.

  7. 7

    Ψηνετε το κρεας, τη σκονη γαριδας, τη σαλτσα ψαριου, τα φιστικια και τη ζαχαρη στο ιδιο λαδι που ειχατε τα σκορδα και τα κρεμμυδια, σε δυνατη φωτια για περιπου 7-8'.

  8. 8

    Τα αφηνετε να κρυωσουν.

  9. 9

    Ανακατευετε ολα τα υλικα μαζι και ριχνετε πιπερι.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

MariaV
MariaV @cook_8450101
στις
,ΕΛΛΑΔΑ