Ζαχαρόπαστα φραουλίτσα

Bαθμολογία: 4.5833
       
 
12 ψήφοι
efi1205, 26.10.11

Περιγραφή

Μία εύκολη ζαχαρόπαστα με άρωμα φράουλας.
Ζαχαρόπαστα φραουλίτσα
photo: pinalaki

Συνταγή από:

efi1205

1 Συνταγές
0 Φωτογραφίες
Unfollow

Τι χρειαζόμαστε:

  • 500 γρ ζάχαρη άχνη
  • 4 κουταλιές της σούπας νερό
  • 3 κουταλάκια του γλυκού σκόνη φρούι ζελέ
  • 2 κουταλιές της σούπας γλυκόζη
  • 1 κουταλιά της σούπας μαργαρίνη
  • 2 βανίλιες
  • χρώματα ζαχαροπλαστικής
Στα γρήγορα
Κόστος:
(0 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(0 ψήφοι)
Προετοιμασία: - (0 ψήφοι)
Mαγείρεμα: - (0 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Βάζουμε τα 400 γρ άχνη σε ένα μπολ.
  2. Ζεσταίνουμε το νερό και διαλύουμε μέσα το φρούι ζελέ, την γλυκόζη, το βιτάμ, την βανίλια και όταν γίνουν όλα ένα μείγμα τα ρίχνουμε στην άχνη.
  3. Ανακατεύουμε στην αρχή όλα τα υλικά μ’ ένα κουτάλι και μετά αρχίζουμε να ζυμώνουμε. Θα βάλουμε και την υπόλοιπη άχνη, σταδιακά. Το ζητούμενο είναι να έχουμε μια ζύμη εύπλαστη που να μην κολλάει. Όταν είναι έτοιμη την κλείνουμε αεροστεγώς σε σακούλα ή τάπερ.
  4. Αν θέλουμε την χρησιμοποιούμε αμέσως. Είναι όμως καλύτερα να την αφήσουμε για μια μέρα να τραβήξει η ζάχαρη, πάντα βέβαια κλεισμένη αεροστεγώς.
  5. Όταν θέλουμε να την χρησιμοποιήσουμε κόβουμε ένα κομμάτι , την χρωματίζουμε αν θέλουμε με 1-2 σταγόνες χρώμα ζαχαροπλαστικής και ξαναζυμώνουμε το κομμάτι που κόψαμε, μέχρι να έχουμε πάλι μια μαλακή ζύμη που να δεν κολλάει.
  6. Σε μια επιφάνεια που έχουμε πασπαλίσει με άχνη βάζουμε την ζύμη.Την ανοίγουμε με πλάστη (κατά προτίμηση με πλαστικό ή σιλικόνης για να μην κολλάει) σαν φύλλο για πίτα. Επειδή κολλάει, έχουμε δίπλα μας την άχνη και πασπαλίζουμε κάθε φορά που χρειάζεται.
  7. Ανοίγουμε σε ότι πάχος θέλουμε και καλύπτουμε τα κέικ, τις τούρτες ή κάνουμε διάφορα σχεδιάκια.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε να βάλετε οποιαδήποτε γεύση φρούι ζελέ θέλετε. Με γεύση φράουλα δίνει πάντως ένα πολύ απαλό ροζ χρώμα στη ζύμη (ίσα που φαίνεται).

Σχετικές συνταγές

Γλάσο ζαχαρόπαστας Γλάσο ζαχαρόπαστας
4.3333
       
       
(3)
Ζαχαρόπαστα Ζαχαρόπαστα
4.8994
       
       
(308)

