Ζαχαρόπαστα: χρήσεις και συμβουλές 2

Bαθμολογία: 5
       
 
28 ψήφοι
Τράγα, 27.04.09

Περιγραφή

Δείτε πως κόβουμε σχεδιάκια στη ζαχαρόπαστα με τη χρήση κουπ πατ και πως φτιάχνουμε εύκολα σχήματα όπως μια νόστιμη ροζ φράουλα!

Ζαχαρόπαστα: χρήσεις και συμβουλές 2

Πώς το κάνουμε:

Φτιάξτε τη ζαχαρόπαστα και μετά αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη.

Χρησιμοποιήστε πλάστη, κουπ πατ, χρώματα και τα χέρια σας και δείτε τα κεκάκια σας να μεταμορφώνονται!

Μην ξεχνάτε να φυλάτε την ζαχαρόπαστα που δε χρησιμοποιήσατε σε διαφανή μεμβράνη για να μη σας στεγνώσει.

 

Δείτε επίσης τις συμβουλές μέρος πρώτο.

Σχετικές συνταγές

    71 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από elenikolas, 28-4-09  
    Τέλειες οι οδηγίες!!!
    #
    Σχόλιο από xristina.t, 28-4-09  
    Συγχαρητήρια!! :) Να ρωτήσω κάτι?Όλα αυτά τα τέλεια εργαλεία που μπορούμε να τα βρούμε?Τραγάκι στην Κύπρο εννοώ!χχχχ
    #
    Σχόλιο από helensplay, 28-4-09  
    souper!!!!κι εγω θα ηθελα να μαθω που βρισκουμε τα εργαλεία
    #
    Σχόλιο από Τράγα, 28-4-09  
    Ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια!...στην Κυπρο μπορεις να βρεις αρκετα στον Περγαμο και στον Τσιαουση...Στην Ελλαδα μαλλον στα μαγαζια της Βεφας.
    #
    Σχόλιο από caroline, 28-4-09  
    πολύ όμορφα όλα αυτά που φτιάχνετε κορίτσια!! γεια στα χέρια σας!! εγώ ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο.. όταν η ζαχαρόπαστα στεγνώσει (πάνω στο κεκάκι ας πούμε) σκληραίνει ή μένει κάπως μαλακή?
    #
    Σχόλιο από Sitronella, 28-4-09  
    caroline, εάν την αφήσεις στον αέρα, μέσα σε μισή ωρίτσα θα σκληρήνει. Αν πάλι το σκεπάσεις με πετσέτα ή μεμβράνη ή αν το βάλεις μέσα σε κουτί, θα μείνει μαλακή. Οπότε ανάλογα τι θέλεις, την σκεπάζεις ή την αφήνεις έξω.
    #
    Σχόλιο από VICKY B., 28-4-09  
    Καταπληκτική δουλειά κορίτσια!!! Συγχαρητήρια! Πρέπει να περάσατε ΑΠΙΘΑΝΑ ε? Αχχχχχχ, πολύ θα θελα να ήμουν μαζί σας....
    #
    Σχόλιο από Mermaid, 28-4-09  
    Μπραβο σε ολα τα κοριτσια! Τωρα που ξερω τα μυστικα της ζαχαροπαστας δεν θα ξαναπαραγγειλω ποτε ετοιμη τουρτα! χεχε!
    #
    Σχόλιο από Mermaid, 28-4-09  
