mara.gr
mara.gr @cook_8452541
,ελλαδα

Ένας διαφορετικός τρόπος για να τυλίξετε τη ζαμπονοτυρόπιτά σας!

Λίγα μυστικά ακόμα

Με τα υλικά αυτά γίνονται 2 πίτες. Θα ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία και στο δεύτερο φύλλο σφολιάτας. Καλό θα ήταν το μίγμα της γέμισης να το βάλουμε στο ψυγείο για 2 ώρες να δέσουν τα υλικά. Επίσης μπορούμε να την φτιάξουμε μια μέρα πριν και να την βάλουμε στο ψυγείο. Όταν ψηθεί η πίτα μας αφήνουμε 10 λεπτά στο ταψί πριν την μεταφέρουμε στην πιατέλα. Τέλος καλό θα ήταν να παρουσιαστεί άκοπη στο τραπέζι γιατί σίγουρα θα κλέψει εντυπώσεις.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

49 Minutes
  1. 2 φύλλα σφολιάτας
  2. 15 φέτες γκούντα
  3. 10 φέτες ζαμπόν
  4. 10 φέτες μπέικον

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε το τυρί,το ζαμπόν και το μπέικον σε μικρούς κύβους.Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και το μισό αυγό το οποίο έχουμε χτυπήσει και ανακατεύουμε με τα αλλαντικά και το τυρί.

  2. 2

    Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα μεγάλο ταψί και τοποθετούμε πάνω την σφολιάτα ανοιχτή.Ρίχνουμε το μισό μίγμα στην σφολιάτα κατά αυτόν τον τρόπο.

  3. 3

    Έπειτα κόβουμε 8-10 λωρίδες δεξιά και αριστερά του φύλλου.Ενώνουμε τις πρώτες λωρίδες  σε σχήμα οβάλ δαχτυλιδιού.

  4. 4

    Μετά αρχίζουμε και σταυρώνουμε τις λωρίδες μέχρι να κλείσουμε το μίγμα.

  5. 5

    Αλείφουμε με το υπόλοιπο χτυπημένο αυγό το φύλλο.

  6. 6

    Ψήνουμε στους 160-180 βαθμούς για 40-50 λεπτά.

Αντιδράσεις

Σχόλια (298)

Olive
Olive @Olive
Την έχω κάνει πολλές φορές και την έχουμε καταευχαριστηθεί.!😊
Έχει πλέον κατοχυρωθεί.😋 Ήθελα να ρωτήσω αν την έχει φτιάξει κάνεις σε ζαμπονοτυροπιτάκια πόσα βγαίνουν και πόση ώρα θέλουν ψήσιμο.❓❔

Από

mara.gr
mara.gr @cook_8452541
στις
,ελλαδα