Εδώ θα βρείτε όλους τους διαγωνισμούς που έχουν γίνει κατά καιρούς στο site και τους νικητές!

 Βραβεία χρονιάς 2016

Άλλη μια παραγωγική χρονιά πέρασε και εμείς βραβεύσαμε τα πιο ενεργά μέλη της παρέας μας. Επειδή φέτος δώσαμε έμφαση στην παράδοση, τα βραβεία μας είχαν χαρακτήρα... λαογραφικό!

  • Βραβείο "Η καλή νοικυρά είναι δούλα και κυρά": Η despinal ολοκλήρωσε τις περισσότερες συνταγές για φέτος στο site μας (266 συνταγές).
  • Βραβείο "Για να ζυμώσεις το πρωί, αποβραδίς κοσκίνισε": Το μέλος που αποθήκευσε τις περισσότερες αγαπημένες συνταγές στα βιβλά συνταγών του ήταν η aggalexa (6377 συνταγές).
  • Βραβείο "Αλλού τρως, αλλού πίνεις, εδώ πας και το δίνεις": Για άλλη μια χρονιά, o ggr προσέφερε τα μέγιστα. Αυτό το βραβείο του δόθηκε γιατί ανέβασε τις περισσότερες νέες συνταγές φέτος (60 συνταγές)!
  • Βραβείο "Η τέχνη θέλει μάστορα και η φάβα θέλει λάδι": Επειδή η μαγειρική θέλει και τις τεχνικές της, βραβεύσαμε την tahitian που ανέβασε τις περισσότερες οδηγίες βήμα βήμα φέτος (23 οδηγίες), για να εξελιχθούμε ΚΑΙ τεχνικά!
  • Βραβείο "Μπουκιά και συγχώριο": Τις περισσότερες κύριες φωτογραφίες που ομορφαίνουν και κάνουν πιο κατανοητές τις συνταγές μας τις ανέβασε αυτήν την χρονιά η tzoulitsa, με 33 κύριες φωτογραφίες συνταγών!

Καλή χρονιά λοιπόν σε όλους!

 

Η Ελλάδα στο πιάτο μας: γίνε πρεσβευτής του τόπου σου

Δεν ήταν ακριβώς διαγωνισμός, αλλά ένα project για να γεμίσουμε το site μας με παραδοσιακές τοπικές συνταγές από όλη την Ελλάδα! Όλα τα μέλη μας που πρόσθεσαν ή είχαν προσθέσει τουλάχιστον 3 ελληνικές τοπικές συνταγές, έλαβαν τo badge του πρεσβευτή για την συλλογή τους, η οποία εμφανίζεται στο προφίλ τους. Σε κλήρωση που έγινε μεταξύ όλων των πρεσβευτών, νικήτριες ήταν οι ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ, Λενιώ και Francine.

 

74ος Διαγωνισμός Δεκεμβρίου 2016 - 2:  Βασιλόπιτες

farmakeioΟ τελευταίος διαγωνισμός της χρονιάς δεν θα μπορούσε παρά να είναι αφιερωμένος στις βασιλόπιτες! Τα μέλη μας έκοψαν και για μας ένα κομματάκι από την βασιλόπιτα της οικογένειάς τους, οπότε και εμείς δεν τους αφήσαμε έτσι: 2 δωράκια για 2 τυχερούς που ανέβασαν τις βασιλόπιτές τους στο φόρουμ μας!

Πρώτη τυχερή ήταν η tzoulitsa που κέρδισε καλλυντικά προϊόντα από το Φαρμακείο της Φύσης και δεύτερη τυχερή η dcroula κέρδισε μια συλλεκτική ποδιά των Συνταγών της Παρέας. 

 

73ος Διαγωνισμός Δεκεμβρίου 2016: Χριστουγεννιάτικα γλυκά

 Λίγο πριν κλείσει η χρονιά, επιστρέψαμε με διαγωνισμό! Τα γιορτινά γλυκά είχαν την τιμητική τους και ζητήσαμε, όπως πάντα, από τα μέλη μας, να μας μαγειρέψουν και να μας κεράσουν φωτογραφίες από τα χριστουγεννιάτικα γλυκά τους!

Νικήτρια αναδείχθηκε μετά από κλήρωση η KATSOF, η οποία κέρδισε μια συλλεκτική ποδίτσα των Συνταγών της Παρέας!

 

72ος Διαγωνισμός Μαρτίου 2016

Ένας διαγωνισμός για τους 500.000 φίλους μας στο facebook! Οι φίλοι μας είχαν να μαγειρέψουν ένα αγαπημένο τους πιάτο και να αναρτήσουν μια φωτογραφία του στην σελίδα μας στο FB. Νικήτρια αναδείχθηκε η Stella Maliti, της οποίας η φωτογραφία συγκέντρωσε τα περισσότερα Likes, και κέρδισε ένα ΜULTI PLUS IZZY, προσφορά των καταστημάτων ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ.  

 

 

71ος Διαγωνισμός Φεβρουαρίου 2016

Η νέα χρονιά ξεκίνησε με έναν διαφορετικό διαγωνισμό και με... τσίκνισμα! Θέμα του η Τσικνοπέμπτη και το μενού που επέλεξε ο καθένας για το τραπέζι του. Τα μέλη μας είχαν μόνο να δημιουργήσουν ένα βιβλίο συνταγών με όλες τις συνταγές που σκέφτονται να μαγειρέψουν την Τσικνοπέμπτη (ορεκτικό, σαλάτα, κυρίως, γλυκό).

Τα μέλη μας έσπευσαν να ετοιμάσουν νοστιμότατα, λαχταριστά μενού και να τα μοιραστούν με την παρέα! Νικητής αναδείχθηκε μετά από κλήρωση ο/η otinanai, που κέρδισε ένα σετ 5 κεραμικών μαχαιριών, προσφορά των καταστημάτων ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ.