Ζύμη για πίτσα

Bαθμολογία: 4.7798
       
 
168 ψήφοι
τσιγαρο, 28.12.06

Περιγραφή

Ειναι απο τις "αποκρυφες" επαγγελματικες συνταγες...

Ζύμη για πίτσα
photo: MARA!

Τι χρειαζόμαστε:

  • 2/3 της κουπας (τσαγιου) χλιαρο γαλα
  • 30 gr νωπη μαγια
  • 2 φλυτζανια τσαγιου αλευρι για ολες τις χρησεις
  • 1/2 κουταλακι γλυκου αλατι
  • 1 κουταλακι γλυκου ζαχαρη
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Πίτσες - πεινιρλί
Μέθοδος: Φούρνου
Δυσκολία: Με φωτο
Περιέχει: Γάλα
Φτιάχνει: 1 πιτσα μετριου μεγεθους
Κόστος:
(0 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(0 ψήφοι)
Προετοιμασία: - (0 ψήφοι)
Mαγείρεμα: - (0 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

Βήμα 1
1) Διαλυουμε την μαγια μες το γαλα προσθετοντας τη ζαχαρη και το αλατι.
Βήμα 2
2) Σε μια λεκανιτσα ριχνουμε τη διαλυμενη μαγια και προσθετουμε το αλευρι και μετά το λάδι.
Βήμα 3
3) Ζυμωνουμε μεχρις οτου η ζυμη μας να γινει απαλη ελαστικη.
Βήμα 4
4) Αφηνουμε την ζυμη να ξεκουραστει για 10 λεπτα και μετα την απλωνουμε σε ενα αλευρωμενο ταψακι.
Βήμα 5
5) Ψηνουμε για 30-35 λεπτα στους 180 βαθμους σε μεσαιο υψος φουρνου.

Λίγα μυστικά ακόμα

"Φορτωστε τη" με οτι θελετε (μανιταρια μπεικον χαμ ελιες ντοματες ψιλικομμενες, πιπεριες τυρι τριμμενο)
Στο ψησιμο θελουμε να δουμε τις ακρες του ζυμαριου να σκουραινουν.

 

Όταν την έφτιαξα σε 28άρι στρογγυλό ταψί, βγήκε κάτι λιγότερο από 1 πόντο σε ύψος. Σε μεγαλύτερο ταψί θα βγει λεπτότερη.

 

Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Σχετικές συνταγές

    195 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από tsoupra, 14-1-08  
    Πολύ καλή και εύκολη!
    #
    Σχόλιο από NTINA, 14-1-08  
    Εγω παλι οσα αφορα το λεπτη εχω αλλη αποψη,θελει τα αναλογα υλικα ,δεν θελει πχ διογκωτικα του τυπου γαλα αυγα .Το αλευρι το λαδι ελαφρυ η μαγια το αλατι και η ζαχαρη συν το αλουμινενιο χαμηλο ταψακι μας δινουν την ποιοτητα που ζητας.
    #
    Σχόλιο από Athanasia, 14-1-08  
    Δεν έβαλε αυγό στη συνταγή του ο τσιγάρος!
    Ούτε εγώ βάζω στη δική μου πίτσα και γίνεται τέλεια λεπτή ζύμη!!! Το αν θα είναι γάλα ή απλώς νερό (πάντα σε θερμοκρασία ~40C) δεν κάνει διαφορά τελικά. Συνήθως ζυμώνω μόνο με νερό, σπανίως όμως βάζω γάλα (αν έχω περισσευούμενο).
    #
    Σχόλιο από NTINA, 14-1-08  
    Ναι Αθανασια μου το ειδα οτι δεν εχει ,αναφερθηκα γενικως ,σε καποιες ζυμες για πιτσα που βαζουν και αυγο.
    #
    Σχόλιο από christina.f, 15-1-08  
    Στη ζυμη μπορούμε ακόμα να προσθέσουμε ριγανη και σκόρδο (αποξηραμένο ή φρέσκο ανάλογα με τις προτιμήσεις και γίνεται super!!). Και όποιος θέλει, στα υλικά της πίτσας μπορεί να αντικαταστήσει την κόκκινη σάλτσα με κρέμα γάλακτος αρκετά παχύρευστη (τύπου Me..) και θα με θυμηθεί...
    #
    Σχόλιο από gina, 19-2-08  
    τα 30 γραμμαρια μαγιας νωπης με τι ποσοτητα ξηρης μπορω να την αντικαταστησω??
    #
    Σχόλιο από Athanasia, 19-2-08  
    Ένα φακελάκι ξηρή μαγιά είναι αρκετό γι'αυτή τη δόση
    #
    Σχόλιο από TSOFAGR, 9-3-08  
    Kali i sintagi peripou ine opos i diki mu.Mono pou ego vazo miso litro gala,40grammaria magias,1 flitzanaki ladi,alatopipero kai zaxari,aleuri peripou enamisi kilo.H zumi afti vgazi 2 tapsia tu furnou pizza.Afrati kathos exi gala.Borume anti gia gala na valume nero,ginete pio tragani.Tin zumi tin afino 1 wra skepasmeni,na ksekurasti.Theorisa sosto na to grapso edo kai na min kano kenurgia suntagi.
    #
    Σχόλιο από lichoudaki, 11-6-08  
    μπράβο τσιγάρο πολυ καλη η ζυμη! την εφτιαξα χθες που ειχε και euro και ξετρελαθηκαμε!πολυ ευκολη συνταγή και αποτελεσματική:)
    #
    Σχόλιο από Αίθρα, 11-6-08  
    Μπράβο πολύ εύκολη και γρήγορη! Και εγώ χθές (λόγω Euro) την έφτιαξα και αν και στο περίπου τα υλικά (25 γρ.μαγιά όσο ο κύβος δηλαδή) και με το μάτι το αλεύρι μου βγήκε πολύ πολύ νόστιμη!
    #
    Σχόλιο από FRANCINE, 25-8-08  
    Βάλτε τυράκι, φέτες ντομάτας, τόνο σε ελαιόλαδο στραγγισμένο και τριμένο, πιπεριές μανιτάρια και περιχύστε με λίγη κρέμα γάλακτος light. Μπορείτε να προσθέσετε και μαύρες ελιές. Είναι τέλεια και διαφορετική!!!
    #
    Σχόλιο από Nemo, 16-9-08  
    Άπλωσα την ζύμη ομοιομόρφος σε 28άρη ταψί. Προς μεγάλη μου έκπληξη είδα να φουσκώνει στο κέντρο.
    Αυτήν την στιγμή έχω συμπληρώσει 45 λεπτά ψησίματος και ακόμα στο κέντρο είναι άψητη.
    Τί έχω κάνει λάθος;
    #
    Σχόλιο από MARA!, 18-10-08  
    μπραβο!!ειναι το πιο νοστινο και τραγανο ζυμαρι γαι πιτσα που εχω φαει!εγινε...αναρπαστη!
    #
    Σχόλιο από ΕΛΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ, 11-11-08  
    ΕΦΤΙΑΞΑ ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΤΗ ΠΙΤΣΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΝΕΡΟ & ΑΦΗΣΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 30΄ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΤΡΑΓΑΝΗ.
    #
    Σχόλιο από karpanboula, 11-11-08  
    #
    Σχόλιο από butterfly_lilly, 24-11-08  
    πραγματικά απίθανη. πρώτη φορά μου πέτυχε τόσο. αφράτη πολύ! συγχαρητήρια!
    #
    Σχόλιο από paylos, 6-12-08  
    mia leksi apla theiki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από ΣΤΕΛΛΑ01, 10-12-08  
    ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΖΥΜΑΡΙ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ! ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!
    #
    Σχόλιο από τσιγαρο, 10-12-08  
    Nemo, μαλλον δεν διελυσες καλα τη μαγιά.
    ***
    Ευχαριστω σας ολους/ες
    #
    Σχόλιο από stroumfita, 28-12-08  
    Πάρα πολύ καλή! κι εμένα ήταν η πρώτη ζύμη μου και έγινε υπέροχη! Όλοι ξετρελάθηκαν!
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

