Ζαμπονοτυρόπιτα με ντομάτα
Εύκολη πίτα με ζαμπόν. Απολαύστε την ζεστή σαν ορεκτικό πρίν το κυρίως γεύμα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Τρώγεται ζεστή σαν ορεκτικό ή σαν κύριως πιάτο μαζί με μια παγωμένη μπύρα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πασπαλίζουμε το ταψί με λίγο αλέυρι και στρώνουμε το μισό φύλλο το οποίο τρυπάμε με ένα πιρούνι για να μην φουσκωσει.
-
2
Ρίχνουμε τα τυριά ανακατεμένα και στην συνέχεια την ψιλοκομμένη ντομάτα. Πασπαλίζουμε με πιπέρι.
-
3
Ύστερα στρώνουμε τις φέτες ζαμπόν ολόκληρες στην σειρά και απο πάνω το υπόλοιπο φύλλο.
-
4
Τρυπάμε με ένα πιρούνι το φύλλο και περιχύνουμε με το αυγό αλείφοντας το φύλλο.
-
5
Ψήνουμε στους 150 βαθμούς κελσίου εώς ότου ροδίσει.
Σχόλια