    14 Όλα

    #
    Σχόλιο από ΣΙΛΒΥ, 27-10-11  
    Και μονο για την υπεροχη ιδεα να ειναι η ζαχαροπαστα με γευση φραουλα 5 πιρουνακια!!!!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από sugarmaniac, 28-10-11  
    Ουαου!!! Μονο αυτο εχω να πω!!! Μου εχουν ξαναζητησει ζαχαροπαστα με γευση αλλα δεν ηταν πολυ καλο το αποτελεσμα!!! Ευχαριστουμε!
    #
    Σχόλιο από Απολλωνία, 8-12-11  
    5 πιρουνάκια γιατί μου έλυσες τα χέρια!!!!! έγινε πολύ ωραία την έχω βάλει ψυγείο να την δω αυριο!!! Συγχαρητήρια!!!
    #
    Σχόλιο από georgia1, 28-10-12  
    Ευχαριστούμε για τη συνταγή! Μπορούμε αντι για φρουι ζελε να βαλουμε ζελατινη σε σκόνη, ωστε να γίνει ασπρο και να μπορούμε να το κάνουμε σοκολατί , κ.λ.π.?
    #
    Σχόλιο από georgia1, 28-10-12  
    Εγω ειμαι παλι! Δεν αντεξα να περιμενω και εκανα την ζαχαροπαστα με σκονη ζελατινης, αντι για φρουι ζελε. Εγινε καταπληκτικη! Εβαλα και κακαο σε σκονη και την εκανα σοκολατενια.
    Βεβαια η παραλλαγη που αναφερω ξεφευγει απο το ονομα και τη φιλισοφια της φραουλενιας ζαχαροπαστας, αλλα τη λεω για οποιον τυχον ενδιαφερεται...
    Παντως η αρχικη συνταγη (μαζι με την παραλλαγη της) εγινε η βασικη συνταγη μου για ζαχαροπαστα!
    #
    Σχόλιο από mar81, 28-12-12  
    τέλεια!!!!εβαλα με γευση μπανάνα που είχα.μόλις έφτιαξα σχεδιακια αλλα εχω μια απορια!!!τα αφηνω εκτος ψυγείου?????η πρεπει να μπουν σε ταπερ κ ψυγειο...δεν θα τα χρησιμοποιησω άμεσα αλλα σε λιγες μερες στη βασιλοπιτα.όποια κοπέλα μπορεί ας με βοηθήσει παρακαλώ :)
    #
    Σχόλιο από xep, 28-12-12  
    χαίρομαι γιατί βρήκα επιτέλους συνταγή ζαχαρόπαστας που δεν χρειάζεται να βάλουμε γλυκερίνη .. (η ζαχαρόπαστα δεν θέλει σε καμία περίπτωση ψυγείο αλλά πρέπει να είναι αεροστεγώς κλεισμένη και να την έχουμε σε δροσερό σημείο)Καλές Γιορτές!!
    #
    Σχόλιο από pinalaki, 29-12-12  
    ωραία συνταγή για ζαχαροπαστα, φένεται εύκολη!! επειδή όμως απο ζαχαρόπαστα είμαι ασχετη (δεν εχω κάνει ποτέ, τη θεωρώ δυσκολη), θέλω να μου πείτε georgia πως μπορώ να την κάνω σοκολατένια ή να την χρησιμοποιήσω ζελατίνα και να την χρωμματίσω εγώ! θα ήθελα να την χρησιμοποιήσω μ
    στη βασιλόπιτα και εχω τα βασικά χρώμματα σε υγρή μορφή. γίνετε να χρησιμοποιήσω αυτά?? τα έχω καιρό και δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτε μου! επιπλέον δίαβασα πως την διατηρώ εκτόσ ψηγείου. σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. ελπίζω να μου απαντήσετε άμεσα
    #
    Σχόλιο από pinalaki, 31-12-12  
    Πολύ νόστιμη η ζαχαροπστα σου!!! μυρίζει απιθανα η φράουλα! είναι η πρ'ωτη φορά που κάνω ζαχαροπαστα! με δυσκόλεψε λιγάκι γιατί μου κολλούσε ακι έρικσα άχνη παραπφείλετε δε δικό μου λαθάκι! θα την ξανακάνω σίγουρα!! σε ευχαριστώ πολύ για τη συνταγή!! καλή χρονιά με υγεία!!!
    #
    Σχόλιο από 3kid, 20-1-13  
    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΚΕΡΑΣΣΙ(Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΦΟΒΕΡΙΣΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ) ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ(ΕΦΤΙΑΞΑ ,MΕΧΡΙ ΚΑΙ 3D ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ)ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΟ(ΕΚΑΝΕ ΕΚΤΟΝΟΤΕΡΗ ΤΗ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΚ)
    #
    Σχόλιο από Fatsoula3, 11-5-13  
    Πρώτη φορά αποφάσισα να φτιάξω ζαχαρόπαστα γιατί την φοβάμαι μου φαίνεται δύσκολη. Τελικά τα κατάφερα σχετικά καλά. Και λέω σχετικά γιατί δεν είχε αυτή την απαλή υφή που έχουν του εμπορίου ήταν λίγο πιο "τριφτή". Ίσως βέβαια να έκανα κι εγώ κάποιο λαθάκι. Πάντως είναι πολύ νόστιμη και σίγουρα θα την ξανακάνω!
    #
    Σχόλιο από giotakok, 4-7-13  
    Ειναι η πρωτη φορα που εφτιαξα ζαχαρόπαστα και πραγματικα συγχαρητηρια!!!Χωρις γλυκερινη(δεν χρησιμοποιω λογω του μικρου),ευκολη και εγγυημενο αποτελεσμα.Εκανα κατα γραμμα τη συνταγη και το αποτελεσμα ηταν αψογο!!Ευχαριστώ!!!!
    #
    Σχόλιο από ninaki.f, 20-10-13  
    Την εκανα και με δυσκολεψε παρα πολυ. Ξεκινησα να κανω καταγραμμα τη συνταγη αλλα δεν.. Καταρχην με τα 500γρ αχνη ηταν ακομα υγρο το μιγμα.. καλη ωρα οπως του κεικ πριν το βαλουμε στο φουρνο.. τελικα στα 800γρ εγινε ζυμη (παλι κολουσε αλαλ ελαχιστα. Μετα οταν πηγα να πλασω τριβοταν και κοβοταν και εσπαγε που ανοιξα σε φυλο να καλυψω τουρτα. με αποτελεσμα να χρειαστει αν κανω πειραματα βουτηρονοντα χερια ή βρεχοντας λιγο τη ζυμη καθε φορα και αν ξανα ανοιγω μεχρι να καταφερω αν τη μεταφερω πανω στην τουρτα κανοντας τα λιγοτερα σπασιματα και τριψιματα που γινοταν. Δε ξερω τι φταιει αλαλ θελω σιγουρα να μαθω τι γιατι ψεχνω να βρω μια συνταγη για ζαχαροπαστα καλη και να την κρατησω. Εχω ξανα κανει αλλες 2 φορες με αλλη συνταγη ομως.. τη μια ηταν πολυ σκληρη η ζυμη και δεν ανοιγε με τιποτα και την 2η παλι δυσκολευτικα στο ανοιγμα γιατι ηταν σκληρη αλλα τουλαχιστον παλευοταν και καταφερα να κανω αυτο που ηθελα. Τ 2 πιρουνακαι τα βαζω για ηταν ωραια η γευση και το αρωμα της και γιατι δεν ηταν σκληρη οπως οι αλλες που εχω κανει..
    #
    Σχόλιο από despina_p, 15-12-13  
    εξαιρετική σε γεύση κατ'αρχήν, την έκανα με φράουλα και θα δοκιμάσω και με λεμόνι!Δουλεύεται εύκολα(φυσικά όχι στον πάγκο της κουζίνας, αλλά σε αντιολισθητική επιφάνεια και με πλαστικό πλάστη), και παίρνει άνετα το υγρό χρώμα, μεγάλο πλεονέκτημα αν σκεφτούμε ότι στην κλασική ζαχαρόπαστα πρέπει να βάζουμε χρώμα σε πάστα που είναι εξαιρετικά δυσεύρετο όπως και η βρώσιμη γλυκερίνη που εδώ δε χρειάζεται!Μέχρι στιγμής κάλυψα cupcakes και έκανα σχέδια, θα προσπαθήσω και για τούρτα σύντομα!!!!Ευχαριστούμε για τη συνταγή!

    12 Σχόλια

    #
    Σχόλιο από ΣΙΛΒΥ, 27-10-11  
    Και μονο για την υπεροχη ιδεα να ειναι η ζαχαροπαστα με γευση φραουλα 5 πιρουνακια!!!!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από sugarmaniac, 28-10-11  
    Ουαου!!! Μονο αυτο εχω να πω!!! Μου εχουν ξαναζητησει ζαχαροπαστα με γευση αλλα δεν ηταν πολυ καλο το αποτελεσμα!!! Ευχαριστουμε!
    #
    Σχόλιο από Απολλωνία, 8-12-11  
    5 πιρουνάκια γιατί μου έλυσες τα χέρια!!!!! έγινε πολύ ωραία την έχω βάλει ψυγείο να την δω αυριο!!! Συγχαρητήρια!!!
    #
    Σχόλιο από mar81, 28-12-12  
    τέλεια!!!!εβαλα με γευση μπανάνα που είχα.μόλις έφτιαξα σχεδιακια αλλα εχω μια απορια!!!τα αφηνω εκτος ψυγείου?????η πρεπει να μπουν σε ταπερ κ ψυγειο...δεν θα τα χρησιμοποιησω άμεσα αλλα σε λιγες μερες στη βασιλοπιτα.όποια κοπέλα μπορεί ας με βοηθήσει παρακαλώ :)
    #
    Σχόλιο από xep, 28-12-12  
    χαίρομαι γιατί βρήκα επιτέλους συνταγή ζαχαρόπαστας που δεν χρειάζεται να βάλουμε γλυκερίνη .. (η ζαχαρόπαστα δεν θέλει σε καμία περίπτωση ψυγείο αλλά πρέπει να είναι αεροστεγώς κλεισμένη και να την έχουμε σε δροσερό σημείο)Καλές Γιορτές!!
    #
    Σχόλιο από pinalaki, 29-12-12  
    ωραία συνταγή για ζαχαροπαστα, φένεται εύκολη!! επειδή όμως απο ζαχαρόπαστα είμαι ασχετη (δεν εχω κάνει ποτέ, τη θεωρώ δυσκολη), θέλω να μου πείτε georgia πως μπορώ να την κάνω σοκολατένια ή να την χρησιμοποιήσω ζελατίνα και να την χρωμματίσω εγώ! θα ήθελα να την χρησιμοποιήσω μ
    στη βασιλόπιτα και εχω τα βασικά χρώμματα σε υγρή μορφή. γίνετε να χρησιμοποιήσω αυτά?? τα έχω καιρό και δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτε μου! επιπλέον δίαβασα πως την διατηρώ εκτόσ ψηγείου. σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. ελπίζω να μου απαντήσετε άμεσα
    #
    Σχόλιο από pinalaki, 31-12-12  
    Πολύ νόστιμη η ζαχαροπστα σου!!! μυρίζει απιθανα η φράουλα! είναι η πρ'ωτη φορά που κάνω ζαχαροπαστα! με δυσκόλεψε λιγάκι γιατί μου κολλούσε ακι έρικσα άχνη παραπφείλετε δε δικό μου λαθάκι! θα την ξανακάνω σίγουρα!! σε ευχαριστώ πολύ για τη συνταγή!! καλή χρονιά με υγεία!!!
    #
    Σχόλιο από 3kid, 20-1-13  
    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΚΕΡΑΣΣΙ(Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΦΟΒΕΡΙΣΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ) ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ(ΕΦΤΙΑΞΑ ,MΕΧΡΙ ΚΑΙ 3D ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ)ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΟ(ΕΚΑΝΕ ΕΚΤΟΝΟΤΕΡΗ ΤΗ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΚ)
    #
    Σχόλιο από Fatsoula3, 11-5-13  
    Πρώτη φορά αποφάσισα να φτιάξω ζαχαρόπαστα γιατί την φοβάμαι μου φαίνεται δύσκολη. Τελικά τα κατάφερα σχετικά καλά. Και λέω σχετικά γιατί δεν είχε αυτή την απαλή υφή που έχουν του εμπορίου ήταν λίγο πιο "τριφτή". Ίσως βέβαια να έκανα κι εγώ κάποιο λαθάκι. Πάντως είναι πολύ νόστιμη και σίγουρα θα την ξανακάνω!
    #
    Σχόλιο από giotakok, 4-7-13  
    Ειναι η πρωτη φορα που εφτιαξα ζαχαρόπαστα και πραγματικα συγχαρητηρια!!!Χωρις γλυκερινη(δεν χρησιμοποιω λογω του μικρου),ευκολη και εγγυημενο αποτελεσμα.Εκανα κατα γραμμα τη συνταγη και το αποτελεσμα ηταν αψογο!!Ευχαριστώ!!!!
    #
    Σχόλιο από ninaki.f, 20-10-13  
    Την εκανα και με δυσκολεψε παρα πολυ. Ξεκινησα να κανω καταγραμμα τη συνταγη αλλα δεν.. Καταρχην με τα 500γρ αχνη ηταν ακομα υγρο το μιγμα.. καλη ωρα οπως του κεικ πριν το βαλουμε στο φουρνο.. τελικα στα 800γρ εγινε ζυμη (παλι κολουσε αλαλ ελαχιστα. Μετα οταν πηγα να πλασω τριβοταν και κοβοταν και εσπαγε που ανοιξα σε φυλο να καλυψω τουρτα. με αποτελεσμα να χρειαστει αν κανω πειραματα βουτηρονοντα χερια ή βρεχοντας λιγο τη ζυμη καθε φορα και αν ξανα ανοιγω μεχρι να καταφερω αν τη μεταφερω πανω στην τουρτα κανοντας τα λιγοτερα σπασιματα και τριψιματα που γινοταν. Δε ξερω τι φταιει αλαλ θελω σιγουρα να μαθω τι γιατι ψεχνω να βρω μια συνταγη για ζαχαροπαστα καλη και να την κρατησω. Εχω ξανα κανει αλλες 2 φορες με αλλη συνταγη ομως.. τη μια ηταν πολυ σκληρη η ζυμη και δεν ανοιγε με τιποτα και την 2η παλι δυσκολευτικα στο ανοιγμα γιατι ηταν σκληρη αλλα τουλαχιστον παλευοταν και καταφερα να κανω αυτο που ηθελα. Τ 2 πιρουνακαι τα βαζω για ηταν ωραια η γευση και το αρωμα της και γιατι δεν ηταν σκληρη οπως οι αλλες που εχω κανει..
    #
    Σχόλιο από despina_p, 15-12-13  
    εξαιρετική σε γεύση κατ'αρχήν, την έκανα με φράουλα και θα δοκιμάσω και με λεμόνι!Δουλεύεται εύκολα(φυσικά όχι στον πάγκο της κουζίνας, αλλά σε αντιολισθητική επιφάνεια και με πλαστικό πλάστη), και παίρνει άνετα το υγρό χρώμα, μεγάλο πλεονέκτημα αν σκεφτούμε ότι στην κλασική ζαχαρόπαστα πρέπει να βάζουμε χρώμα σε πάστα που είναι εξαιρετικά δυσεύρετο όπως και η βρώσιμη γλυκερίνη που εδώ δε χρειάζεται!Μέχρι στιγμής κάλυψα cupcakes και έκανα σχέδια, θα προσπαθήσω και για τούρτα σύντομα!!!!Ευχαριστούμε για τη συνταγή!