    Επισης ηθελα να πω πως τα Βεφα houses εχουν κλεισει (αν δεν κανω λαθος). Μπορεις ομως να βρεις τα εργαλεια στα cook shops ή στο notos home...
    #
    Σχόλιο από Στέφη, 28-4-09  
    Μπράβο! Καταπληκτική παρουσίαση!!!
    Εύγε κορίτσια!!!
    Ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλες τις συμβουλές!!!
    #
    Σχόλιο από Afroditi D, 28-4-09  
    Άξιες , άξιες , σας ευχαριστούμε πολυ !
    #
    Σχόλιο από CHRISTEN35, 28-4-09  
    Eξαιρετικά! Μπράβο κορίτσια...και τα εργαλεία σας είναι όλα τα λεφτά..θα πάω να πάρω και γω!
    #
    Σχόλιο από evdoba, 28-4-09  
    Εκτός του ότι είναι σαφέστατες οι συμβουλές είναι πράγματι και τέλεια τα εργαλεία!!!!
    Τα χαλβάδιαζα μια μέρα στο Βέφας.
    Μπράβο τραγα μου! :-)
    #
    Σχόλιο από flora, 28-4-09  
    Βλέπω ότι και στο 2ο μέρος συνεχίσατε με απίθανες δημιουργίες και πολλές ερωτήσεις (μπράβο Στέλλα) χιχιχι! Αχ, Τραγάκι μου είχα επιθυμήσει την φωνούλα σου και σήμερα νομίζω πήρα καλή δόση. Πες μου καλή μου, αυτά τα χρώματα από που τα προμηθευόμαστε?
    #
    Σχόλιο από MAGEIRISSA, 28-4-09  
    Ευχαριστούμε κορίτσια κατατοπιστικές οι οδηγίες, τέλειες οι δημιουργίες!
    Αυτό που θέλω να ρωτήσω εγώ, είναι όταν τ' αφήσουμε στην άκρη να στεγνώσουν, για να τα χρησιμοποιήσουμε, θα κάνουν αυτά τα "σκασίματα" όπως είδαμε στο βιντεο, ή παραμένουν όπως τα φτιάξαμε?
    #
    Σχόλιο από Τράγα, 28-4-09  
    Μαγείρισσα μου τιποτα δεν παθαίνει... μένει λείο και ωραίο!!!
    #
    Σχόλιο από Ζουζουνελ, 28-4-09  
    Τελεια τραγα !Να εισαι καλα για οσα μας μαθαινεις!
    #
    Σχόλιο από mamaka, 29-4-09  
    Πολύ καλές οι οδηγίες. Αλλά θα ήθελα να μάθω πόσο καιρό μπορεί κανείς να διατηρήσει τα έργα τέχνης, αυτά που θα φτιάξει με την ζαχαρόπαστα.
    Και αν αυτά μετά από κάποιο καιρό γίνονται σαν καραμέλες, αν σκληραίνουν και πόσο.
    Ευχαριστώ
    #
    Σχόλιο από AnthiPap, 29-4-09  
    Συγχαρητήρια! Πάρα πολύ καλή ιδέα!
    #
    Σχόλιο από A la Marion, 29-4-09  
    Καλά φοβερά βιντεάκια.
    Μπράβο κορίτσια. Πολλά συγχαρητήρια κι ευχαριστούμε που μοιράζεστε αυτά τα καταπληκτικά που κάνετε. Για τα εργαλεία τώρα που λέτε, δεν ξέρω αν εχουν κλείσει όλα τα μαγαζια της Βεφας, πάντως στη Κηφισιά που περνάω υπάρχει ακομα.
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>

