Ζύμη για τυρομπαλάκια κουρού με πορτοκάλι
Πανεύκολα,τραγανά και πεντανόστιμα μπαλάκια για τον παιδικό σας μπουφέ και όχι μόνο! Την συνταγή την έχω δανειστεί από το ipareamas.
Λίγα μυστικά ακόμα
Δεν υπάρχει κανένα μυστικό. Μένουν τραγανά και την επόμενη ημέρα.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύουμε τα υλικά μαζί μέχρι να έχουμε μία μαλακή ζύμη που να μπορούμε να πλάσουμε μπαλάκια, ίσως χρειαστεί περισσότερο αλεύρι.
-
2
Μετά μπορούμε να δώσουμε την δική μας προτίμηση στα μπαλάκια μας (φέτα,κασέρι,λουκάνικα,μπέικον κ.τ.λ.) είτε βάζοντας τα στο κέντρο από το μπαλάκι, είτε (αυτό κάνω εγώ) να ρίξουμε στη ζύμη μας τα εξτρά υλικά και να τα ανακατέψουμε.
-
3
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 200 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια