Ζαμπονοτυροπιτάκια στα γρήγορα
Εύκολα και νόστιμα ζαμπονοτυροπιτάκια.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Για τη ζύμη ανακατεύουμε τη φαρίνα, τη μαργαρίνη και το γιαούρτι μαζί φροντίζοντας να είναι όλα σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.
-
2
Ζυμώνουμε για 5 λεπτά και ανοίγουμε το φύλλο (πάχους 0,5 εκ.) και το κόβουμε σε λουρίδες των 4 εκ.
-
3
Βάζουμε τη γέμιση από ζαμπόν και τυρί (περίπου ένα κουταλάκι για κάθε ζαμπονοτυροπιτάκι) αφού τα έχουμε πρώτα κόψει σε μικρά τετραγωνάκια.
-
4
Τυλίγουμε με τη ζύμη τη γέμιση κάνοντας ρολάκι και κόβουμε όταν κλείσει, ώστε να συνεχίσουμε με το επόμενο ρολάκι.
-
5
Αλείφουμε τα πιτάκια με ένα χτυπημένο αυγό.
-
6
Ψήνουμε στους 175 βαθμούς μέχρι να χρυσίσουν.
Σχόλια (2)