    1 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από georgia1, 28-10-12  
    Ευχαριστούμε για τη συνταγή! Μπορούμε αντι για φρουι ζελε να βαλουμε ζελατινη σε σκόνη, ωστε να γίνει ασπρο και να μπορούμε να το κάνουμε σοκολατί , κ.λ.π.?

    1 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από georgia1, 28-10-12  
    Εγω ειμαι παλι! Δεν αντεξα να περιμενω και εκανα την ζαχαροπαστα με σκονη ζελατινης, αντι για φρουι ζελε. Εγινε καταπληκτικη! Εβαλα και κακαο σε σκονη και την εκανα σοκολατενια.
    Βεβαια η παραλλαγη που αναφερω ξεφευγει απο το ονομα και τη φιλισοφια της φραουλενιας ζαχαροπαστας, αλλα τη λεω για οποιον τυχον ενδιαφερεται...
    Παντως η αρχικη συνταγη (μαζι με την παραλλαγη της) εγινε η βασικη συνταγη μου για ζαχαροπαστα!

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Όλα για τη ζαχαρόπαστα
    Συγκεντρώσαμε όλες τις ερωτήσεις και τις απορίε...

    Σχετικές οδηγίες

    Κουνελάκια απο ζαχαρόπαστα
    Προστέθηκε από Κυριακή Γ.Σ.Ν.
    5
           
           
    (3)
    Παπουτσάκια με ζαχαρόπαστα
    Προστέθηκε από Ζουζουνελ
    5
           
           
    (29)
    Λουλούδια από ζαχαρόπαστα
    Προστέθηκε από KIDMAN
    5
           
           
    (44)
    Τριανταφυλλάκια ζαχαρόπαστας
    Προστέθηκε από sugarmaniac
    5
           
           
    (11)
    Μπισκότα κλόουν
    Προστέθηκε από janomeritou
    Κάλυψη τούρτας με ζαχαρόπαστα
    Προστέθηκε από Sitronella
    5
           
           
    (35)
    Φτιάχνω τουλίπες με ζαχαρόπαστα
    Προστέθηκε από MAGEIRISSA
    5
           
           
    (12)
    Ζαχαρόπαστα: χρήσεις και συμβουλές 2
    Προστέθηκε από Τράγα
    5
           
           
    (27)
    Λαγουδίνα με ζαχαρόπαστα
    Προστέθηκε από aggelika42
    4.8
           
           
    (5)
    Πασχαλινό στεφανάκι με ζαχαρόπαστα
    Προστέθηκε από barbaraant
    5
           
           
    (5)
    Ζαχαρόπαστα: χρήσεις και συμβουλές 1
    Προστέθηκε από Τράγα
    4.9302
           
           
    (43)

    Το tip της ημέρας

    Μην ξεχάσετε να βάλετε ξύδι στο νερό που βάφετε τα πασχαλινά αυγά σας. Θα κάνει τα χρώματα πιο έντονα!

    Τη συνταγή προτείνουν:

    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 1073 αγαπημένων συνταγών, του/της ΣΙΛΒΥ
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 341 αγαπημένων συνταγών, του/της idrohoa
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 13 αγαπημένων συνταγών, του/της ΝίτσαΝτο
    γλυκα
    Ένα βιβλίο 218 αγαπημένων συνταγών, του/της happy mama
    παιδικό παρτυ
    Ένα βιβλίο 86 αγαπημένων συνταγών, του/της sofi_loutraki