    172 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από tsoupra, 14-1-08  
    Πολύ καλή και εύκολη!
    #
    Σχόλιο από NTINA, 14-1-08  
    Εγω παλι οσα αφορα το λεπτη εχω αλλη αποψη,θελει τα αναλογα υλικα ,δεν θελει πχ διογκωτικα του τυπου γαλα αυγα .Το αλευρι το λαδι ελαφρυ η μαγια το αλατι και η ζαχαρη συν το αλουμινενιο χαμηλο ταψακι μας δινουν την ποιοτητα που ζητας.
    #
    Σχόλιο από Athanasia, 14-1-08  
    Δεν έβαλε αυγό στη συνταγή του ο τσιγάρος!
    Ούτε εγώ βάζω στη δική μου πίτσα και γίνεται τέλεια λεπτή ζύμη!!! Το αν θα είναι γάλα ή απλώς νερό (πάντα σε θερμοκρασία ~40C) δεν κάνει διαφορά τελικά. Συνήθως ζυμώνω μόνο με νερό, σπανίως όμως βάζω γάλα (αν έχω περισσευούμενο).
    #
    Σχόλιο από NTINA, 14-1-08  
    Ναι Αθανασια μου το ειδα οτι δεν εχει ,αναφερθηκα γενικως ,σε καποιες ζυμες για πιτσα που βαζουν και αυγο.
    #
    Σχόλιο από lichoudaki, 11-6-08  
    μπράβο τσιγάρο πολυ καλη η ζυμη! την εφτιαξα χθες που ειχε και euro και ξετρελαθηκαμε!πολυ ευκολη συνταγή και αποτελεσματική:)
    #
    Σχόλιο από Αίθρα, 11-6-08  
    Μπράβο πολύ εύκολη και γρήγορη! Και εγώ χθές (λόγω Euro) την έφτιαξα και αν και στο περίπου τα υλικά (25 γρ.μαγιά όσο ο κύβος δηλαδή) και με το μάτι το αλεύρι μου βγήκε πολύ πολύ νόστιμη!
    #
    Σχόλιο από Nemo, 16-9-08  
    Άπλωσα την ζύμη ομοιομόρφος σε 28άρη ταψί. Προς μεγάλη μου έκπληξη είδα να φουσκώνει στο κέντρο.
    Αυτήν την στιγμή έχω συμπληρώσει 45 λεπτά ψησίματος και ακόμα στο κέντρο είναι άψητη.
    Τί έχω κάνει λάθος;
    #
    Σχόλιο από MARA!, 18-10-08  
    μπραβο!!ειναι το πιο νοστινο και τραγανο ζυμαρι γαι πιτσα που εχω φαει!εγινε...αναρπαστη!
    #
    Σχόλιο από ΕΛΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ, 11-11-08  
    ΕΦΤΙΑΞΑ ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΤΗ ΠΙΤΣΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΝΕΡΟ & ΑΦΗΣΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 30΄ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΤΡΑΓΑΝΗ.
    #
    Σχόλιο από karpanboula, 11-11-08  
    #
    Σχόλιο από butterfly_lilly, 24-11-08  
    πραγματικά απίθανη. πρώτη φορά μου πέτυχε τόσο. αφράτη πολύ! συγχαρητήρια!
    #
    Σχόλιο από paylos, 6-12-08  
    mia leksi apla theiki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από ΣΤΕΛΛΑ01, 10-12-08  
    ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΖΥΜΑΡΙ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ! ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!
    #
    Σχόλιο από τσιγαρο, 10-12-08  
    Nemo, μαλλον δεν διελυσες καλα τη μαγιά.
    ***
    Ευχαριστω σας ολους/ες
    #
    Σχόλιο από stroumfita, 28-12-08  
    Πάρα πολύ καλή! κι εμένα ήταν η πρώτη ζύμη μου και έγινε υπέροχη! Όλοι ξετρελάθηκαν!
    #
    Σχόλιο από amfitriti62, 29-12-08  
    εκπληκτικη ζυμη.Απλή και νοστιμοτατη. Σε 20 λεπτά είχε ψηθει κ μόλις την τσακίσαμε!!
    #
    Σχόλιο από Μαρούλι, 30-12-08  
    Πολύ καλή μπράβο! Να ρωτήσω όμως, μου βγήκε καπως μαλακή, σαν ψωμάκι. Αν τη θέλω πιο τραγανή, να αντικαταστήσω το γάλα με νερό;
    #
    Σχόλιο από mara.gr, 13-1-09  
    χαχαχα εχω ξεχασει να ψηφησω την κανω καιρο και αυτη η ζυμη ειναι η αιτια που εγινα μελος της παρεας...τελεια η ζυμη και τραγανη
    #
    Σχόλιο από ΚΕΡΑΣΑΚΙ, 23-1-09  
    Μπράβο τσίγαρε.Και γω αυτή τη ζύμη κάνω.Μόλις καταχώρησα μια σάλτσα για πιτσα που μου έδωσε επαγγελματίας.Δεν έχει εγκριθεί ακόμη
    #
    Σχόλιο από μικρή πίπη, 24-1-09  
    κλασική,ουδέτερη γεύση που συνοδεύει άνετα ό,τι τζιριτζάτζουλα βάλει κανείς επάνω στην πίτσα
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενο > Τέλος >>

