Υγιεινά και εύκολα σοκολατάκια
Πολύ νόστιμα σοκολατάκια με σχετικά λίγες θερμίδες.
Λίγα μυστικά ακόμα
Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Υλικά
-
300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
-
διάφορους ξηρούς καρπούς (αμύγδαλα, καρύδια, φουντούκια, φιστίκια αιγίνης κτλ.)
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Λιώνουμε τη κουβερτούρα σε μπεν μαρι.
-
2
Μόλις λιώσει την ανακατεύουμε για περίπου 5 λεπτά, ώσπου να πέσει η θερμοκρασία της.
-
3
Ρίχνουμε μεσα τους ξηρούς καρπούς και μ' ένα κουταλάκι παίρνουμε λίγη ποσότητα μείγματος και την ακουμπάμε πάνω σε λαδόκολλα.
-
4
Έτσι σχηματίζουμε πολύ νόστιμα, ακανόνιστου σχήματος σοκολατάκια.
Σχόλια (66)