κύρια φωτογραφία συνταγής Ζύμη για τυροπιτάκια

Ζύμη για τυροπιτάκια

18 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
murto
murto @murto

Λίγα μυστικά ακόμα

Δεν γράφω ποσότητες για το γάλα, γιατί το ρίχνω με το μάτι που λέμε! Αν μας πέσει παραπάνω γάλα, συμπληρώνουμε λίγο αλευράκι. Με αυτή τη ζύμη έχω φτιάξει και λουκανικοπιτάκια.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

20 Minutes
  1. 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  2. 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  3. λίγο αλάτι
  4. 1 κ.γ. σόδα
  5. χλιαρό γάλα ή νερό

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατεύουμε σε μια λεκάνη όλα τα υλικά μας εκτός από το γάλα.

  2. 2

    Προσθέτουμε λίγο λίγο το γάλα και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μια εύπλαστη ζύμη που να μην κολλάει.

  3. 3

    Ανοίγουμε το φύλλο μου και το κόβουμε σε δισκάκια.

  4. 4

    Γεμίζουμε τα δισκάκια μας με φέτα την οποία έχουμε τρίψει στο μούλτι με μερικές σταγόνες γάλα (για να γίνει πιο κρεμώδες).

  5. 5

    Κλείνουμε τα δισκάκια μας κάνοντας όμορφα μισοφέγγαρα.

  6. 6

    Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

murto
murto @murto
στις