Ζύμη για κρέπες με κακάο
Διαιτητικές κρέπες χωρίς αυγά και με κακάο
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν το τηγάνι σας δεν είναι αντικολλητικό, προσθέστε λίγο λάδι πριν από κάθε κρέπα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε σε μια λεκάνη το αλεύρι, το μπέικιν πάουτερ και το κακάο και τα ανακατεύουμε.
-
2
Προσθέτουμε τα γάλα και τα ανακατεύουμε με σύρμα.
-
3
Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε χαμηλή φωτιά και προσθέτουμε όση ποσότητα μείγματος χρειάζεται για να καλύψει την επιφάνεια του τηγανιού.
-
4
Τη γυρίσουμε να ψηθεί και από τις 2 πλευρές και έπειτα την αφαιρούμε από την φωτιά.
Σχόλια