Ζεστή σαλάτα νιόκι με μυρωδικά
Λίγα μυστικά ακόμα
Αντι για ζαμπον,μπορειτε να προσθεσετε ειτε κομματακια μπεικον ή κοτοπουλου ειτε ψιλοκομμενα λαχανικα. Χρονος προετοιμασιας3 λεπταΧρονος μαγειρεματος10 λεπτα
Υλικά
-
500 γρ. νιοκι
-
2 κυβοι κνορ κρεμμυδακι και μαιντανος
-
1 κρεμα γαλακτος 200ml
-
2-3 φετες ζαμπον ψιλοκομμενες
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βραζουμε τα νιοκι με 1 κυβο κνορ.
-
2
Στραγγιζουμε. Σε μια κατσαρολα ανακατευουμε σε σιγανη φωτια την κρεμα γαλακτος, τον 2ο κυβο κνορ και το ζαμπον.
-
3
Προτου παρουν βραση, αποσυρουμε απο τη φωτια και ριχνουμε τα νιοκι.
-
4
Ανακατευουμε ελαφρα και σερβιρουμε.
Σχόλια (2)
Και ένα μυστικό.. τα gnocchi τα βγάζουμε αμέσως με την τρυπητή κουτάλα μόλις βγούν στην επιφάνεια, αν τα αφήσεις πιό πολύ γίνονται χυλός.