Συνταγές (7)
-
Εύκολη μπεσαμέλ με απλά υλικά... Λίγα μυστικά ακόμα Προσοχή με το σιμιγδάλι μην ρίξετε πολύ, λίγο λίγο χτυπώντας συνέχεια μέχρι να γίνει η κρέμα όπως θέλουμε... Καλό είναι σε αυτό το σημείο που ρίχνετε το σιμιγδάλι να δυναμώσετε την φωτιά θα πήξει πιο γρήγορα.Μπορεί αντί για λάδι να βάλετε βούτυρο
-
Απλό και νόστιμο φαγητό.... Λίγα μυστικά ακόμα Στην διάρκεια του ψησίματος μπορεί να χρειαστεί να προσθέσετε νερό. Θα το δείτε.. Εάν αφού προσθέσετε το λεμόνι σας φανεί πολύ αραιή η σάλτσα αραιώνεται λίγο κορν φλάουρ με λίγο ζωμό από το φαγητό και το ρίχνετε στην κατσαρόλα αφήνοντας για 1-2 λεπτά ακόμη το βράσιμο. Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
-
Μια νόστιμη καλοκαιρινή συνταγή! Λίγα μυστικά ακόμα Αν σας φαίνεται λίγο το λάδι που βάλατε πριν στην κατσαρόλα, προσθέστε λίγο στο ταψί ή πυρέξ πριν το βάλετε στο φούρνο. Καλή σας όρεξη.
-
Λίγα μυστικά ακόμα Την συνταγή αυτή την είχα δει πριν δύο χρόνια στην εκπομπή της Μενεγάκη από την Αργυρώ και έκτοτε την κάνω συνέχεια. Ιδανική λυση για μπουφέ και συνοδευτικό...Οι ποσότητες προσαρμόζονται ανάλογα με το πόσο ρύζι θέλετε να γίνει.
-
Κι όμως υπάρχει και αυτό το κρεμμυδάκι που δίνει τέλεια γεύση....
-
Μια νόστιμη παραλλαγή για το παϊδάκι κοτόπουλο... Λίγα μυστικά ακόμα Μπορείτε να προσθέσετε και λευκό ξηρό κρασί αν θέλετε. Γίνεται τέλειο!Συνοδεύετε άψογα με ρύζι και τριμμένο τυράκι από πάνω...
-
Ενα νόστιμο και εύκολο φαγητό με κιμά για όλες τις ηλικίες από 3 έως 103 χρονών!!! Θα μπορούσαμε να το πούμε κέικ με κιμά ίσως.... Λίγα μυστικά ακόμα ...Και κάτι που το κάνει ακόμα πιο νόστιμο. Φτιάξτε μια σαλτσούλα με σκέτη ντομάτα, λάδι, αλατι, πιπέρι, λίγο ζάχαρη και προσθέστε το στα κομμάτια πριν το σερβίρετε. Θα δείτε την διαφορά....