Συνταγές (1)
-
Νόστιμο, ελαφρύ φαγητό κατσαρόλας ιδανικό για όλη την οικογένεια!Επίσης νηστήσιμο για τις φίλες & τους φίλους που νηστεύουν. Λίγα μυστικά ακόμα Το ξεπάγωμα του γλαύκου είναι προτιμότερο να αποψύχεται από βραδύς στη συντήρηση του ψυγείου μας.Όταν είναι η ώρα να το μαγειρέψουμε το ξεπλένουμε πρώτα με χλιαρό προς κρύο νερό, όχι με ζεστό προς καυτό γιατί αλλοιώνονται τα συστατικά του. Επειδή ο γλαύκος μυρίζει κάπως έντονα, για να μη μας ενοχλεί η μυρωδιά του, στίβουμε ένα λεμόνι, ρίχνουμε το χυμό λεμονιού σε ένα μακρόστενο μπωλ, το ανακινούμε όπως είναι κλειστό και το αφήνουμε από 5 λεπτά και πάνω στη συντήρηση του ψυγείου μας. Το μοσχοκάρυδο καλό είναι να το ανακατέψουμε στο φλιτζάνι του νερού που θα ρίξουμε στη κατσαρόλα για να πάει παντού. Τη συνταγή αυτή τη βρήκα πάνω στη συσκευασία κατεψυγμένων προϊόντων Kallimanis. Συνήθως αγόραζα το προϊον αυτό και το έκανα στο φούρνο, είπα για πρώτη φορά να κάνω κι εγώ τη συνταγή έτσι όπως αναγράφεται πάνω στη συσκευασία και ομολογώ πως εξεπλάγην με το αποτέλεσμα. Συνήθως δεν ακολουθώ τις συνταγές που αναγράφονται πάνω στα προϊόντα. Μου αρέσει πιο πολύ να φτάχνω τα φαγητά και τα γλυκά μου έτσι όπως τα μοιραζόμαστε μεταξύ μας στο αγαπημένο μας site!!!!!
Cooksnaps (5)
-
-
Είναι μια φανταστική συνταγή, ευχαριστούμε που τη μοιράστηκες μαζί μας. Έχει πλούσια γέμιση και αυτό είναι το ατού της νομίζω, με λιγότερη γέμιση δεν θα ήταν το ίδιο καλή. Ομολογώ πως όταν είδα την ποσότητα το σκέφτηκα για λίγο. Όμως πάλι καλά που δεν έβαλα λιγότερη γέμιση! Επειδή δεν είχα κορν φλάουρ έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι ευτυχώς είχα άψογο αποτέλεσμα. Ανέβασα και μια φωτογραφία, λίγο πριν εξαφανιστεί όλη πρόλαβα και την τράβηξα. Δεν έμεινε κομμάτι για την επόμενη μέρα! Βάλε σχόλιο
-
Καλέ έχω πάθει πλάκα, πρώτη φορά τρώω κάτι πριν ακόμη κρυώσει!!! Τα έχω πλακώσει με γλυκό του κουταλιού κυδώνι είανι άπαιχτα, ευχαριστώ πολύ για τη συνταγή σου, είναι εξαιρετική, πανεύκολη και γρήγορη!!! Έβαλα φαρίνα παραλείποντας το μπέϊκιν και τα έψησα στις αντιστάσεις, μεσαία σκάλα στους 200oC για 15 λεπτά περίπου, έγιναν εκπληκτικά!! Και πάλι ευχαριστώ!!! Σε λίγω θ΄αναρτήσω και φωτό!!! Βάλε σχόλιο
-
Ζουζουνέλ η συνταγή σου είχε ανέλπιστη επιτυχία γαι μένα, μέχρι τώρα ακόμα και με τις βαφές τις έτοιμες τ΄αυγά μου είχαν πάντα ένα αχνό χρώμα. Έμεινα 1000% ευχαριστημένη κι επιτέλους χάρη σε σένα δε θα ξαναβάψω αυγά με έτοιμες βαφές. Εγώ τα έκανα με δύο τρόπους τα έβαλα από την αρχή μαζί με τα κρεμμυδότσουφλα και έβρασαν ταυτόχρονα, αλλά και αφού είχαν βράσει τα κρεμμυδότσουφλα κι έβγαλαν το χρώμα τους έβαλα και τα υπόλοιπα αυγά και γίναν ακόμη πιο χρωματιστά!! Σ΄ευχαριστώ σου εύχομαι χρόνια πολλά και πάντα με αστείρευτη υγεία! \nΧρόνια Πολλά σε όλους μας!!!!!! Βάλε σχόλιο
-
Εγώ την κάνω από το 2009 αυτή τη συνταγή Πεταλουδίτσα μου και τόσα χρόνια είχα ξεχάσει να ψηφίσω (ντρέπομαι λιγάκι γι\' αυτό το ομολογώ). \'Ομως ήρθε η ώρα να επανορθώσω σε ευχαριστώ για την τόσο εύκολη και νόστιμη συνταγή που μου έχει γίνει συνήθεια κάθε χρόνο!!! Καλές γιορτές & πάντα υγεία!!!!!!!!!!!!!!! Βάλε σχόλιο