    51 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από elenikolas, 28-4-09  
    Τέλειες οι οδηγίες!!!
    #
    Σχόλιο από xristina.t, 28-4-09  
    Συγχαρητήρια!! :) Να ρωτήσω κάτι?Όλα αυτά τα τέλεια εργαλεία που μπορούμε να τα βρούμε?Τραγάκι στην Κύπρο εννοώ!χχχχ
    #
    Σχόλιο από helensplay, 28-4-09  
    souper!!!!κι εγω θα ηθελα να μαθω που βρισκουμε τα εργαλεία
    #
    Σχόλιο από Τράγα, 28-4-09  
    Ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια!...στην Κυπρο μπορεις να βρεις αρκετα στον Περγαμο και στον Τσιαουση...Στην Ελλαδα μαλλον στα μαγαζια της Βεφας.
    #
    Σχόλιο από caroline, 28-4-09  
    πολύ όμορφα όλα αυτά που φτιάχνετε κορίτσια!! γεια στα χέρια σας!! εγώ ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο.. όταν η ζαχαρόπαστα στεγνώσει (πάνω στο κεκάκι ας πούμε) σκληραίνει ή μένει κάπως μαλακή?
    #
    Σχόλιο από Sitronella, 28-4-09  
    caroline, εάν την αφήσεις στον αέρα, μέσα σε μισή ωρίτσα θα σκληρήνει. Αν πάλι το σκεπάσεις με πετσέτα ή μεμβράνη ή αν το βάλεις μέσα σε κουτί, θα μείνει μαλακή. Οπότε ανάλογα τι θέλεις, την σκεπάζεις ή την αφήνεις έξω.
    #
    Σχόλιο από VICKY B., 28-4-09  
    Καταπληκτική δουλειά κορίτσια!!! Συγχαρητήρια! Πρέπει να περάσατε ΑΠΙΘΑΝΑ ε? Αχχχχχχ, πολύ θα θελα να ήμουν μαζί σας....
    #
    Σχόλιο από Mermaid, 28-4-09  
    Μπραβο σε ολα τα κοριτσια! Τωρα που ξερω τα μυστικα της ζαχαροπαστας δεν θα ξαναπαραγγειλω ποτε ετοιμη τουρτα! χεχε!
    #
    Σχόλιο από Mermaid, 28-4-09  
    Επισης ηθελα να πω πως τα Βεφα houses εχουν κλεισει (αν δεν κανω λαθος). Μπορεις ομως να βρεις τα εργαλεια στα cook shops ή στο notos home...
    #
    Σχόλιο από Στέφη, 28-4-09  
    Μπράβο! Καταπληκτική παρουσίαση!!!
    Εύγε κορίτσια!!!
    Ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλες τις συμβουλές!!!
    #
    Σχόλιο από Afroditi D, 28-4-09  
    Άξιες , άξιες , σας ευχαριστούμε πολυ !
    #
    Σχόλιο από CHRISTEN35, 28-4-09  
    Eξαιρετικά! Μπράβο κορίτσια...και τα εργαλεία σας είναι όλα τα λεφτά..θα πάω να πάρω και γω!
    #
    Σχόλιο από evdoba, 28-4-09  
    Εκτός του ότι είναι σαφέστατες οι συμβουλές είναι πράγματι και τέλεια τα εργαλεία!!!!
    Τα χαλβάδιαζα μια μέρα στο Βέφας.
    Μπράβο τραγα μου! :-)
    #
    Σχόλιο από flora, 28-4-09  
    Βλέπω ότι και στο 2ο μέρος συνεχίσατε με απίθανες δημιουργίες και πολλές ερωτήσεις (μπράβο Στέλλα) χιχιχι! Αχ, Τραγάκι μου είχα επιθυμήσει την φωνούλα σου και σήμερα νομίζω πήρα καλή δόση. Πες μου καλή μου, αυτά τα χρώματα από που τα προμηθευόμαστε?
    #
    Σχόλιο από MAGEIRISSA, 28-4-09  
    Ευχαριστούμε κορίτσια κατατοπιστικές οι οδηγίες, τέλειες οι δημιουργίες!
    Αυτό που θέλω να ρωτήσω εγώ, είναι όταν τ' αφήσουμε στην άκρη να στεγνώσουν, για να τα χρησιμοποιήσουμε, θα κάνουν αυτά τα "σκασίματα" όπως είδαμε στο βιντεο, ή παραμένουν όπως τα φτιάξαμε?
    #
    Σχόλιο από Τράγα, 28-4-09  
    Μαγείρισσα μου τιποτα δεν παθαίνει... μένει λείο και ωραίο!!!
    #
    Σχόλιο από Ζουζουνελ, 28-4-09  
    Τελεια τραγα !Να εισαι καλα για οσα μας μαθαινεις!
    #
    Σχόλιο από mamaka, 29-4-09  
    Πολύ καλές οι οδηγίες. Αλλά θα ήθελα να μάθω πόσο καιρό μπορεί κανείς να διατηρήσει τα έργα τέχνης, αυτά που θα φτιάξει με την ζαχαρόπαστα.
    Και αν αυτά μετά από κάποιο καιρό γίνονται σαν καραμέλες, αν σκληραίνουν και πόσο.
    Ευχαριστώ
    #
    Σχόλιο από AnthiPap, 29-4-09  
    Συγχαρητήρια! Πάρα πολύ καλή ιδέα!
    #
    Σχόλιο από A la Marion, 29-4-09  
    Καλά φοβερά βιντεάκια.
    Μπράβο κορίτσια. Πολλά συγχαρητήρια κι ευχαριστούμε που μοιράζεστε αυτά τα καταπληκτικά που κάνετε. Για τα εργαλεία τώρα που λέτε, δεν ξέρω αν εχουν κλείσει όλα τα μαγαζια της Βεφας, πάντως στη Κηφισιά που περνάω υπάρχει ακομα.
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

    20 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από VIKITWEETY, 11-3-11  
    Κορίτσια γεια σας,θελω να φτιάξω μπισκοτα και να τα στολίσω με ζαχαρόπαστα για την βαφτιση για τα δίδυμα ανιψάκια μου.Θα έχουμε πολύ κόσμο 230 άτομα.θέλω να μου πείτε σας παρακαλώ επειδή δεν έχω ξαναφτιάξει ζαχαρόπαστα.Για τόσο πολύ κόσμο πόσες δόσεις πρέπει να κάνω?Και επίσης ρε κορίτσια πείτε μου σας παρακαλω εκτος απο ζαχαρόπστα μπορω και καπως αλλιώς να τα διακοσμήσω?Τέλος για την ζαχαρόπαστα είναι πολύ δύσκολη να γίνει?εγώθελω να την κανω χρωμα λαχανί και μώβ.γιατί τέτοια ειναι τα χρώματα τησ βάφτισης.Πόσες μερες πριν να τα στολισω για να μην χαλασουν ?Εντάξει τα μπισκότα θα τα κανω δεν χαλάνε.αλλα την διακόσμηση??επειδή είναι πολλά κομμάτια καταλαβενετε.Σας παρακαλώ απαντήστε μου άμεσα.
    #
    Σχόλιο από eleni stamataki, 11-3-11  
    VIKITWEETY,μολις τελειωσα τα δικα μου μπισκοτάκια-πειρατές για την βαφτιση του γιού μου, έκανα 150 με 2 κιλα αχνη (διπλη δοση) πάνς σε μπισκοτακια μεγάλα γεμιστα ,2ευρό τα 20 απο το lidle.Τα εκανα δυομισι εβδομάδες πρίν την βαφτιση και τα εβαλα σε σακουλάκια πλαστικα που εδεσα με γαλαζια κορδέλα.Η ζαχαρόπαστα ειναι ακόμα μαλακια και τα μπισκότα τέλεια,δεν μαλακοσανε καθόλου. Τα σακουλακια τα πηρα με το κιλό περιπου 300 για 4ευρό και την κορδέλα 1,5ευρο τα 50 μετρα (μου χρειάστηκαν 30μ). Για χρώμα πήρα πολύχρωμη τρούφα και εβγαλα τα χρώματα που ήθελα, την ελειωσα με κουτάλι και σταγόνες νερό και την επλασα στην ζαχαρόπαστα. Καλή υπομονη.
    #
    Σχόλιο από eleni stamataki, 11-3-11  
    κοριτσια,
    θα ήθελα να κανω ζαχαρόπαστα επάνω σε κεκάκια (muffins) και μου αρέσει το σχήμα κορνέ (swirl). Τι να κάνω για να μήν μου βγεί το χέρι στο κορνε αλλα να μην σπαει και να πετρώσει κανονικα για να το πακετάρω? (λιγότερη ζάχαρη/περισότερο νερο/περισότερο ηλιέλαιο?)
    #
    Σχόλιο από Sitronella, 12-3-11  
    Δεν μπορείς να βγάλεις ζαχαρόπαστα με κορνέ. Είναι πολύ σφιχτή. Και δε γίνεται να την κάνεις λιγότερο σφιχτή, γιατί όταν έχει λιγότερη ζάχαρη ή περισσότερο νερό, τότε απλώς κολλάει στα χέρια.
    Το κάθε υλικό έχει τη χρήση του. Έτσι για να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο υλικό (πχ royal icing)
    #
    Σχόλιο από VIKITWEETY, 12-3-11  
    Σταματακη Ελενη εμενα τα κομματια ειναι 250 που πρεπει να κανω .Ομως μου ειπανε πως πρεπει λεει η ζαχαροπαστα να ψηθει,εχω μπερδευτει παρα πολυ τελικα τι γινεται ακριβως!!! Φτιαχνουμε τα μπισκοτα οκ και μετα η διαδικασια ειναι οτι κανουμε την ζαχροπαστα πως?και περα απο αυτο πρεπει τελικα να ψηθει?οχι?την αφηνεις πανω στα μπισκοτα αφου στολισεις τα μπισκοτα απλα?? καποιες ωρες για να στεγνωσει και μετα τα βαζεις σε σακουλακια??και αν θες να στολισεις με μικρολεπτομεριες πως το κανεις?με την ιδια την ζαχαροπαστα?αλλα αφου ειναι σε τοσο πηχτη μορφη σκληρη πως κανεις μικρολεπτομερειες???αχ κοριτσια εχς πελαγωσει πολυ
    #
    Σχόλιο από Sitronella, 14-3-11  
    VIKITWEETY δεν ξέρω από που τις πήρες τις πληροφορίες αυτές. Μήπως έχεις μπερδέψει τα υλικά;
    Διάβασε όσα έχουμε γράψει για τη ζαχαρόπαστα, δες και τα βιντεάκια για να καταλάβεις τι είδους υλικό είναι και τη χρήση του.
    Δεν το ψήνουμε. Δεν ξέρω τι σχέδιο θέλεις να κάνεις για να σου πούμε περισσότερα. Καλύτερο είναι να κάνεις ένα θέμα μέσα στο φόρουμ για να σου απαντηθούν όλες οι απορίες σου και να καταλάβεις τι κάνουμε.
    #
    Σχόλιο από stavroulla, 13-5-11  
    Τράγα αν η ζάχαρη δεν είναι καλά αλεσμένη δηλαδή δεν είναι σαν πούδρα γίνετε να μου σκάσει και να φένονται ρογμές; Δέν μπορώ αλιώς να το εξηγήσω γιατί μου σπάζει εσύ τι λες;
