Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: xanthan gum

xanthan gum 29 Αυγ 2012 21:41 #782996

  • kety
  • Το Άβαταρ του/της kety
  • Offline
  • Φαγοπότης
  • Δημοσιεύσεις: 6
yparxei kapou na diavasw pos tha xreisimopioisw to xanthan gum ,to dialuw se nero??simera mou eferan ena kouti apo to ergostsio pou ftiaxnoun karameles einai se skoni.sas parakalw osoi gnwrizete as mou grapsoun
euxaristw keti:)
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: xanthan gum 30 Αυγ 2012 07:59 #783079

  • eliza04
  • Το Άβαταρ του/της eliza04
  • Offline
  • Σεφ
  • Δημοσιεύσεις: 1217
Δέν ξέρω τί είναι αυτό που ρωτάς θα σου απαντήσει καμία πιο έμπειρη αλλά νόμιζω συμφωνα με τους κανόνες του site απαγορεύονται τα greeklish. Δεν το λέω για να σε διορθώσω απλά θα στο πουν και οι διαχειριστές.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: xanthan gum 30 Αυγ 2012 08:18 #783084

  • Sitronella
  • Το Άβαταρ του/της Sitronella
  • Offline
  • Διαχειριστής
  • Δημοσιεύσεις: 4766
  •  Συνταγές του χρήστη
kety όπως σου είχα πει και την προηγούμενη φορά, σε παρακαλούμε να μη γράφεις με Greeklish.
Κατά τα άλλα, αν θέλεις να διαβάσεις για το xanthan gum, κάνε μια αναζήτηση και στο google, θα βρεις πολλά αποτελέσματα, όπως πχ εδώ

glutenfreecooking.about.com/od/glutenfre.../xanthanguargums.htm

dairyfreecooking.about.com/od/dairyfreeg...ary/g/xanthangum.htm

και βίντεο


Απ' ό,τι κατάλαβα το χρησιμοποιείς ως έχει (και όπως λέει η συνταγή σου). Ανακατεύεις τη σκόνη με το υγρό μέσα σε μπλέντερ.
we don't see things as they are, but as we are
Τελευταία διόρθωση: 30 Αυγ 2012 08:46 από Sitronella.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: xanthan gum 30 Αυγ 2012 08:24 #783085

  • Μυρτω
  • Το Άβαταρ του/της Μυρτω
  • Offline
  • Σεφ
  • Δημοσιεύσεις: 1305
  •  Συνταγές του χρήστη
Αυτα διαβασα στο google
η μεταφραση ειναι απο το google για αυτο δεν ειναι συντακτικα καλο.

Πηκτικός παράγοντας που παράγεται από την γλυκόζη.

Το κόμμι ξανθάνης χρησιμοποιείται στα γαλακτοκομικά προϊόντα και οι σάλτσες σαλάτας, ως πυκνωτικό παράγοντα και σταθεροποιητή. Εμποδίζει κρυστάλλους πάγου από σχηματισμό σε παγωτά, και επίσης παρέχει μία "αίσθηση λίπους" στο χαμηλό ή καθόλου λίπος γαλακτοκομικά προϊόντα.

Το κόμμι ξανθάνης είναι ένας που βασίζεται στο καλαμπόκι, ζυμωμένο προϊόν. Είναι κατασκευασμένο από τη ζύμωση της ζάχαρης καλαμποκιού με μικροβιακή ονομάζεται "Xanthomonas campestris." Είναι που χρησιμοποιούνται ευρέως στη βιομηχανία τροφίμων για να κάνουν τα προϊόντα πιο χοντρές και είναι ένα κοινό συστατικό σε προϊόντα χωρίς γλουτένη συνταγές.

dairyfreecooking.about.com/od/dairyfreeg...ary/g/xanthangum.htm

Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: xanthan gum 09 Σεπ 2012 17:15 #784892

  • kety
  • Το Άβαταρ του/της kety
  • Offline
  • Φαγοπότης
  • Δημοσιεύσεις: 6
ENA MEGALO EUXARISTW:)
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Συντονιστές: Ginger, Kimwlos, Σουηδός Μάγειρας

γενέθλια χρηστών

9museskythira έχει γενέθλια σήμερα (29.04.1979), A4antonis έχει γενέθλια σήμερα (29.04.1953), alexandra8 έχει γενέθλια σήμερα (29.04.1995), angoulina1969 έχει γενέθλια σήμερα (29.04.1969), annamelany έχει γενέθλια σήμερα (29.04.1979), argurou έχει γενέθλια σήμερα (29.04.1975), d5kokki έχει γενέθλια σήμερα (29.04.1968), dennyda έχει γενέθλια σήμερα (29.04.1969), Despina Neztekidou έχει γενέθλια σήμερα (29.04.1983), Dimitrios Georgoutsakos έχει γενέθλια σήμερα (29.04.1979), giwtsi έχει γενέθλια σήμερα (29.04.1982), jennyd έχει γενέθλια σήμερα (29.04.1979), kathiki87 έχει γενέθλια σήμερα (29.04.1987), Kristin A έχει γενέθλια σήμερα (29.04.1976), litfaj έχει γενέθλια σήμερα (29.04.1915), luthriel έχει γενέθλια σήμερα (29.04.1986), majoragi έχει γενέθλια σήμερα (29.04.1971), markella έχει γενέθλια σήμερα (29.04.1980), marlog έχει γενέθλια σήμερα (29.04.1983), [email protected] έχει γενέθλια σήμερα (29.04.1985)
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.237 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