Συνταγές (14)
-
Φτιάξε εύκολα φυστικοβούτηρο ή άλειμα από οποιοδήποτε ξηρό καρπό θέλετε!
-
-
-
Πολύ νόστιμη και πολύ πλούσια σε πρωτεΐνες.. Χαμηλή σε λιπαρά, θερμίδες, χοληστερίνη και υδατάνθρακες!
-
Λίγα μυστικά ακόμα Όταν αργότερα δείτε πως το βαζάκι σας αρχίζει να αδειάζει μπορείτε να συνεχίσετε να προσθέτετε ρούμι ή βότκα και να κουνάτε καλά και ειδικά αν ρίχνετε μέσα και κάνα φλούδι από σπόρους που χρησιμοποιείτε σε άλλες συνταγές, θα κρατήσει για πάντα! Απλά να θυμάστε ότι αν αρχίζει και γεμίζει με σπόρους ή φλούδια που βάζατε κατά καιρούς, μπορείτε να αφαιρείτε κάποια παλαιότερα από αυτά.
-
-
Το «μεταξωτό» τόφου (Silken tofu) έχει μια κρεμώδη υφή που το καθιστά τέλειο υποκατάστατο της κοινής μαγιονέζας σε σάντουιτς και σαλάτες ή ακόμη ως καρύκευμα για αυγά τσαγιού και βάση για πλήθος ντιπ και ντρέσινγκ. Λίγα μυστικά ακόμα Μια πολύ καλή Vegan συνταγή, μου την έδωσε μια φίλη και στη γεύση δεν καταλαβαίνεις διαφορά, ότι πρέπει αν αποφεύγετε τα πολλά αυγά, κάνετε νηστεία ή υγιεινή διατροφή! Ο κουρκουμάς είναι ένα ειδικό μπαχαρικό, υπάρχει σε μεγάλα σούπερ μάρκετ αλλά και σε ειδικά μαγαζιά.
Cooksnaps (6)
-
To ekana gia tourta genethlion, me diafores parallages, pragmatika einai to kati allo! Evala evapore kai margarini light, mpiskota Digestive xoris zaxari, zaxarini anti gia zaxari kai maures kouvertoures me 72% kakao.. Kai stin pano strosi allaksa teleios ta ylika, evala creme fraiche me ligo kouvertoura pou perisepse, nescafe, ligo kakao kai whisky, frouktozi kai telos paspalisa me kakao, itan apithano! Βάλε σχόλιο
-
Αυτή τη συνταγή την είδα πριν πολύ καιρο και από τότε την κάνω πολύ συχνά! Είναι απο τα πιο ωραία ψωμιά και βγαίνει φουσκωτό και πολύυυ νόστιμο.. Μόλις ανέβασα και φωτός γιατί το έκανα πριν λίγο και θυμόμουν που δεν είχε φωτό!\nΑν θέλετε τη συμβουλή μου βγαίνει πιο καλό αν το ταψάκι αντί να το βουτυρώσετε, βάλετε απλά αντικολλητικό χαρτί. Με βούτηρωμένο ταψάκι από κάτω βγαίνει κάπως υπερβολικά υγρό και ξεκολλάει εύκολα η κλόδα που ακουμπά κάτω, ενώ με αντικολλητικό χαρτί βγαίνει ακριβώς όπως πρέπει.. Επίσης αν θέλετε να βγει πιο όμορφο παρουσιαστικά, αλείψτε με ένα πινελάκι (ή απαλά με ένα κουτάλι) τη πάνω μεριά με κρόκο αυγού που θα έχει χτυπηθεί με λίγο νεράκι, έτσι κάνει από πάνω μία διακριτική κρούστα με πολύ ωραίο χρώμα..\nΤέλος όταν το βγάλετε από το φούρνο, επειδή από κάτω θα \'χει μαζέψει υδρατμούς από το φούρνο, το βγάζετε και το αφήνετε να κρυώσει γυρισμένο ανάποδα! ;-)\nΤέλειο πάντως, 5 αστεράκια! Βάλε σχόλιο