    #
    Σχόλιο από Τράγα, 13-5-11  
    Ειναι ισως και ο κυριος λογος.
    #
    Σχόλιο από jujunaki, 30-6-11  
    gia na einai gialisteri i zaxaropasta ti kanoyme?
    #
    Σχόλιο από Τράγα, 1-7-11  
    Τι εννοεις με το γυαλιστερη?....γιατι πολυ απλα αν την θες υδρωμενη μπορεις να την βαλεις στο ψυγειο και να την βγαλεις την ωρα που θα την σερβιρεις και λογο αλλαγης θερμοκρασιας θα σου ιδρωσει...
    #
    Σχόλιο από yiacami, 28-3-12  
    Καλησπέρα σας και μπράβο για τις συνβουλές είναι τέλειες. Έχω απλά κάποιες απορίες.Έκανα για πρώτη φορά πεταλούδες με ζαχαρόπαστα και οι μεγάλες κυρίως έσπασαν στη μέση..και γενικά έμειναν μαλακές ενώ είχαν σχεδόν 2 μέρες έξω. Παίζει ρόλο το πάχος της ζαχαρόπαστας ή κάτι άλλο? Χρησιμοποίησα έτοιμη ζαχαρόπαστα. Ευχαριστω πολύ εκ τών προτέρων. ( Θα γίνει κανένα σεμινάριο στη Θεσσαλόνίκη????)
    #
    Σχόλιο από ΑΡΓΥΡΗ, 31-5-12  
    Λέω για πρώτη φορά να δοκιμάσω να φτιάξω ζαχαρόπαστα για μια τούρτα.. Διάβασα πως μπορούμε να βάλουμε βουτυρόκρεμα κάτω από τη ζαχαρόπαστα. Μήπως μπορούμε να βάλουμε νουτέλα; δεν είναι αρκετά σταθερή για να μείνει πάνω η ζαχαρόπαστα;
    #
    Σχόλιο από Τράγα, 2-6-12  
    yiacami, ναι παιζει ρολο και το παχος της ζαχαροπαστας αλλα και η υγρασια που εχει το περιβαλλον στην καθε περιοχη...2 μερες δεν ειναι αρκετες!
    ΑΡΓΥΡΗ, η νουτελα ειδικα τωρα το καλοκαιρι δεν ειναι καθολου σταθερη για να βαλεις επανω ζαχαροπαστα, αν θες κατι σοκολατενιο ισως καλυτερα να βαλεις γκανας.
    #
    Σχόλιο από Τράγα, 12-6-12  
    Επιβαλλεται!
    #
    Σχόλιο από σοφια71, 13-9-12  
    καλως σας βρηκα κοριτσια!!η δουλεια που κανετε ειναι υπεροχη..λοιπον εψαξα πολυ για να μην επαναλαβω την ερωτηση αλλα δεν βρηκα κατι οποτε θελω να ρωτησω με την σειρα μου αν η ζαχαροπαστα μπορει να μπει μεσα σε γλειφιτζουρια και αν ναι με ποιον τροπο..δοκιμασα μια φορα και μου βγηλε λιγο στραβο το σχημα της αλλα τωρα θελω να δοκιμασω να φανουν τα σχεδια της σαν τρισδιαστατα δηλαδη καπως να βγαινει το σχεδιο εξω απο την καραμελα(παραδειγμα καποιο τριανταφυλλο που εφτιαξα)..καποια συμβουλη για να μειωσω τις απωλειες?ελπιζω να εγινα κατανοητη..ευχαριστω εκ των προτερων!(ισως εγραψα σε λαθος στηλη αλλα ακομα ψαχνομαι που και πως)
    #
    Σχόλιο από Ειρηνη2005, 21-9-12  
    καλημέρα,προσπαθώνα κάνω μια τούρτα αλλά η ζαχαρόπαστα μου σπάει! μπορεί κάποιος να μου πεί τί να κάνω;
    #
    Σχόλιο από Sitronella, 21-9-12  
    Όταν λες σου σπάει, εννοείς πως είναι πολύ μαλακιά και κόβεται ή πως είναι πολύ σκληρή και δε μπορείς να την ανοίξεις, δεν είναι εύπλαστη;
    Αν σου έχει γίνει πολύ μαλακή, ίσως θέλει λίγο παραπάνω ζελατίνη. Εάν δεν είναι εύπλαστη έχεις βάλει πολύ άχνη ζάχαρη, θέλει λιγότερη.
    #
    Σχόλιο από lixouda, 21-5-13  
    Γιατί δεν μπορώ να δω το βίντεο; Ούτε εδώ ούτε σε άλλες συνταγές...
    #
    Σχόλιο από ritaki45-12, 28-7-13  
    Γεία σας! είμαι καινουργια στην παρέα σας πριν λίγεσ μερές το έχω κάνει. Είμαι 12 μου αρέσει η ζαχαροπλαστική και θα ήθελα να ασχοληθω με αυτη είναι μαγια είστε καταπληκτικές έχω δεί σχεδόν όλα τα βιντεάκια που εχετε κάνει για την ζαχαρόπαστα από τις συμβουλές 1 μπορούμε να βάλουμε μέλι αντί γλυκόζι?
    #
    Σχόλιο από lalalala, 19-11-13  
    kalhspera eimai kainouria edw kai h8ela na rwthsw an h zaxaropasta paramenei etsi malaki kai afou thn balw sta kekakia p.x..an mporoue na thn 'dagkonoume' eukola...an katalabate ti ennow..den 8ela na perrwsei..

    0 Παραλλαγές

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικές οδηγίες

    Μπισκότα κλόουν
    Προστέθηκε από janomeritou
    Τούρτα Hello Kitty
    Προστέθηκε από haribo
    5
           
           
    (12)
    Λαγουδίνα με ζαχαρόπαστα
    Προστέθηκε από aggelika42
    4.8
           
           
    (5)
    Λουλούδια από ζαχαρόπαστα
    Προστέθηκε από KIDMAN
    5
           
           
    (44)
    Κόκκινο ζαχαρωτό αυγό
    Προστέθηκε από Ζουζουνελ
    4.9167
           
           
    (12)
    Κουνελάκια απο ζαχαρόπαστα
    Προστέθηκε από Κυριακή Γ.Σ.Ν.
    5
           
           
    (3)
    Τούρτα Λέγκο
    Προστέθηκε από Sitronella
    5
           
           
    (13)
    Το άτακτο λαγουδάκι
    Προστέθηκε από MAGEIRISSA
    4.9412
           
           
    (17)
    Τούρτα 3D Τίνκερμπελ
    Προστέθηκε από Άντζη1971
    5
           
           
    (12)
    Πασχαλινό στεφανάκι με ζαχαρόπαστα
    Προστέθηκε από barbaraant
    5
           
           
    (5)
    Πασχαλίτσες
    Προστέθηκε από MAGEIRISSA
    5
           
           
    (16)
    Μπισκοτένια Αυγουλάκια με Τσεπούλες
    Προστέθηκε από VICKY B.
    5
           
           
    (11)

    Τη συνταγή προτείνουν:

    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 11 αγαπημένων συνταγών, του/της ratatouis
    αγαπημένα γλυκά
    Ένα βιβλίο 101 αγαπημένων συνταγών, του/της labrini58
    ζαχαροπλαστική
    Ένα βιβλίο 52 αγαπημένων συνταγών, του/της mastixa
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 17 αγαπημένων συνταγών, του/της ΑνναΒασιλης
    Εκτελεσμένες
    Ένα βιβλίο 196 αγαπημένων συνταγών, του/της greg97