    11 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από gina, 19-2-08  
    τα 30 γραμμαρια μαγιας νωπης με τι ποσοτητα ξηρης μπορω να την αντικαταστησω??
    #
    Σχόλιο από Athanasia, 19-2-08  
    Ένα φακελάκι ξηρή μαγιά είναι αρκετό γι'αυτή τη δόση
    #
    Σχόλιο από Bliss-_-, 11-3-11  
    Πλήρης αποτυχία (όχι η συνταγή, αλλά ο τρόπος που την έκανα...)
    Ήθελα να φτιάξω τη διπλάσια ποσότητα κι έτσι διπλασίασα όλες τις ποσότητες των υλικών (αλλά χρησιμοποίησα ξηρή μαγιά, 2 κουτ. γλυκού). Το αποτέλεσμα ήταν ένα πολύ σκληρό ζυμάρι, όπου έπρεπε να προσθέσω νερό για να γίνει κάπως πιο εύπλαστο...
    Έχει κάνει κάποιος το ίδιο λάθος; Όταν αυξάνουμε την ποσότητα του αλευριού δεν αυξάνονται όλες οι άλλες ποσότητες αναλογικά;
    ΥΓ: Σόρυ, δεν τη βαθμολογώ γιατί δεν την έκανα σωστά. Όταν την κάνω κανονικά θα βαθμολογήσω και είμαι σίγουρη ότι είναι καλή, αφού όλα τα σχόλια την εκθειάζουν!
    #
    Σχόλιο από christina771, 19-3-11  
    Πολύ καλή η ιδέα να βάλεις σκόρδο στη ζύμη.Επίσης μπορείς να λιγοστέψεις το λάδι και να βάλεις λίγο αγελαδινό βούτυρο.Όμως τι κασέρι να βάλω για να δώσω περισσότερη γεύση?
    #
    Σχόλιο από vistafri, 29-3-11  
    φαινεται πολυ καλη συνταγη και σιγουρα θα τη δοκιμασω...σκεφτομαι να αντικαταστησω το αλευρι για ολες τις χρησεις με ολικης αλεσεως....πιστευετε πως θα πετυχει???
    #
    Σχόλιο από ioanna xenou, 4-4-11  
    ειναι τελεια ....απλα μια ερωτηση...μηπως ξερει κανεις να μου πει γιατι εφοσον κανω τα ιδια καθε φορα η ζυμη αλλοτε μου βγαινει τραγανη και λεπτη και αλλοτε χοντρη και αφρατη?
    #
    Σχόλιο από AdithetoS, 4-4-11  
    Επίσης κι εγώ μια χαζοερώτηση νέου :P

    Μπορώ να φτιάξω τι ζύμη και να κάνω την πίτσα άλλη μέρα π.χ. ?! και αν το κάνω αυτό χάνω ποιοτικά από γέυση ή ότι άλλο όταν την ξεπαγώσω αργότερα?!
    Επίσης, αν διπλασιάσω την ποσότητα ή την τριπλασιάσω (ώστε να μπορώ να κάνω 3-4 πίτσες), θα έχω πρόβλημα? ή θα πρέπει να κάνω κάτι αλλο?! Ευχαριστώ!
    #
    Σχόλιο από eva_bribri, 28-4-11  
    geia sas!!!
    9a h8ela na rwthsw an valw aleuri p fouskwnei mono t adi gia oles tis xrhseis yparxei provlima??eyxaristw...
    #
    Σχόλιο από marilou1, 28-11-11  
    Βάζω 4 πιρουνακια για τον εξής λόγω..Όταν ψήθηκε αυτή η ωραιότατη πίτσα καθώς την έφαγα μου μύρισε η μαγιά..Γιατί;Μήπως ήθελε περισσότερο ψήσιμο ή έπρεπε να βάλω λιγότερη μαγιά??Αν βάλω 15 γραμ. θα μου φουσκώσει και θα μου γίνει αφράτη?
    #
    Σχόλιο από nagia1, 14-5-13  
    Για το ταψί της κουζίνας πόσο να πολλαπλασιάσω τα υλικά?
    #
    Σχόλιο από coco, 2-6-13  
    Εγώ που έχω αλεύρι σκληρό για ψωμί, πρέπει να αλλάξω κάτι στα υλικά ή δοσολογία της συνταγής? Ξελιγώθηκα μεσημεριάτικα!

    12 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από christina.f, 15-1-08  
    Στη ζυμη μπορούμε ακόμα να προσθέσουμε ριγανη και σκόρδο (αποξηραμένο ή φρέσκο ανάλογα με τις προτιμήσεις και γίνεται super!!). Και όποιος θέλει, στα υλικά της πίτσας μπορεί να αντικαταστήσει την κόκκινη σάλτσα με κρέμα γάλακτος αρκετά παχύρευστη (τύπου Me..) και θα με θυμηθεί...
    #
    Σχόλιο από TSOFAGR, 9-3-08  
    Kali i sintagi peripou ine opos i diki mu.Mono pou ego vazo miso litro gala,40grammaria magias,1 flitzanaki ladi,alatopipero kai zaxari,aleuri peripou enamisi kilo.H zumi afti vgazi 2 tapsia tu furnou pizza.Afrati kathos exi gala.Borume anti gia gala na valume nero,ginete pio tragani.Tin zumi tin afino 1 wra skepasmeni,na ksekurasti.Theorisa sosto na to grapso edo kai na min kano kenurgia suntagi.
    #
    Σχόλιο από FRANCINE, 25-8-08  
    Βάλτε τυράκι, φέτες ντομάτας, τόνο σε ελαιόλαδο στραγγισμένο και τριμένο, πιπεριές μανιτάρια και περιχύστε με λίγη κρέμα γάλακτος light. Μπορείτε να προσθέσετε και μαύρες ελιές. Είναι τέλεια και διαφορετική!!!
    #
    Σχόλιο από tethgirl, 11-8-11  
    Εβαλα και ριγανη αρκετη στη ζυμη εγινε απλως τελεια!!
    #
    Σχόλιο από Tess, 26-8-11  
    Πάρα πολύ ωραία ζύμη. Αντικατέστησα το γάλα με νερό, όπως γράφουν και άλλοι εδώ, πρόσθεσα και μια σταλιά ρακί για να γίνει πιο τραγανή, καθώς και λίγη ρίγανη και βασιλικό. Έγινε πεντανόστιμη. Όσο για το από πάνω, πάει πολύ ωραία το τυρί 'μαλάκα' (συγγνώμη, έτσι το λένε, είναι όμως θηλυκού γένους, η μαλάκα), που είναι μια καλή ελληνική (κρητική) εναλλακτική της μοτσαρέλας (εδώ στη Λεβεντογέννα μοτσαρέλα δεν βρίσκεις πάντα εύκολα, μαλάκα όμως βρίσκεις, και τιμάς έτσι και τα τοπικά προϊόντα).
    #
    Σχόλιο από qwerty, 17-11-11  
    Πολύ ωραία και αφράτη ζύμη! Εγώ ψήνω την πίτσα με όλα τα υλικά χωρίς το τυρί για τα πρώτα 15 λεπτά και ύστερα το προσθέτω από πάνω και ψήνω για άλλα 15 ώστε να μην στεγνώσει.
    Ξέχασα να σχολιάσω ότι η συνταγή είναι και αρκετά πρακτική, αφού είναι από τις λίγες που δεν απαιτούν να φουσκώσει το ζυμάρι προτού μπει στο φούρνο. 5 πηρουνάκια!!!
    #
    Σχόλιο από emiliou, 14-3-12  
    Teleia! tin ekana mono me nero.. kai prosthesa kai skordo kai rigani sti zymi kai vgike fantastiki kai myrodati!! Euxaristoume gia syntagi!
    #
    Σχόλιο από ms_dragonforce, 30-7-12  
    Η ζύμη για την πίτσα είναι απλώς φοβερή. Την έχω φτιάξει πολλές φορές και γίνεται πεντανόστιμη. Την τελευταία φορά που την έφτιαξα έκανα μία παραλλαγή (ανέβασα και φωτογραφία) στο ζυμάρι. Αντί για λευκό γάλα έβαλα ξινόγαλα, το αλεύρι ήταν ολικής αλέσεως και αφού έπλασα τη ζύμη την άφησα ένα τέταρτο σε θερμοκρασία δωματίου και έπειτα την έβαλα στο ψυγείο σκεπασμένη με πετσέτα για μία ώρα. Το αποτέλεσμα ήταν μία υπερ-αφράτη βάση για πίτσα, πολύ πολύ νόστιμη και "σπιτική"!
    #
    Σχόλιο από Ελπίς Κεφαλλονιά, 28-9-12  
    Καταπληκτική ζύμη!Την χρησιμοποίησα για να φτίαξω πίτσα, πενιρλί και μικρά ψωμάκια τα οποία τα έψησα σε φορμίτσες για μαφινς!!!!!
    #
    Σχόλιο από tzorbi, 2-8-13  
    εκανα επι χρονια την ιδια αλλα κατι με επιασε κ ηθελα να πειραματιστω και ετσι προσθεσα μεσα 1 αυγο και αντι για λαδι εβαλα βουτυρο (70γρ). απλα φανταστικη. πλεον αυτη κανω και μου ζητανε ολοι συνταγη.
    #
    Σχόλιο από reba, 11-8-13  
    Πολυ καλη! Ευκολη και γρηγορη. Την εμπλουτισα κι εγω με σκορδο ριγανη θυμαρι και βασιλικο.
    #
    Σχόλιο από Δέσποινα Ρ, 19-1-14  
    Φανταστικο ζυμαρι! Τραβηξε λιγο παραπανω αλευρι, επισης εβαλα 20γρ μαγια νωπη και 8γρ μαγια ξερη (δεν ειχα αλλη νωπη) και τελος εβαλα ηλιοσπορους κλπ στη ζυμη πριν φουσκωσει, οποτε την εκανα πολυσπορη!

    Άλλες φωτογραφίες

    Τη συνταγή προτείνουν:

    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 130 αγαπημένων συνταγών, του/της anastasia.k
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 60 αγαπημένων συνταγών, του/της mmariam
    Ψωμί-Ζύμες
    Ένα βιβλίο 58 αγαπημένων συνταγών, του/της Μουστρουφίτσα
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 11 αγαπημένων συνταγών, του/της Γκούφης
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 8 αγαπημένων συνταγών, του/της dimitragk