Έχετε βαρεθεί να ψάχνετε συνταγές και να προσπαθείτε να σκεφτείτε κάθε μέρα τι θα μαγειρέψετε; Ερχόμαστε για μια φορά ακόμα να βοηθήσουμε!

Κάθε εβδομάδα σας ετοιμάζουμε ένα μενού, προσεγμένο και υγιεινό, διαλέγοντας 7 διαφορετικά κυρίως πιάτα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες! Και για να σας διευκολύνουμε ακόμα περισσότερο, σας προτείνουμε 3 διαφορετικές συνταγές για πρωινό και βραδινό, καθώς και το γλυκό της εβδομάδας.

Καλά μαγειρέματα!

Η ώρα αλλάζει, ο Μάρτης μας αφήνει και μπαίνει ο Απρίλης με όλα τα νόστιμα φρούτα και λαχανικά του. Τα εκμεταλλευόμαστε για να κάνουμε το μενού της εβδομάδας!

Αυτή η εβδομάδα περιέχει γιορτές και αργίες μέσα. Εμείς σας έχουμε έτοιμο το μενού, ώστε να σας μείνει περισσότερος χρόνος να τις ευχαριστηθείτε!

Ο Μάρτιος προχωράει και η φύση ανθίζει! Εμείς σας κανονίζουμε το μενού της εβδομάδας για να έχετε περισσότερο χρόνο για βόλτες!

Η άνοιξη μπαίνει σιγά σιγά και η διάθεσή μας φτιάχνει! Βρείτε στο μενού που σας προτείνουμε, πιάτα για νηστεύοντες και μη, πάντα υγιεινά και πεντανόστιμα.

Με την Κ. Δευτέρα ξεκινάει η νηστεία της Μ. Τεσσαρακοστής. Όσοι την ακολουθούν νηστεύουν από το κρέας, το ψάρι (εξαιρούνται όστρακα και μαλάκια), το λάδι, το κρασί και τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Εμείς βέβαια σας δίνουμε όπως πάντα προτάσεις για όλα τα γούστα.

Η εβδομάδα αυτή είναι η εβδομάδα της Τυρινής. Όσοι νηστεύουν δεν τρώνε κρέας καθόλου, ενώ συνηθίζεται να υπάρχουν άφθονα γαλακτοκομικά στη διατροφή της εβδομάδας, όπως τυρί, γάλα και αυγά. Εμείς έχουμε ένα μενού που θα καλύψει όλα τα γούστα.

Ενώ έχει ξεκινήσει το καρναβάλι, έχουμε δύο γιορτές μέσα στην εβδομάδα. Και του Αγίου Βαλεντίνου και Τσικνοπέμπτη. Εμείς σας έχουμε προτάσεις για όλα!

Μια νέα εβδομάδα ξεκινάει και σας έχουμε ξανά προτάσεις για ένα μενού υγιεινό, εποχιακό και με ποικιλία!

Βγείτε από το αδιέξοδο του "τι θα φάμε σήμερα", σχεδιάζοντας από πριν το μενού όλης της εβδομάδας.

Ισορροπημένη διατροφή με πιάτα από όλες τις κατηγορίες τροφών και για αυτό το μενού μας.