Ζύμη για πίτσα με Φαριν-απ
Εύκολη και γρήγορη ζύμη για πίτσα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Για να μην κολλάει η ζύμη στα χέρια σας μπορείτε να τα βρέχετε.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε το αλεύρι, το λάδι και το αλάτι. Σιγά σιγά ρίχνουμε το νερό μέχρι η ζύμη να γίνει ένας πηχτός χυλός.
-
2
Λαδώνόυμε το ταψί και το απλώνουμε με τα χέρια μας.
-
3
Βαζουμέ τα υλικά που προτιμάμε και την ψήνουμε σε χαμηλή θέση στο φούρνο στους 220 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου.
Σχόλια (13)