Ζαμπονοχωνάκια
Πανεύκολα χωνάκια, ιδανικά για μπουφέ!
Recipe by viktoriap
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζω τις πατάτες, τις αφήνω λίγο να κρυώσουν, τις ξεφλουδίζω και τις πολτοποιώ με ένα πηρούνι.
-
2
Προσθέτω τη μαγιονέζα, το αλάτι, το μαϊντανό, το καρότο και ανακατεύω.
-
3
Παίρνω λίγο από το μίγμα, το βάζω πάνω στη φέτα ζαμπόν και τυλίγω τη φέτα από τη μία άκρη, ώστε να γίνει χωνάκι.
-
4
Γαρνίρω με φυλλαράκι μαϊντανού και σερβίρω.
Σχόλια (7)